Sir Pretender Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Θα 'πρεπε να απαγορέψουν την πρόσβαση στο thread... :@ Έχω κολλήσει κι εγώ δεν ξέρω πόση ώρα και δεν προβλέπεται ξεκόλλημα. Αααααάργκ!
Members gsarig Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Mε αυτό δεν πρόκειται να κολλήσετε, αλλά είναι όμορφη προσπάθεια με αντιπολεμικό μήνυμα: http://pgstudios.org/immortall.html Η υπόθεση: είσαι εξωγήινος που προσγειώνεται σε εμπόλεμη περιοχή και αναλαμβάνει να προστατέψει ορισμένους χωρικούς από τα πυρά που πάνε κι έρχονται. Στο τέλος αναπόφευκτα χάνεις πάντα, γι' αυτό και δεν θα το έλεγα ακριβώς «παιχνίδι».
skiabox Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 http://www.kongregate.com/games/aardman/home-sheep-home
doutsos13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 24'' στο brain game δεν μπορώ παραπάνω λολ!!
skiabox Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ωραιο το stackopolis αλλα δυσκολευει πολυ απο το 2ο level κιολας!
goozlo Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Ωραιο το stackopolis αλλα δυσκολευει πολυ απο το 2ο level κιολας! Δοκιμασε αυτο Blosics super!!!
DIMITRISG Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Factory Balls 2 στο 19 lvl χρειαστηκα DEPON. εθιστικό όντως αν και δεν παιζω παιχνιδια αυτο μου πάει
PCharon Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Factory Balls 2 στο 19 lvl χρειαστηκα DEPON. Πολύ ωραίο. Έφτασα στο τελευταίο (lvl 30) ίσα ίσα με μία μπάλα, πρέπει να προσέχεις να μη σπάσεις πολλές στα ενδιάμεσα. Δύσκολο μου φάνηκε το 24 (ασπρόμαυρο με μαυρόασπρες βούλες).
ge0rge007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Πολύ ωραίο.Έφτασα στο τελευταίο (lvl 30) ίσα ίσα με μία μπάλα, πρέπει να προσέχεις να μη σπάσεις πολλές στα ενδιάμεσα. Δύσκολο μου φάνηκε το 24 (ασπρόμαυρο με μαυρόασπρες βούλες). Φίλε PCharon στο 30 τερματίζεται...και δεν σπας μπάλες.Κάθε φορά που πετάς μία μπάλα απλά ξαναβγαίνει στην θέση της,ουσιαστικά δηλαδή οι μπάλες σου δείχνουν πόσα επίπεδα έχεις ακόμα. Όπως και να είναι πολύ ωραίο παιχνίδι!
PCharon Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 δεν σπας μπάλες.Κάθε φορά που πετάς μία μπάλα απλά ξαναβγαίνει στην θέση της,ουσιαστικά δηλαδή οι μπάλες σου δείχνουν πόσα επίπεδα έχεις ακόμα. καλά, έλεος όμως, δεν το είχα προσέξει! Κάπου στα πρώτα επίπεδα έσπασα 2-3 και μου φάνηκε πως μειώθηκαν (κάτι σα ζωές ένα πράγμα) και μετά πρόσεχα να μην ξαναχαλάσω άλλες άδικα, οπότε σκεφτόμουν καλά ώστε να τα περνάω με την πρώτη...
Kasrith Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Δύσκολο μου φάνηκε το 24 (ασπρόμαυρο με μαυρόασπρες βούλες). Agreed για το 24... Τωρα ειμαι στο 26. Κολησα ασχημα (με το game, οχι το lvl ) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2010 από Kasrith
dimitris150 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Παιχνίδι με γρίφους και μυστικές σελίδες φαίνεται πολύ ωραίο ακόμα το φτιάχνουν αλλα μπορείς να το παίξεις μέχρι ένα σημείο έχει και σενάριο δέστε το φοβερό http://tapantaola.net76.net
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα