zOnG Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2001 Έχω το εξής παράξενο πρόβλημα όταν προσπαθω να εγκαταστήσω τα 2000.Όταν εγκαθειστά τα αρχεία και φτάσει στο 3-4% το PC κάνει reboot αυτόματα!!!Αυτό γίνεται και όταν κάνω install απο καθαρό δισκό αλλά και απο αναβάθμιση...ο δίσκος μου είναι ένας Fujitsu 6,1.Σημειώστε ότι δεν άλλαξα τίποτα πάνω στο PC και ακόμα όταν τα κάνω install στον ίδιο δίσκο σε διαφορετικό pc όμως αυτά μπαίνουν κανονικά...ΑΛΛΑ (αχ αυτό το αλλά) όταν βάζω τον δίσκο στο PC μου και κάνουν boot μου βγαίνει μια μπλέ οθόνη με ένα μήνυμα invalid hard disk error...κάτι τέτοια...σας έρχεται κάτι στο μυαλό?
spock Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2001 Φίλε μου, πολλά δε μας λές, όπως τί pc έχεις... Παρ'όλα αυτά, έχω να προτείνω δύο πράγματα:<BR>α) κάνε ενα update στο bios σου, γιατι μπορεί αυτό που έχεις τώρα να μην υποστηρίζει Win2k<BR>β) τσεκάρισε τις μνήμες σου, γιατι μπορεί να είναι "χτυπημένες"...<BR>Ελπίζω να βοήθησα<P><BR>Live long and prosper
Gr_Terror Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2001 Ksereis eixa kai gw auto to provlima me ta 2k kai eftaige to acpi control.Dwkimase na anavathmiseis to bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.