8515 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Ο υπολογιστής μου είναι σε δίκτυο με έναν άλλο. Ο καθε ένας από τους υπολογιστές έχει και ένα φάκελο ο οποίος είναι κοινός για ελεύθερη πρόσβαση. όταν ο άλλος είναι κλειστός δεν μπορώ να κάνω install & uninstall κάποια συγκεκριμένα προγράμματα και μου βγάζει σφάλμα ότι και καλά δεν έχω πρόσβαση στον φάκελο δικτύου του άλλου υπολογιστή.Το πρόγραμμα που θέλω να εγκαταστήσω το εχω κανονικά σε CD. To βάζω στο pc και κάνει autorun, πατάω install και βγάζει ένα παραθυράκι προετοιμασίας εγκατάστασης και αφού προχωράει λιγο, σταματάει και μου βγάζει το παραπάνω error . Για να δώσω να καταλάβετε ότι δεν ειναι κάτι απλό αναφέρω επίσης οτι ήρθε γνωστός μου τεχνικός να το δει και σήκωσε τα χερια ψηλα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω εκτός από format? Να διευκρινίσω ότι εγώ δεν προσπαθώ να μπω στον φάκελο δικτύου του άλλου υπολογιστη
Exiled2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 μπορείς να γράψεις ακριβώς το μήνυμα σφάλματος?
8515 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Ξεκινώντας μου δείχνει αυτο και μετά βγάζει αυτό kams ειναι ο άλλος υπολογιστής και x-files είναι ο shared folder
Exiled2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Έχεις τρέξει κάνα registry medic ή τίποτα παρόμοιο μήπως διορθώσει το πρόβλημα?
8515 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 οχι και δεν ξέρω και τι εννοεις. Αν μπορεις εξήγησε μου
Exiled2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτά που θα γράψω παρακάτω καλύτερα να μην το δοκιμάσεις και να πεις στον φίλο σου τον τεχνικό να το κάνει. Μπες στην registry και σύγκρινε τις τιμές στο παρακάτω κλειδί HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurentVersion\Explorer\User Shell Folders με αυτές Value name Type Value data AppData REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\Application Data Cache REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\Local Settings\Temporary Internet Files Cookies REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\Cookies Desktop REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\Desktop Favorites REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\Favorites History REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\Local Settings\History LocalAppData REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data Local Settings REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\Local Settings My Pictures REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\My Documents\My Pictures NetHood REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\NetHood Personal REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\My Documents PrintHood REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\PrintHood Programs REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\Start Menu\Programs Recent REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\Recent SendTo REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\SendTo Start Menu REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\Start Menu Startup REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\Start Menu\programs\Startup Templates REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\Templates και μετά στο HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurentVersion\Explorer\User Shell Folders Value name Type Value data Common AppData REG_EXPAND_SZ %ALLUSERSPROFILE%\Application Data Common Desktop REG_EXPAND_SZ %ALLUSERSPROFILE%\Desktop Common Documents REG_EXPAND_SZ %ALLUSERSPROFILE%\Documents Common Favorites REG_EXPAND_SZ %ALLUSERSPROFILE%\Favorites Common Programs REG_EXPAND_SZ %ALLUSERSPROFILE%\Start Menu\Programs Common Start Menu REG_EXPAND_SZ %ALLUSERSPROFILE%\Start menu Common Startup REG_EXPAND_SZ %ALLUSERSPROFILE%\Start Menu\Programs\Startup Common templates REG_EXPAND_SZ %ALLUSERSPROFILE%\Templates Αν υπάρχει κάποια διαφορά σε κάποια τιμή διόρθωσε την και κάνε επανεκκίνηση. Μην ξεχάσεις να κρατήσεις backup πρώτα.
8515 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 My Pictures REG_EXPAND_SZ %USERPROFILE%\My Documents\My Pictures αυτό και το my videos σα δεδομενα ήταν διαφορετικά και αντι για userprofile ειχε \\kams\x-files. τα αλλαξα αλλα στον τυπο ειναι reg_sz. αυτό πρέπει να το αλλάξω. α ναι πως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.