Προς το περιεχόμενο

ntropi den ektimune kanenan ,stin forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον ξεχνας που ζεις... για ποια εκτιμηση μιλας, ποια(ο) ντροπη/φιλοτιμο και ποιο επαγγελματισμο. Ειμαι πελατης της Forthnet για πολλα χρονια (και μαλιστα και επαγγελματικα) και οταν τους συζητησα για το θεμα του upload speed που εχουν στα πακετα τους και γιατι να μην παω στην Vivodi που μου δινει μεγαλυτερο upload στα ιδια χρηματα, η "γκομενα" που ηταν στο τηλεφωνο τσαντιστηκε σαν να της ειπα οτι βρηκα αλλη καλυτερη απο αυτην και την παραταω. Δηλαδη περιμενουν ο αλλος να μην κοιταει το συμφερον του αλλα το συμφερον της Forthnet και να κανει τα στραβα ματια σε προσφορες και παροχες υπηρεσιων ανταγωνιστων τους. Ξεχνα λοιπον τα περι εκτιμησης (τα λεω για να τα ακουω και να τα ξανα-διαβαζω και εγω) ο καθενας σ'αυτη τη χωρα κοιταει πως θα σου φαει τα περισσοτερα στο λιγοτερο χρονο με τον ευκολοτερο τροπο.

PS.Διαβασα ενα graffiti σε ενα τοιχο στα Εξαρχεια σημερα που σε αυτη τη χωρα ισως πρεπει να μπει σε εφαρμογη "σκεψου επαναστατικα - πραξε επιθετικα"... ο καθενας ας το εφαρμοσει εκει που πρεπει

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
An ανοιγες την ιστοσελιδα της εταιρειας και ησουν λιγοτερο ειρων θα εβλεπες οτι δεν εχει καποιο τετραψηφιο τηλεφωνο τουλαχιστον εμφανως

Ελα πλάκα έκανα, εξού και τα smilies! :)

Οντως δεν έχει τουλάχιστον εμφανώς ένα τηλ, αλλα αν πας "επικοινωνήστε μαζί μας" πανω πάνω σου βγάζει το τηλεφωνικό κέντρο. Εγω εκεί τους παίρνω.

Δημοσ.

PS.Διαβασα ενα graffiti σε ενα τοιχο στα Εξαρχεια σημερα που σε αυτη τη χωρα ισως πρεπει να μπει σε εφαρμογη "σκεψου επαναστατικα - πραξε επιθετικα"... ο καθενας ας το εφαρμοσει εκει που πρεπει

α) δεν ειναι τυχαίο το ότι το διάβασες στα Εξάρχεια..

β) Η συγκεκριμένη αμπελοφιλοσοφία ουσιαστικά κατα κάποιο τρόπο ειναι αυτή η κίνηση της forthnet να ρίξει τις τιμές. Ηταν αρκετά επιθετική πολιτική, ίδια με την πολιτική που ακολούθησε πέρισυ τέτοιες μέρες η HOL και μιλάγανε όλοι γι'αυτην.

Απο κει και πέρα εγω όταν πήρα σημερα την HOL και την έκραζα ότι ουσιαστικά το "μπράβο" μου που είμαι 1χρονο συνδρομητής τους είναι να με χρεώνουν ακριβώς διπλάσια απ'οτι χρεώνει η Forthnet, και η τυπισσα μόνο που δεν μου φώναξε και μου ελεγε οτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΠΩ ΕΓΩ για τον ανταγωνισμο, και ότι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά...

Οταν βεβαια ζήτησα να μιλησω με τον προηστάμενο της επειδή προφανώς δεν είναι ενήμερη με τα του ανταγωνισμού, μου λέει ενα "και τί θα βγει με αυτό??".

