bluec76 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2001 Μήπως υπάρχει κάποιος με DAWI controller για να με διαφωτίσει? Έχω τον 2976UW και τα WIN2k Pro. Πρόσφατα κατέβασα τους καινούργιους drivers από το site της DAWI. Το θέμα είναι ότι το σύστημα δεν τον βλέπει σαν DAWI 2976UW Host Adapter αλλά σαν Symbios Logic κτλ. Δοκίμασα να εγκαταστήσω τους καινούριους drivers (για Win2000) και το σύστημα απάντησε ότι υπάρχει λάθος και ότι δεν μπορεί να βρει τους συγκεκριμένους drivers για τη συσκευή (η διαδικασία που ακολούθησα ήταν το update driver από το device manager). Έτσι είπα να απεγκαταστήσω την συσκευή και να την ξαναβάλω. Όταν το έκανα αυτό το Add New Hardware Wizard έδειξε ότι βλέπει δύο πιθανές συσκευές: Η μία ήταν η κλασσική Symbios Logic κτλ και η άλλη η DAWI 2976UW όπως θα έπρεπε να λέει. Επιλέγω την δεύτερη option και μου βγάζει ξανά το ίδιο μήνυμα (ότι δεν μπορεί να βρει τους drivers). Ρε παιδιά αν ξέρει κανείς τίποτα θα διαφωτίσει. Μου έχει βγάλει την πίστη αυτή η βλακεία!
bluec76 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2001 Μήπως υπάρχει πιθανότητα η δυσλειτουργία να μην οφείλεται μόνο στον controller αλλά και πουθενά αλλού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.