PROFIL Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 magkes tha petaxo bomba an vgi kai alli prosfora gemizo me mparuti ipopsin !!,Itane aparadekti apo tin forthnet to xana leo koroidia 21 eos 31 dekembriu i prosfora afto me exi tsatnisi !!!!!polaki,Cromb,KAI TI KANUME GIA NA KALITEREVSUN TA PRAGMATA????
nlal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Egw opws kai na exei psifhzw Forthnet!!! Egw opws kai na exei paidia psifhzw Forthnet!!! Egw opws kai na exei paidia psifhzw Forthnet!!!
louben Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Profil ηρεμα.Αν τα χεις παρει τοσο ασχημα τι να πουν και οι υπολοιποι αν ισχυει οτι με τα ιδια λεφτα (120 ε) τηα παρουν 12 μηνες αντι 6(στα 2 μβιτ)>Γιαυτο σου λεω επεται σφαγη και μην τα παιρνεισ στα σοβαρα.
Cromb Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Αστο polaki... μόλις με πήρε ο φίλος μου και έκανε αναφορές σε όλους τους αγίους . Μίλησε με hol και είναι πλέον συνδρομητής για ακόμη ένα χρόνο... Το επόμενο συμβόλαιό μου πάντως θα το μάθω απ έξω... Profil: Εντάξει κάπου είναι εκνευριστικό να πάρεις ένα πακέτο και την άλλη μέρα να πέσουν οι τιμές. Αλλά όχι και να διαμαρτυρηθούμε επειδή πέφτουν...δεν είναι λογική αυτή.
PROFIL Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 cromb na pesune i times na exume me 5 euro 2048 px alla re file afti i koroidia katantai aidia apo tis eteries na iparxi mia taxi ena metro mia sinenoisi re file kini pu tha volevi kai tis eteries ,giafto den exume ependisis apo to exoteriko me tetia agora b^%*%*elo pos na proxorisune. px .HOL gia ena mina aftes ine i prosfores ,to idio kai i forthnet ,vivodi, tellas ,ETSI ine to sosto, posus diladi tha kerdisi me tin prosfora gia 10 meres mia eteria ??
polaki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Αστο polaki... μόλις με πήρε ο φίλος μου και έκανε αναφορές σε όλους τους αγίους . Μίλησε με hol και είναι πλέον συνδρομητής για ακόμη ένα χρόνο... Το επόμενο συμβόλαιό μου πάντως θα το μάθω απ έξω... Profil: Εντάξει κάπου είναι εκνευριστικό να πάρεις ένα πακέτο και την άλλη μέρα να πέσουν οι τιμές. Αλλά όχι και να διαμαρτυρηθούμε επειδή πέφτουν...δεν είναι λογική αυτή. Ναι ειναι αυτο που σας ειχα πει.. Αγιες μέρες και σιφιλιαστικαμε ολοι μαζι.. Ας προσέχαμε.. Το αλλο το αστείο που μου ειπε η κοπελα ειναι οτι αν τοσο πολυ δεν θελω να ειμαι μαζι τους, θα μου εκδοσουν αποδειξη για ολο το χρονο, κανουμε επιτοπου ακυρωση του λογαριασμου μου για να μην ανανεωθει του χρόνου, και τους επιστρέφω το μοντεμ (κρατηθείτε) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑ ΤΟΥ, αλλιώς πληρώνω...... Ο φιλαράκος σου κράτησε την κούτα...? (εφτυχως εχω αλλο μοντεμ και η κουτα τους ειναι ακομα με τη ζελατίνα..)
mpentenis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 egw lew na kaneis minisi se osous kanoyn xristougenniatikes prosfores, epeidh rixnoun tis times kai den agorazoun oloi stin idia timi.episis, na kaneis stis etairies minisi otan kanoyn ekptoseis (se ena mina), giati ayto poy 8a pareis twra 100 8a kanei tote 60, alla kai se aytes poy den kanoyn ekptoseis, giati oi alloi to exoun 60 kai aytoi 100.parola ayta, apo ekei poy exei 100 8a to pareis. episis, kalo 8a htan na ekanes k kamia minisi stis etairies poy DEN kanoyn xristougenniatikes prosfores, kai den akolou8oun to reyma poy polles alles edw k xronia akolou8oun,diladi na kanoyn ekptoseis tin periodo ton eorton, opoy oloi apofasizoun na kanoyn tis xristougenniatikes agores(giayto den legontai kai dekembrianes prosfores...) episis, mporeis na analogisteis oti an den kanoyn prosfora, h den riksoun tis times, einai gyftoi, giati den mas sebontai, enw ean kanoyn, den mas sebontai pali giati kapoioi to piran se timi A enw twra eiani poio xamila egw nomizw oti gia alli mia fora ftaiei o OTE........... greek way of lifestyle........
Chrisxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Η προσφορα ειναι και για ανανεωση ή μονο για αγορα πακετου;;
KaizerSoze Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Asta file Chris dystyxws MONO gia agora... Akouste simerini istoria,molis prin ligo Eixa parei persy aDSL in a box sta 384 tetoia epoxi, gia 6 mines. Stous 6 ekana ananewsi pali se 384 giati eixa mathei oti apo Septemvri tha paei 768 mono tou. Mexri edw kala. 17/1/2007 loipon mou ligei kai i "ananewsi".Kai opws ton Iouli,pira gia na ananewsw apo twra-gnwrizontas oti tha trexei kanonika i yparxoysa syndroμη μεχρι τις 17/1 και μετα θα ξεκινησει η καινουρια. Ειχα δει στο σαιτ οτι πλεον μπορεις να διαλεξεις 768/1024/2048 adsl-box με 117Ε απλα αλλαζει το χρονικο διαστημα (8/7/6 μηνες αντιστοιχα) Της λεω, λοιπον της κοπελας οτι θελω να παω στα 2048. Μου λεει ωραια, ξεκιναει, στο τελος μου λεει 210Ε για 6 μηνες. Της λεω "Μισο λεπτο, 117 δεν λετε? " ,μου απανταει "Αυτο ειναι για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ box, εσεις την πρωτη φορα που ανανεωσατε περασατε απο box σε 1Βill και δεν μπορειτε να ξαναγυρισετε σε προσφορες που αφορουν νεα πακετα box, ουτε καν ανανεωση box σε box δεν μπορουσατε την πρωτη φορα(τον Ιουλη)" οποτε της λεω " μα αυτο δεν μου το ειχε πει ο νεαρος οταν ειχα κανει την πρωτη ανανεωση, οτι πηγα σε 1Bill και αρα οτι υπαρχει για box δεν θα το εχω αποδω και περα και εξαλλου το θεμα μας δεν ειναι αυτο. Το θεμα μας ειναι οτι τι νοημα εχει λοιπον για μενα να ανανεωσω στα 210 αφου υπαρχει δυνατοτητα καινουριας συνδεσης στα 117? Δεν ειναι καλυτερο να αφησω το 1Bill να ληξει και να βαλω απο την αρχη το νεο box ??" Βεβαια δεν ξερω αν θα γινει τελικα οπως περσυ που ειπανε "Προσφορα μεχρι 31/12" και τελικα ειχαμε φτασει Μαρτη και η προσφορα υπηρχε. Μπορει οντως να πρεπει να εχεις στειλει τα χαρτια μεχρι 31/12. Παντως ακομα και να μην ισχυσει μετα τις 31/12 δεν εχει νοημα να ανανεωσω τωρα, ανανεωνω με τον καινουριο χρονο, στις 3 ή στις 4 του μηνος, απλα περιμενω να δω τι θα γινει. Ε,καπου εκει συμφωνησε και αυτη, μου ειπε βεβαια οτι "Θα παρει 10 μερες να διακοπει και αλλες τοσες να ενεργοποιηθει το καινουριο" αλλα εγω σκεφτομαι "Δηλαδη δεν μπορω να κανω το αλλο: θα υπάρξει προβλημα αν εγω παω να αγορασω καινουριο box με την προσφορα 2048 στα 117Ε για 6 μηνες ξερω γω π.χ. στις 10/1 και μεχρι να ενεργοποιηθει θα εχει ληξει στις 17/1 το παλιο πακετο? "(ΕΑΝ δωθει παραταση μετα τις 31/12/2006) *Αυτο στα bold οντως το ρωταω, μηπως ξερει κανεις
el97192 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Katse doulepse re tempeli.Kathesai kai grafeis vlakeies kai epiprostheta plirwnesai kiolas. O allos toulaxiston einai tameio anergeias. Esi omws pou douleueis exeis xrono kai grafeis kai se forum kai malista to mesimeri pou einai sta forte tis i douleia. Gi ayto paei kata diaolou i Siemens. Kai sti teliki esena ta plirwnei o mpampas sou mpouli... Ti klaigesai... Pantws oloi edw pou exete DSL eiste poliiiiii poliiiiii pisw...Uparxoun kalitera prammata, pio grigora, pio aksiopista kai tsampaaa.. Mou xa xa xa xa
KaizerSoze Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Εχω αδεια ρε γιωτομπαλο!!Οποτε κανω οτι γουσταρω! Οποτε τσιμπα ενα μεγαλο Α Κ Υ Ρ Ο ψαρακα. Εσυ απο την αλλη που δεν εχεις αδεια και υποτιθεται οτι δουλευεις τι μου ξημεροβραδυαζεσαι στα φορουμς ρε?Α ρε ξυλο που πρεπει να σου ριξει η Νικολετα
et13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε PROFIL την πάτησα κι εγώ με τον ίδιο τρόπο... 19/12 πήρα το ADSL in a Box Plus και έκανα την αίτηση για 1Μ (5+2)!!! Θα πάρω τηλ να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει κάτι αλλά χλωμό το βλέπω. Άσε που δε θέλω να ρισκάρω καμιά τρελή καθυστέρηση... p.s el97192 ... για κάτι τέτοια post μπαίνω στα fora...
Cromb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Ο φιλαράκος σου κράτησε την κούτα...? (εφτυχως εχω αλλο μοντεμ και η κουτα τους ειναι ακομα με τη ζελατίνα..) Ναι την κράτησε.Και ευτυχώς την κράτησα και εγώ γιατί τώρα πρέπει να τα στείλω και τα 2 fritz (+1 από αντικατάσταση).
PROFIL Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 et13 re file na se rotiso an xeris,tha anavathmisti i grammi mas me to idioktito tis forthnet? i tin patisame gia ta kala?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.