Εγω ξέρω ότι στην αγγλία υπάρχει το λεγόμενο price match, αν βρεις καπου κατι πιο φθηνα, στο δίνουμε εμείς στην τιμή που το βρήκες. Δεν ζητάω να το κάνουν και εδώ, αλλά το να με κράζουν επειδή τόλμησα να αναφέρω ανταγωνιστή... Μη χέσω... Απλά η HOL είναι τυχερη που με δεσμευσε με αλλο ενα ετησιο συμβόλαιο και δεν μπορώ να φυγω..

Δεν εχω κανενα προβλημα με HOL πέρα του οικονομικού.. Αλλά οταν βλεπω οτι θα μπορούσα στην ίδια ταχύτητα (2mbit) να πληρώνω τα μισά... Ε ξενερώνω.

Δημοσ.

PROFIL εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα και αισθάνομαι το ίδιο γιατί κι εγώ την ψιλοπάτησα.

Όχι δε λέω να μη γίνονται συνεχώς καλύτερες προσφορές.

Αλλά! Περιμένω τη χριστουγεννιάτικη προσφορά της forthnet για να βάλω internet. Πράγματι η προσφορά βγαίνει την προηγούμενη Δευτέρα 11/12 με μεγάλους τίτλους "χριστουγεννιάτικη προσφορά έως 15/1".

Πέστε μου αν υπάρχει έστω και ένας ανώμαλος εδώ μέσα που θα πίστευε ότι 10μέρες μετά (στις 21/12) θα έβγαζε νέα καλύτερη χριστουγεννιάτικη προσφορά πριν τελειώσει το χρονικό όριο της προηγούμενης προσφοράς!...

Δηλαδή αν είναι έτσι θα βγαίνει πχ καλοκαιρινή προσφορά και δε θα την πιστεύουμε μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι μπας και βγάλουν νέα...

Εγώ ζήτησα τηλεφωνικώς να μεταβώ σε ταχύτητα 2mbit αντί για 1 με λιγότερους μήνες σύνδεσης (6 αντί 7) μιας και η γραμμή μου δεν έχει ακόμα καν ενεργοποιηθεί και δεν προσφέροταν μέχρι πρότινος box στα 2mbit!

Τα έριξαν πάλι στον ΟΤΕ ότι ταχα τα πακέτα box δεν μπορούν να αλλάξουν απ' τη στιγμή που σταλεί η αίτηση στον ΟΤΕ.

ΠΑΛΙ ο ΟΤΕ φταίει δηλαδή! Λες και έχει κανένα πρόβλημα ο ΟΤΕ να αλλάξει την ταχύτητα αν το ζητήσει η forthnet!

Αυτό θεωρώ το εξευτελιστικό της υπόθεσης. Την κοροιδία!...

Έστειλα πάντως και γραπτώς το αίτημα και αναμένω γιατί εκεί μέσα ο καθένας λέει τα δικά του...

Δημοσ.

pedia prepi na kanume epanastasi se aftus ,na stilume oli , parapona me email mpas kai allaxune kati oxi mono forthnet alle kai se oles ,GIAti tha tus valume na skeftune aplos ,oti me tis m&^%**es pu kanune tha skefti o pelatis an tha tus epilexi xana

Δημοσ.

Αν κανουμε παράπονα επειδή ρίχνουν τις τιμές μετά απο 2 βδομάδες, αν τις ΑΝΕΒΑΖΑΝΕ αντί να τις ρίχνουν τί θα έπρεπε να κάνουμε..

Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο, πολύ ενέργεια σπαταλάτε για ασύμαντα πράγματα.

Δημοσ.

Eχω μια απορια εντος του θεματος...Οι μειωσεις τιμων επηρεαζουν τους παλιους χρηστες ή τρωμε στη μαπα τις χρεωσεις με τις οποιες συναψαμε συμβολαιο?Και για ποσο καιρο μενουμε δεσμευμενοι?

Δημοσ.

