Προς το περιεχόμενο

Full Thottle & ήχος.

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα κάποιος μου θύμισε αυτό το απίστευτο παιχνίδι της Lucas Arts. Έχω WindowsXP όμως. Οπότε δοκίμασα και ο Θεός βοηθός. Έχω την Audigy2. Η εικόνα είναι μια χαρά, αλλά ήχο δεν μπορώ να βάλω. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται, και με ποιον τρόπο; Ο ήχος από το παιχνίδι είναι όλα τα λεφτά.

Δημοσ.

Για δοκιμασε να κατεβασεις την τελευταια εκδοση του scummV και να το τρεξεις μεσω αυτου.

Εγω ετσι το επαιξα.

Δημοσ.

Αν το έχεις, μπορείς να μου το στείλεις με κάποιο τρόπο;(rapidshare.com)

Γιατί δεν μπορώ να το βρω. Μόνο κάτι forum βρήκα που αναφέρονται σε αυτό, αλλά πρέπει να κάνεις register.

Δημοσ.

Το πέρασα το scummvm-0.9.1-win32 αλλά πάω στο φάκελο c:\Thottle πατώ Choose και μου λέει ότι δεν βρίσκει κάποιο παιχνίδι μέσα στο φάκελο.

Δημοσ.

Η επισημη σελιδα ειναι εδω http://www.scummvm.org

κατεβασε το και ξαναπροσπαθησε.

Χρησιμοποιησε το Run Game/Open Game/Open File

ή

τσεκαρε στα settings μηπως τρψει κολλημα με το default directory που εχουν ορισει μονοι τους

Δημοσ.

Μέσα στο readme είχε αυτό που χρειαζόμουν και τρέχει μια χαρά.

"scummvm -f -n -p/cdrom/resource/ ft"

Πως βγαίνεις όμως από το παιχνίδι; Πατώ escape και δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να τερματίσω την εφαρμογή με το ζόρι.

Ευχαριστώ πάρα πολύ panosvlass. Το scummvm είναι κορυφή.

Και κάτι ακόμη. Ποιο graphics mode έχει την καλύτερη εμφάνιση. Στο default τα δείχνει ψιλοχάλια.

Δημοσ.

To game παίζει μία χαρά με το scummvm. Αυτο και όλα τα άλλα της Lucasarts (Sam & Max, Maniac Mansion, Day of the Tentacle κλπ). Όπως επίσης με το scummvm παίζουν τα ίδια games και στο psp για όποιον ενδιαφέρεται!

Δημοσ.

Τιποτα φιλε να 'σαι καλα και καλο gaming!!

Οσο για το graphic mode δεν ξερω.Δοκιμαζεις και βλεπεις.Παντως εγω που το ειχα default μια χαρα τα εδειχνε.Μια χαρα βαση των τοτε γραφικων.

Γενικα το scummVM εχει "σωσει" πολλα παιχνιδια απο τα XP.Και οπως προαναφερε ο Freddie βγαινει για psp οπως και για DS.Το γραφει και στην επισημη σελιδα και λειτουργει πολυ καλα με το stylus του DS να δουλευει σαν mouse στην tuch screen του DS.

Δημοσ.

Με ποιο κουμπί επιστρέφεις στο μενού του παιχνιδιού; Save μπορείς να κάνεις;

Για πες κάποιο άλλο παιχνίδι παλιό να πάρω να παίξω.

Δημοσ.

Μπαίνεις στο menu του προγράμματος με το F5. Εκεί έχει επιλογές για save/load/quit κλπ.

Σε ενα site προτείνε το SuperEagle, δοκίμασε αυτό. Φυσικά μη περιμένεις γραφικά χωρίς edges σε παιχνίδι που έχει κλείσει δεκαετία.

Μπορείς να δοκιμάσεις τα Monkey Island. Είναι πρόγραμμα με το οποιο τρέχεις παιχνίδια της Lucasarts, οπότε πάρε τα σβάρνα και παίζε. Έτσι και αλλιώς ολα έχουν κάτι να δείξουν.

• Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να βρω που το έχω θάψει. Πολύ ωραίο παιχνίδι. Κρίμα που ποτέ δεν βγήκε το Full Throttle 2 γιατι η Lucasarts ήθελε "να μην βγάλει παιχνίδι που θα δυσαρεστούσε τους παίκτες" ή κάτι τέτοιο που ήταν η δικαιολογία της ακύρωσης. :(

Κατά τ'άλλα...

"You know what might look better on your nose?"

"What?"

*SLAM!*

"The bar. Now don't mess around with me."

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...