Προς το περιεχόμενο

κουφό πρόβλημα

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχω ένα acer 5101 εδώ και μια εβδομάδα. Την Παρασκευή ενώ ήμουνα στο ιντερνετ και άκουγα μουσική, κάνει ένα τρελλό κόλλημα και αναγκάζομαι να το κλείσω από το κουμπί, βίαια είναι η αλήθεια. Από εκεί και πέρα δεν είχα μοντεμ και κάρτα ήχου. Τι επαναφορά έκανα, στο device manager απλώς δεν υπήρχαν αυτές οι συσκευές. Πέρναγα εγώ πάλι drivers αλλά τπτ. Μετά από δυο μέρες και αφού άνοιξαν τα μαγαζιά λέω να πάρω ένα usb μοντεμ να κάνω τη δουλειά μου εδώ στο χωριό που δεν έχω desktop και όλα έχουν φτιάξει και λειτουργούν τέλεια!! Τι ήταν τώρα αυτό? Καμιά ιδέα? Δε μπορώ να έχω συνεχώς το φόβο του, χωρίς internet δε μπορώ να δουλέψω

Δημοσ.

ACER rulez φιλε μου.Δυστυχως φιλε μου το να δινεις λιγοτερα φραγκα για ενα φορητο μερικες φορες δεν αξιζει.οι συγκεκριμενοι φορητοι εχουν την χειροτερη φημη.μακαρι το δικο σου να ειναι η εξαιρεση.παντως δεν μου ακουστηκε καλα στο αυτι το οτι θα αγορασεις modem για να μπαινεις ιντερνετ.καλυτερα να παρεις την εταιρεια τηλεφωνο και να κανεις report το προβλημα

Δημοσ.

Μα τώρα λειτουργούν όλα καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όσο για τη μάρκα τις έχω ακούσει τις φήμες αλλά έχουν δει τα μάτια μου ακόμα και σε toshiba τέτοια κουφά και σε ότι θες εσύ. Το πρόβλημα είναι στο πότε θα το πάρω πίσω αν το στείλω στην Acer! Εκεί υπάρχει όντως μια διαφορά με 'μερικές' από τις άλλες μάρκες

Δημοσ.

Koita ama to pas stin alman mporei k na kanei kai ena mina k ligo sou lew...

Emena me eixan 2 mines sto perimene..

K apo oti kserw einai kai mia etairia stin kalithea pou einai episimos antiproswpos tis acer stin ellada..

Δημοσ.

Στη Θεσ/κη λέγεται ότι άνοιξε αντιπροσωπία και οι χρόνοι αναμονής είναι περίπου 10 ημέρες.

Αλλά το θέμα μας είναι άλλο: Τι ζημιά μπορεί να πάθει ένα μοντεμ και μια κάρτα ήχου και να επανέλθουν μόνες τους μετά από τρεις μέρες?

Δημοσ.

Προσωπικά έχω Acer από το καλοκαίρι και παρά τα όσα έχει περάσει (και έχει περάσει πολλά) δεν έχει χρειαστεί ούτε format. Από εκεί και πέρα, είναι να μη σου τύχει (γιατί εχω δει και ακριβοπληρωμένα vaio και άλλα να χαλάνε σε ένα μήνα από χαζούς λόγους, όπως και acer να χαλάνε).

Δοκίμασε να του κάνεις ένα format (έχοντας όμως τους drivers και ό,τι άλλο θα χρειαστείς για να μην τρέχεις). Μη το στείλεις στην εταιρία χωρίς να του έχεις κάνει format. Είναι χαζο! Θα σου κάνουν αυτοί, θα λειτουργήσουν όλα μια χαρά και θα σε χρεώσουν τζάμπα λεφτά και θα τον στερηθείς και αρκετό καιρό.

Αν δεν δουλέψουν όλα σωστά μετά το format, τότε το στέλνεις!

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη, service της Acer είχε μια μικρή εταιρία στην Βούλγαρη, πλέον το Service πήραν MDI & Info-Quest... απο τις 2 προτιμώ την πρώτη. Απλά επαγγελματίες. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για το Service της Info...

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα καλό φορματ αλλά δεν έχω τα drivers. Ξέρω πολύ καλά από format αλλά σε laptop είναι η πρώτη φορά και δεν ξέρω που να ψάξω να τα βρώ?

Δημοσ.

Έχει τελικά τους βρήκα μέσω google, όλα τα 5100series έχουν τα ίδια όμως; πχ εμένα έχει turion απλό και το 5102 turion X2, τους ίδιους drivers AMD turion περνάμε? Εντάξει οι κάρτες γραφικών κτλ μπορεί να είναι ίδιες ακιβώς

Δημοσ.
Apokleiete na mi sou edosan drivers mazi me to laptop

den tou dosane cd mesa sto paketo alla stin proti ekinisi tou zitise DVDr gia na dimiourgisei to recovery kai to Driver+Apps DVD episeis iparxei tropos patontas kapio sindiasmo koumpion sto post (ctrl+f12 nomizo) gia na kanei recovery apo to kryfo partition

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...