Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα 'πρεπε να απαγορέψουν την πρόσβαση στο thread... :@ Έχω κολλήσει κι εγώ δεν ξέρω πόση ώρα και δεν προβλέπεται ξεκόλλημα. Αααααάργκ!

• Members
Δημοσ.

Mε αυτό δεν πρόκειται να κολλήσετε, αλλά είναι όμορφη προσπάθεια με αντιπολεμικό μήνυμα:

http://pgstudios.org/immortall.html

Η υπόθεση: είσαι εξωγήινος που προσγειώνεται σε εμπόλεμη περιοχή και αναλαμβάνει να προστατέψει ορισμένους χωρικούς από τα πυρά που πάνε κι έρχονται. Στο τέλος αναπόφευκτα χάνεις πάντα, γι' αυτό και δεν θα το έλεγα ακριβώς «παιχνίδι».

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Factory Balls 2 στο 19 lvl χρειαστηκα DEPON.

Πολύ ωραίο.

Έφτασα στο τελευταίο (lvl 30) ίσα ίσα με μία μπάλα, πρέπει να προσέχεις να μη σπάσεις πολλές στα ενδιάμεσα. :mrgreen:

Δύσκολο μου φάνηκε το 24 (ασπρόμαυρο με μαυρόασπρες βούλες).

Δημοσ.
Πολύ ωραίο.

Έφτασα στο τελευταίο (lvl 30) ίσα ίσα με μία μπάλα, πρέπει να προσέχεις να μη σπάσεις πολλές στα ενδιάμεσα. :mrgreen:

Φίλε PCharon στο 30 τερματίζεται...και δεν σπας μπάλες.Κάθε φορά που πετάς μία μπάλα απλά ξαναβγαίνει στην θέση της,ουσιαστικά δηλαδή οι μπάλες σου δείχνουν πόσα επίπεδα έχεις ακόμα.

Όπως και να είναι πολύ ωραίο παιχνίδι!:-)

Δημοσ.
δεν σπας μπάλες.Κάθε φορά που πετάς μία μπάλα απλά ξαναβγαίνει στην θέση της,ουσιαστικά δηλαδή οι μπάλες σου δείχνουν πόσα επίπεδα έχεις ακόμα.

:lol: καλά, έλεος όμως, δεν το είχα προσέξει! :o

Κάπου στα πρώτα επίπεδα έσπασα 2-3 και μου φάνηκε πως μειώθηκαν (κάτι σα ζωές ένα πράγμα) και μετά πρόσεχα να μην ξαναχαλάσω άλλες άδικα, οπότε σκεφτόμουν καλά ώστε να τα περνάω με την πρώτη... :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Agreed για το 24... Τωρα ειμαι στο 26. Κολησα ασχημα (με το game, οχι το lvl :P)

Επεξ/σία από Kasrith

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...