filetos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μετα απο ψαξιμο στο forum εντοπισα το GrNamer για μαζικο rename των ελληνικων tags των mp3 σε greeklish.To θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το κατεβασω απο πουθενα.Εψαξα στο google αλλα η σελιδα ζηταει κωδικο.Μπορει να με βοηθησει καποιος για το που θα το κατεβασω?Aν υπαρχει καποιο παρομοιο προγραμμα ειναι ευπροσδεκτο!
migel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μετα απο ψαξιμο στο forum εντοπισα το GrNamer για μαζικο rename των ελληνικων tags των mp3 σε greeklish.To θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το κατεβασω απο πουθενα.Εψαξα στο google αλλα η σελιδα ζηταει κωδικο.Μπορει να με βοηθησει καποιος για το που θα το κατεβασω?Aν υπαρχει καποιο παρομοιο προγραμμα ειναι ευπροσδεκτο! Καλησπέρα. Σου ανέβασα εδώ τα εξής (όλα δωρεάν): 1. GRnamer 2. MP3 Greekglish Renamer 3. MP3 Renamer 4. The God Futher Full Εάν θέλεις και άλλα
greekboy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 na ipotheso oti auto to programma ine gia na min sou bgazi o player ton walkman kiniton ta grammata alampournezika?
migel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 na ipotheso oti auto to programma ine gia na min sou bgazi o player ton walkman kiniton ta grammata alampournezika? Σωστά υποθέτεις . Ένα απο τα 4 : MP3 Greekglish Renamer---------------------------------------------- ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ --------------------------------------------------------------------------------- Αυτό το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για αυτούς που ακούν Ελληνικά MP3s σε φορητές συσκευές (MP3 walkmans) ή σε επιτραπέζιες, stand-alone συσκευές (Desktop MP3 players). Οι περισσότερες από αυτές δεν υποστηρίζουν Ελληνικούς χαρακτήρες, με αποτέλεσμα όταν ένα CD με Ελληνικά MP3s ξεκινά να παίξει - αν τα αρχεία του έχουν αποθηκευτεί με Ελληνικούς χαρακτήρες - οι τίτλοι των τραγουδιών να απεικονίζονται στην οθόνη του MP3 player σαν μη αναγνώσιμα σύμβολα (Ιερογλυφικά)... Το πρόγραμμα αυτό κάνει (αυτόματα) τη μετατροπή οποιουδήποτε MP3 αρχείου βρίσκεται σε ένα κατάλογο στον σκληρό δίσκο σας, από Ελληνικούς χαρακτήρες σε Λατινικούς. Το αποτέλεσμα είναι το λεγόμενο greekglish όνομα του αρχείου (ή "Φραγκοχιώτικα" για ορισμένους...) το οποίο μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται αστείο, αλλά δίνει μια σχετικά αξιοπρεπή λύση στο πρόβλημα που προαναφέρεται. Για παράδειγμα, το αρχείο: 'Μαρινέλλα - Φύσα αγέρι.mp3' μετατρέπεται σε: 'Marinella - Fysa ageri.mp3'.
Gigenis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Αν όμως ο player διαβάζει τα tag και όχι το filename τότε δεν φτάνει μόνο η μετονομασία τους. Πρέπει να αλλάξεις και τα tag και αυτό γίνεται επίσης αυτόματα με το The GodFather κι απλά επιλέγεις να αλλάξει τα tag μεβάση το filename.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Σου ανέβασα εδώ τα εξής (όλα δωρεάν): 1. GRnamer 2. MP3 Greekglish Renamer 3. MP3 Renamer 4. The God Futher Full Εάν θέλεις και άλλα Παρα πολυ καλα !!!!Τα ηθελα κι εγω για το ηχοσυστημα του Honda CRV μου !!!! Αντιπαθω τα μεγιστα τα greeklish αλλα ειναι απαραιτητα σε mp3 players.
antreaslam Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ευχαριστώ,δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει!
thanos75x Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Αμαν μεγαλε εγραψες!!! και σε rapidshare λουκουμι μου ηρθε και εγω καθομουν και τα αλλαζα ενα ενα στο tag για να τα βλεπω στο τουτου... Ουτε εγω ειχα ιδεα οτι υπαρχουν τοσα καλουδια... Και ουτε φανταστικα να ψαξω στο google...
filetos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και ιδιαιτερα τον migel για τα προγραμματα.
Members gsarig Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Nα ευχαριστήσω κι εγώ τον migel, έψαχνα κι εγώ κάτι τέτοιο και μου ήρθε κουτί ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Καλησπέρα. Σου ανέβασα εδώ τα εξής (όλα δωρεάν): 1. GRnamer 2. MP3 Greekglish Renamer 3. MP3 Renamer 4. The God Futher Full Εάν θέλεις και άλλα Δυστυχως το link δεν δουλευει...
jakegate7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Καλημέρα, αυτά πρέπει να είναι: http://magla.gr/?download=grnamer.zip http://www.gameland.gr/page1/page1.html http://nodesoft.com/MP3Rename/Default.aspx http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Tag-Editors/The-GodFather.shtml edit:άλλαξα το link στο grnamer γιατί δε είναι δυνατό το κατέβασμα του προγράμματος από το site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.