ΠΑαιδια αυτα δεν ισχυουν μονο στις adsl ισχυουν σε ολα τα καταναλωτικ απροιοντα αιχμης.Τι να πουμε?Για τις τηλεορασεις lcd που φετος κανουν λιγοτερο απο το μισο περιπου απο οσο εκαναν περισυ?Φανταστειτε καποιον να εχει Τηλεοραση που φετος κανει 1000 ε φθηνοτερα λχ?Εγω περισυ τετοιοα αποχη περιπου αγορασα ψηφιακη και τωρα κανει ακριβως στα μισα.Πηρα οθονη και μετα απο μια εβδομαδα ηταν 50 ευρω φθηνοτερη.

Αν σκεφτουμε οτι σκοπος τους ειναι απο 500.000 οι συνδεσεις γρηγορου ιντερνετ του χρονου να φθασουν το 1 εκατομμυριο σιγουρα τη χρονια που θα ερχεται θα γινει σφαγη και θα κανουν το παν ν αμας δεσμευσουν με πολυμην ασυμβολαια.Ειναι οπως οταν πρωτοεμφανιστηκαν τα κινητα,

Ολα αυτα τα λεωγια να μην απογοητευεστε και εγω εδω και κανα μηνα το ψαχνω για adsl και με αυτα περιμενω.

Παντως υποψιαζομαι αοτι απο αρχες φλεβαρη θα γινει χαμος............

Δημοσ.

Ρε PROFIL ελεος δηλαδη!!!! Να στείλεις διαμαρτυρία και να πεις ΤΙ???? Οτι ειστε απαράδεκτοι που έχετε 100 ευρω την προσφορά και μετά από 1 βδομάδα το ρίχνετε στα 70?? Ας μην την αγόραζες ρε φίλε, ποιά διαφύλαξη του καταναλωτή, θα τρελαθούμε τελείως???? Οταν ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕΣ το internet αγορασες την πιο συμφέρουσα προσφορά για σένα τότε. Λοιπόν τί ασχολείσαι με το πόσο την πλήρωσε ο αλλος που πήγε μια μερα αργότερα? Αν σε χαλάει τόσο, μείνε με την dialup να τελειώνουμε.

Τις ρίχνουν τις τιμές δεν τις ανεβάζουν να πεις ότι σε εκμεταλέυτηκαν!!! Τί βάση θα έχει αυτό που θα γράψεις στην επιστολή? Και εν τέλει τί κάθεσαι και μυξοκλέγεσαι εδώ και δεν γράφεις ένα γράμμα να τους κράξεις να τελιώνουμε? Πιστεύεις ότι θα ασχοληθεί κανένας απο εδω μέσα, απτα 3-4 ατομα που γράψανε στο τοπικ αυτό?

Στην τελική ας έπερνες συμβόλαιο να πλήρωνες τα διπλάσια, και όταν ρίχναν τις τιμές να επωφελούσουν και εσύ.

Δεν εχω κατι μαζί σου, αλλά με τη νοοτροποία σου. Εγω και αλλα 10 ατομα εδω μέσα ξεκινήσαμε το DSL οταν όλοι εσείς ούτε ξέρατε τί είναι επειδή έκανε 146 ευρω το μήνα η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ (vivodi) τέλος 2003. Οταν ο ΟΤΕ σας κοροιδευε οτι ΜΟΝΟ τα δικά του μοντεμ παίζουν και τα χρέωνε 145 ευρώ, εγώ έφερνα usb μόντεμ στο 1/5 της τιμής τους για μένα και 3 φιλαράκια μου απο αγγλία με 30€. Εμένα τοτε ο μισθός μου ήταν 640 ευρω, σου λέει κάτι αυτό? Ουτε κανενας νταβατζής είμαι να βγάζω 5000 το μήνα ούτε καμιά εταιρία έχω. Μισθοτός είμαι, αλλά οταν γουστάρω κάτι τα δίνω. Ειναι το χόμπι μου και γουστάρω να τα σκάω. Οταν βλέπω όμως τον κάθε τελειωμένο σκυλά να δίνει στα μπουζούκια 50€ μινιμουμ και να πετάει λουλούδια, και μετά να λέει ειναι ακριβό το internet στα 100€ το 5μηνο, Ε ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝ ΙΝΤΕRNET. (δεν μιλάω για σένα, γενικά για την αξιοθρήνητη συμπεριφορά του νεο-έλληνα, ελπίζω να μην πετάς και συ 50€ στα μπουζουκια).

