Προς το περιεχόμενο

ntropi den ektimune kanenan ,stin forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

miso re paidia, dld simera katalabate oti ka8e xristougenna/pasxa, oi etairies kanoyn treles prosfores se paketa?egw ka8e xrono kanw ananeosi eite xristougenna, eite to pasxa, kai panta eimai mesa sto paketo ton dwron...twra, an kapoios biastike na parei poio nwris, e ti na kanoyme...an elige twra to paketo, as ekanes tin arxiki energopoihsh 15 meres argotera, apla pragmata.emena ligei 5/1, kai den exw kanei akoma ananewsi...

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για αυτην

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=184400

19.5€/μηνα η 2048

an elige twra to paketo, as ekanes tin arxiki energopoihsh 15 meres argotera, apla pragmata.emena ligei 5/1, kai den exw kanei akoma ananewsi...

Δεν κατάλαβες, η HOL μου το ανανεώνει θέλω δεν θέλω, απτη στιγμή που δεν ακύρωσα πριν 45 μέρες. Δεν ειναι ότι έχω επιλογή. Εμένα λήγει 24 του μήνα, και τα χρήματα που είπα ειναι αυτά που μου είπαν ότι θα πληρώνω στις 24 κάθε μήνα, με αρχή τις 24 Ιανουαρίου.

Αν και εσύ έχεις HOL και λήγει 5/1, και δεν την έχεις ακυρώσει μέχρι τις 20 Νοεμβρίου, λυπάμαι αλλά welcome to the club :D :D :D

Δημοσ.

oxi, exw hdh forthnet k den mpainw sto club :P

poly koufo auto poy moy les, diabases to symbolaio k to leei, h sto leei kaneis asxetos poy 8elei na se kratisei ekei?

ananeosi xwris tin sigkata8esi soy, poly parakseno moy fainetai...ektos an einai tpt aoristou h syndesi, opote ok.emena px einai 6mini, k ean leiksei, papala ADSL....

Δημοσ.

mpentenis δυστυχως το γράφει το συμβόλαιο, απλά όταν το θυμήθηκα ήταν πλέον πολύ αργά.. :D

Παιδια μην τον αποπαιρνετε τον ανθρωπο.Απλα ξενερωσε επειδη τοσο γρηγορα επεσε η τιμη.

Toσο γρήγορα σε σχέση με τη στιγμη που το πήρε εκείνος.

Αν όμως εκείνος ήταν να το πάρει πχ στις 20 του μήνα και δεν προλάβαινε τα μαγαζιά ανοικτά, την επόμενη μέρα θα το έπερνε με λιγότερα και θα χαιρόταν, δεν θα τους έβριζε... Είναι απο ποια πλευρά θα σου κάτσει το νόμισμα.. Αλλά ο τίτλος του ποστ είναι τραβιγμένος.. :)

Δημοσ.

na xari den to elpizo giati avrio methavrio opos tin exume patisi tha tin patisi k aftos, afto thelo na prolavo na fonaxo na kraxo ,ego krazo forthnet ,(να ξηλώσω τα καλώδια του μισού dslam απτα νεύρα μου) na fonaxume , tin dinami tin exume emis den tha kanun oti gustarune an paraponethun ego esi o x ψ , tha su po meta ego .kai as nikisi aftos pu sevete ton pelati tu! PANTA NA KANIS TO SOSTO AFTO THA EFXARISTI KAPIUS KAI THA PROKALI EKPLIXI STUS IPOLIPUS

Δημοσ.

Παιδια οι προσφορες αλλαζουν με φρενηρεις ρυθμους.Εγω ενδιαφερομουν για το connex και μεσα σε 10 μερες μου ειπαν για την ιδια περιτπωση(768) 3 διαφορετικες τιμες.(Το ωραιο ειναι οτι αντι να φθηναινουν οι τιμες οσο παμε προς τις γιορτες ακριβαινουν)Ασε που απο οτι καταλαβα ουτε οι ιδιοι οι πωλητες ξερουν τι τους γινεται(πχ το site toy E_SHOP den eεχει κατι-πλημμελης ενημερωση?).Σημερα ας πουμε που ρωτησα για forthnet δε μου ειπε καποιος κατι σχετικο με αυτο που βλεπω.Τελος παντως ξερει καποιος το τηλεφωνο της forthnet(νομιζω ενα 4ψηφιο με αστικη χρεωση)να ρωτησω περισσοτερες λεπτομερειες?

Δημοσ.
Τελος παντως ξερει καποιος το τηλεφωνο της forthnet(νομιζω ενα 4ψηφιο με αστικη χρεωση)να ρωτησω περισσοτερες λεπτομερειες?

