Προς το περιεχόμενο

ntropi den ektimune kanenan ,stin forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

prin 2 evdomades ekana sindesi 1024! kai simera ida tin prosfora apo forthnet ke mu pesane ta mallia imarton ,diladi ti prepi na perimenume me tin skandali oxi re pedes na vazune ena xroniko diastima prosforon

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχεις δικιο.Το εχουν ξεφτυλισει πλεον.

Αλλα δυστυχως/ευτυχως αυτα ειναι τα αποτελεσματα του ελευθερου ανταγωνισμου.

Για εμας που εχουμε τις παλιες τιμες, θα υπαρξει καποια πτωση γενικα ή οχι?Εγω σε 5 μηνες θα πληρωνω 22 ευρω/μηνα.

Δημοσ.

Το κακό που είναι δεν βλέπω...?

Να μην ρίξουν τις τιμές επειδή κάποιος έτυχε και πήρε πιο πριν? Ελεος.

Ας μην πέρνατε προπληρωμένα να είχατε και εσείς μείωση τιμών, αυτά είναι τα ρίσκα του προπληρωμένου, αλλιώς δεν θα είχαν λόγο να τα προσφέρουν, θα σου δίνανε μόνο μηνιαία.

Δηλαδή πχ αυτος που πλήρωνε μηνιαία στην ΗΟL πέρισυ 82.5€ ήταν το κοροίδο και εγώ που πήρα ετήσιο και μου βγήκε 42 ο μάγκας?? Να που τελικά το κορόιδο βρέθηκε να πληρώνει λιγότερα αναλογικά το μήνα απο μένα πριν το τέλος του δωδεκάμηνου.

Όσο για το χρονικό περιθώριο, τί ακριβώς εννοείς? Να σου πούνε πάρτο μέχρι 31 του μηνα γιατί απτην 1η του επόμενου θα ρίξω τις τιμές???

Ο αλλος λέει το έχουν ξεφτυλίσει πλέον.. Ρε φιλε εσυ και εγω δεν ειμασταν που γκρινιάζαμε πριν μήνες οτι ειναι ακριβό το internet?? Τωρα θα λέμε ότι το ξεφτιλίζουν επειδή ρίχνουν τις τιμές ο ένας μετα τον αλλο???

Αφου σας χαλάει κλείστε το......

Δημοσ.

Για ποια προσφορά μιλάμε ρε παιδιά;

prin 2 evdomades ekana sindesi 1024! kai simera ida tin prosfora apo forthnet ke mu pesane ta mallia imarton ,diladi ti prepi na perimenume me tin skandali oxi re pedes na vazune ena xroniko diastima prosforon

Πάντως έχεις άδικο.

Όλοι και όλα φωνάζουν ότι έρχονται μεγάλες αλλαγές από Γενάρη.

Δημοσ.

mia zoi tha fonazoume giati o allos pire kati pio fthina apo mas? ta idia den ginotan k to kalokairi me tin 12mini simbasi sta 2mbit? tote den sas legame na min desmeueste gias megalo xroniko diasteimma k oles autes oi prosfores einai trik gia na se kratane k na plironeis poli? pali kai tote ta idia den legame? adikia den einai. atixia einai.

Δημοσ.

file mu polaki ime afti tin stigmi anergos sto tamio oaed,den mpori o kathenas na plirono tosa lefta ,pira to doro kai pira to paketo kai meta apo 2 vdomades na peftun i times na iparxi mia simfonia metaxi eterion afto krazo

Δημοσ.

Ξαφνικά σε βγάλανε από την κρυογενετική κάψουλα ρε PROFIL ?

Από την στιγμή που εφευρέθηκε το χρήμα και οι Α.Ε. αυτό γίνεται.

Τώρα το κατάλαβες ?

Δημοσ.

Το ότι είσαι άνεργος στο ταμείο του ΟΑΕΔ και ότι έβαλες 1024KBps γραμμή κάπου δεν συμβαδίζουν. Την όποια δουλειά σου, μπορούσες να την κάνεις και με την χαμηλότερη γραμμή. Ελπίζω τουλάχιστον με τα λεφτά του δώρου να θυμήθηκες να πάρεις και δώρο σε κανέναν άλλον, χρόνια πολλά.

Δημοσ.

olspookishmagus prepi na ise mikros ,gia na kanis tetia kritiki den diavases kala afto pu ipa , An exi i 768 diafora me 1024 , 3 evro ti tha evazes esi paketo pira adsl box ??? ,Skepsu kala prin thesis ortha afta pu skeftesa kai kataligun se grammata kai se lexis .

billpeppas ,to xero oti ine ta pragmata etsi alla otan pezune me tin tzepi mas e tote kati den pai kala na kratisune mia isoropia ,ine eknevristiko afto pu ginete kai me ta kinita ktl

Δημοσ.

Re pedia aman pia. Diladi pia eteria simferei na pei stous pelates ths "kserete min agorazete simera giati se 10 meres 8a pesoune kialo oi times".

To kanei kaneis afto? Oxi!

Giati na to kanei h Forthnet diladi?

Apla ekei pou se pernei to valantio, ekei pas.

Analogws ths ypomonhs pou exeis :-D

Δημοσ.

Και επειδή εσύ είσαι στο ταμείο ανεργίας δεν πρέπει ο συνάνθρωπός σου να χαρεί επειδή έπεσαν οι τιμές???? Και γκρινιάζεις και για τα κινητά? Δηλαδή να γυρiσουμε στις εποχές των 134€/μηνα για 384 γραμμή? Γιατί εγώ με τόσα ξεκίνησα τον Δεκέμβριο του 2003, και όπως καταλαβαίνεις νοιώθω πολύ διαφορετικά με σένα που γκρινιάζεις επειδή για λίγες μέρες πληρωσες περισσότερα.

Και ξαναλέω, ας έπερνες μηνιαίο ώστε κάθε μηνα που τους ερχοταν να ρίξουν τις τιμές να είχες και συ ωφέλεια.

Εγω τί να πώ που επειδή δεν ακύρωσα την συνδρομή μου με HOL 45 μέρες πριν λήξει, μου το ανανεώσαν μόνοι τους για 12μήνες, επί 39.5€ το μήνα??? Τη στιγμή που η ίδια η HOL στους καινούριους συνδρομητές χρεώνει 32.42€/μηνα για 12 μήνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν εσυ γκρινιάζεις για τη φορθνετ εγω για τη δικη μου περίπτωση τί πρέπει να κάνω, να ξηλώσω τα καλώδια του μισού dslam απτα νεύρα μου? :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...