Και σου ξαναλέω, είμαι στην ίδια θέση με σένα, και ΠΟΛΥ χειρότερη. Με χρεώνουν 39.5€ το μήνα για την 2048 τη στιγμή που στην ΙΔΙΑ εταιρία αν γινομουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ συνδρομητης θα πλήρωνα 32.5, και αν πηγαινα στη Forthnet θα πλήρωνα 19.5€!!!!!

Αλλά κάθεσαι τώρα χριστουγεννιάτικα και γκρινιάζεις για μία προσφορά που ετυχε και δεν εκμεταλέυτηκες εσύ, ε δώσε μου ένα λογαριασμό να σου βάλω εγώ τη διαφορά μπας και κάνεις πιο ευτυχισμένα χριστούγεννα γιατί πολυ τσιτωμένο σε βρισκω..

Δημοσ.

na soy dwsw egw logariasmo na moy steileis ta xrimata gia ananeosi? :P

h prosfora poy exei h forthnet gia ta 2MBits, einai mono se neous h k se ananeoseis ? (koinos, me emas exoun desei to gaidaro, h 8a fame k emeis?)

Δημοσ.

@polaki,

Για αυτό που λες για τη HOL είσαι σίγουρος? Έχω και εγώ ετήσια συνδρομή που λήγει τώρα. Την διέκοψα βέβαια εγκαίρως. Αλλά μου ήρθε e-mail και μου έλεγε οτι ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα μέχρι να τη διακόψω. Δε σε δεσμεύει για ένα χρόνο. Βέβαια στην περίπτωση μου, επειδή έστειλα έγκαιρα fax διακοπής μου είπαν να αγνοήσω το μαιλ. Όπως και να χει δε νομίζω οτι ανανεώνεται για ολόκληρο χρόνο. Μήπως μίλησες με πωλητή που δε στο διευκρίνισε σωστά? Αν και το πιο πιθανόν είναι να το χεις ψάξει καλύτερα από μένα.

Αν έχεις δίκιο, ένας φίλος μου μπήκε είδη στο club :-)

Εγώ ευτυχώς έκανα διακοπή έγκαιρα και τώρα πάω για την συγκεκριμένη προσφορά της Forthnet.

Αν ισχύει πάντως αυτό είναι στα πολύ αρνητικά της εταιρίας.Είναι βέβαια νόμιμοι, αφού (αν) το λέει στο συμβόλαιο, αλλά βγάζουν μια εικόνα "απατεωνιάς". Ας ενημέρωναν τους πελάτες για να τους βγάλω το καπέλο...

Και μια ερώτηση....η προσφορά της forthnet που λέτε ισχύει για όλη την ελλάδα ή μόνο για περιοχές που καλύπτει η forthnet?

@profil

EΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ...

Δημοσ.

Αν σας πω ότι κάποιος είπε σε άλλο forum ότι ετοιμάζετε να βγει προσφορά σε λίγες μέρες από forthnet στα 117 ευρώ (12 μήνες) στα 2048 τι θα πείτε;

Δημοσ.

Κατσε ρε φιλε μην τα λες ετσι αυτα και παθουν καμια ανακοπή εδω μερικοί μερικοί... :D

Cromb, εμένα η κοπέλα ετσι μου ειπε, αλλα και στο συμβολαιο ετσι λεει μου ειπε. Τωρα θα το κοιτάξω γιατι μολις το βρηκα, να δουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...