Το 4ψήφιο δεν το ξέρω, και βαριέμαι να πάω στο site να δω, όπως προφανως και εσύ!!! :D :D :D

Το κανονικό ομως ειναι 9559400, το θυμάμαι γιατί είχαμε business επαφές με την forthnet και είχα σχεδόν καθημερινή επαφή.. Αν θες και για κανένα site, πάρε και στο 9559500 (hellasnet division:P).

Δημοσ.
na xari den to elpizo giati avrio methavrio opos tin exume patisi tha tin patisi k aftos

Φιλε το παρατραβάς. Δεν σε ξέρω, και τόση ώρα προσπαθώ να σου εξηγήσω με απλά λόγια κάποια πράγματα, αλλά δυστυχώς απ'οτι φαίνεται μερικοί παραείναι εγωιστές και μάλλον άσκοπα συμμετείχα στη συζήτηση.

Εγω χαίρομαι αν ο συνάνθρωπός μου καταφέρει με λιγότερες θυσίες να επωφεληθεί, αρκεί να μην βγει εις βάρος κάποιου άλλου, δηλαδή να επωφεληθεί χωρίς λαμογιές. Αν τώρα εσύ είσαι τόσο τυφλωμένος που επιθυμείς να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ακριβές οι τιμές επειδή εσυ ΕΤΥΧΕ να πληρώσεις περισσότερο... τί να πω.

Αντε φιλάκια και καλές γιορτές!

istockphoto_1125423_kiss_for_christmass.jpg

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω αυτό το πακετάκι 2mb για 6 μήνες, μία ψιλοχαζή ερώτηση: Τι ταχύτητες downloading να περιμένω;

Εντάξει, 256 αποκλείεται αλλά θα έχει αισθητή πρακτική διαφορά από μία 768 της Οτενετ για παράδειγμα (γιατί πολλά ακούω ότι ο ΟΤΕ "προωθεί" περισσότερο τους συνδρομητές του!).

Ευχαριστώ κ καλά Χριστούγεννα (κ μην βγάζουμε γκρίνια ακόμα κ αυτές τις μέρες).

Δημοσ.

polaki me parexigises file mu ,ke vevea thelo na pesun i times perimena 1 mina na do ti prosfora tha dosi i forthnet tin perno 05/12/2006 1024 117 euro , 5 mines kai tus ipolipus 25 euro, Dini kenuria prosfora stis 21 kai ligi stis 31 7 μήνες 1024 16,7€!!,an den ine koroidia afto ti ine .MPAS periptosi elpizo na pesune akoma perissotero i Times gia na refarume , kala xristugenna file me igia

Δημοσ.
Το 4ψήφιο δεν το ξέρω, και βαριέμαι να πάω στο site να δω, όπως προφανως και εσύ!!! :D :D :D\:P).

An ανοιγες την ιστοσελιδα της εταιρειας και ησουν λιγοτερο ειρων θα εβλεπες οτι δεν εχει καποιο τετραψηφιο τηλεφωνο τουλαχιστον εμφανως

Δημοσ.
Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω αυτό το πακετάκι 2mb για 6 μήνες, μία ψιλοχαζή ερώτηση: Τι ταχύτητες downloading να περιμένω;

Εντάξει, 256 αποκλείεται αλλά θα έχει αισθητή πρακτική διαφορά από μία 768 της Οτενετ για παράδειγμα (γιατί πολλά ακούω ότι ο ΟΤΕ "προωθεί" περισσότερο τους συνδρομητές του!).

Ευχαριστώ κ καλά Χριστούγεννα (κ μην βγάζουμε γκρίνια ακόμα κ αυτές τις μέρες).

Απλά να σε ενημερώσω οτι ο ΟΤΕ δεν "προωθεί" κανέναν περισσότερο ή λιγότερο όσον αφορά την παροχή της υπηρεσίας.

Όλοι οι συνδορμητές όλων των ISP που πέφτουν στο δίκτυο του ΟΤΕ ακολουθούν την ακριβώς ίδια διαδρομή και μέσα από τα ακριβώς ίδια μηχανήματα, μέχρι το demarcation point.

Οι διαφορές που μπορείς να δεις από ISP σε ISP, εξαρτώνται από τον ISP και τα μηχανήματα του (πόσο φορτωμένα είναι δλδ) και το εύρος της σύνδεσης που έχει με το εξωτερικό. Μιλώντας πάντα για το ίδιο DSLAM. Επίσης ρόλο παίζει και το εύρος της σύνδεσης που έχει ο κάθε ISP με το δίκτυο των BBRAS.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...