Προς το περιεχόμενο

Εκτυπωση e-books...

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω κατεβασει πολλα e-books τα οποια θελω να εκτυπωσω και να ταχω σαν κανονικα βιβλια. Το θεμα ειναι οτι θελω να τα εκτυπωσω σαν βιβλια. δηλαδη να τα βαζω στην βιβλιοθηκη και να φενεται ετσι καθετα οπως θαταχω το ενα διπλα σταλλο τι ειναι το καθενα. Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω.

Κατιτ ετοιο γινετε στα βιβλιοπωλεια; και αν ναι με τι κοστος περιπου;

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

τι έγινε ρε επρεπε να μεγαλώσεις για να ανοίξεις βιβλίο??? (και μάλιστα e-book) :D :D .Ενδιαφέρομαι και εγώ πάντως αλλά πιστεύω οτί θα ναι τσιμπημένες οι τιμές.

Δημοσ.

δεν εχω μεγαλωσει.... 12 χρονων αγορακι ειμαι:-p

Οποιος ξερει ας απαντησει πλιζ γιατι με καιει το θεμα εδω και καιρο:-D

Δημοσ.

Πας σε κανα μαγαζι που βγαζει φωτοτυπιες κοντα σε πανεπιστημια σιγουρα θα υπαρχουν αρκετα. Στη σαλονικα εκτυπωσα με 0,1 αν σελιδα

Δημοσ.

Αν εχεις printer της προκοπης μπορεις να τα τυπωσεις σε προχειρη πάρα πολλες σελίδες.Εγώ εχω τυπωσει 500 σελιδες τουλάχιστον και το μαυρο μελανι έχει μειωθει μονο κατα 1/4.Και εχω τυπωσει τουλαχιστον 30 φωτογραφίες σε φωτογραφικο χαρτί.

Αφου τα εχεις τυπωσει (δυο σελιδες ανα φυλλο σε μορφη βιβλιου) τα πας και ζητας να στα κανουν βιβλιοδεσια.

Και 0,1 ειναι πολλά.Αν θελει ο αλλος 1000 σελιδες πάει 100ευρώ.Ενω αν υποθεσουμε οτι τελειωνει ολο μου το μελάνι στις 1000 εμενα με 5 ευρώ το ξαναγεμίζω.

Δημοσ.

ΠαρηςΓ, το ξερω οτι τα βιβλιοπωλειο κανουν βιβλιοδεσια. Το θεμα ειναι οτι η βιβλιοδεσια που εχω δει να κανουν δε με καλυπτει.Δηλαδη οπως ειπα θελω να εχει "παχος" το εκτυπωμενο βιβλιο ουτως ωστε οταν το βαζω καθετα στη βιβλιοθηκη μου να βλεπω πιο ειναι ετσι οπως ειναι καθετα εκει.και οχι να χρειαζεται να το βγαλω να δω πιο ειναι.

καταλαβενετε τι εννοω;;

Δημοσ.

Η θερμοκοληση ειναι μια καλη λυση, μπορεις να γραψεις οτι θελεις. Αν θελεις κατι καλυτερο πας σε κανονικη βιβλιοδεσια την κανουν συνηθως καπιοα μαγαζια που ασχολουνται με εκτυπωσεις κοστιζει γυρω στα 30 ευρω, εγω με τοσα την εχω βρει.

Δημοσ.
Στη σαλονικα εκτυπωσα με 0,1 αν σελιδα

Ποιο μαγαζι ειναι αυτο? ενδιαφερομαι. (μηπως κατα τυχη ξερεις τιμη και για εγχρωμη?)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

τι λέτε? 0.10 η σελίδα?? εδω τα περισσότερα χρεώνουν 0.05-0.04/σελίδα.

Εγω ψάχνω κάποιο βιβλιοπωλείο ή φωτοτυίο για να μου εκτυπώσει ενα ebook (σύνολο αρθρων είναι) γύρω στις 860 σελίδες με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος.

Φαντάζομαι τα φωτοτυπάδικα που είναι δίπλα σε ΑΕΙ-ΤΕΙ θα δέχονται καμια παζαριά στην τιμή αν πρόκειται για πολλές..πχ 0.03/σελίδα

εχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία?

Δημοσ.
τι λέτε? 0.10 η σελίδα?? εδω τα περισσότερα χρεώνουν 0.05-0.04/σελίδα.

τι λετε ρε ?10λεπτα η σελιδα?με τιποτα.εγω θυμαμαι καποια φορα που ειχα εκτυπωση e book με 3 λεπτα τη σελιδα.τωρα βεβαια στο ποσο μπαινει και το ειδος της βιβλιοδεσιας που θες να κανεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...