Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τρελό κόλλημα!!!Μεγάλη καταστροφή. Καμιά καλή στρατηγική? Μέχρι 73 κατάφερα μέχρι στιγμής.

Μέχρι 69 μέχρι στιγμής...

Δημοσ.

61 εγώ. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τις διαφορές μεταξύ των διάφορων towers. Δηλαδή δεν υπάρχει ένα είδος που είναι αντικειμενικά καλύτερο; Πού μπορώ να δω τους κανόνες; Ή μάλλον καλύτερα ας τους γράψει κάποιος εδώ, γιατί το παιχνιδάκι το παίζω από άλλο site αφού αυτό που έδωσε ο Lucifer δεν το ανοίγει σωστά ο firefox (μάλλον φταίει το firewall)

Δημοσ.

69! φοβερό παιχνίδι!

χρησιμοποιείτε κανόνι;

τα πράσινα είναι πάρα πολύ καλά!είναι πολύ καλό να τα βάζετε στην ευθεία!το νερό το βάζω να βαράει μακρία λόγω εμβέλειας

Δημοσ.

εγώ μέχρι 76. Πάντως δεν καταλαβαίνω αν αξίζει να χρησιμοποιήσω κανόνι!Και για τη φωτιά έχω κάποια αμφιβολία!

κάντε πως δεν είδατε το παρακάτω

(μήπως έχουν σχέση τα τρία στοιχεία μεταξύ τους. Μήπως ο συνδυασμός τους είναι αυτός που μετράει;)

ρε lucifer με προσοχή αλλή φορά τα links μας κατέστρεψες

Δημοσ.

παντως το νερό στο κέντρο θα τα βαράει συνέχεια.το πιο δυνατό είνια το πράσινο!για τη φωτιά δεν ξέρω που χρησιμεύει. έχει μετρήσει κανένας πόσο κοστίζουν;για παράδειγμα δεν ξέρω αν συμφέρει τα νερά να τα φτάσετε στο τέρμα

Δημοσ.

Το πιο δυνατό είναι το τέρμα δεξιά, που θέλει 3000 για να το πάρεις. Έχει μικτό range, αλλά χωρίς upgrade έχει 9000 damage, με ένα upgrade (που στοιχίζει 5000) πάει στα 15000 damage, αλλά το θέμα είναι να καταφέρεις κάπως να κάνεις το τρίτο upgrade που στοιχίζει 15.000. Με αυτό έχεις damage 900.000. Το θέμα είναι πώς να καταφέρεις να πάρεις τόσους πόντους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...