ULTRA Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2001 mipos xcerei kaneis ,gia poio logo (kai eno exo allaxcei oles tis parametrous gia dokimi) meso tou tv out ola stin tileorasi amfanizodai mavroaspra plz?
Gr_Terror Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2001 Exeis doikimasei na allakseis to tvout apo ntsc se pal ktl??
Xplayer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2001 Αν βάζεις adaptor για της συνδέσεις , δοκίμασε άλλο, η άλλαξε τα καλώδια για να μην το χρησιμοποιείς
kgian Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2001 Episis ekei pou leei composite, svideo i automatic (kapos etsi) dokimase kai ta tria, asxeto ti sindesi exeis..<BR>Ston kmour pantos auto eftege pou ta eblepe ola aspromavra..
sakis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2001 Σε κάποιο σημείο τουλάχιστον στην Voodoo3 3000 λέει να επιλέξεις και χώρα.<BR>Εγώ αν βάλω αυτόματο έχω το ίδιο πρόβλημα.<P>Βάζω όμως German και παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα.<P>Να ξέρεις όμως, πως αν το έχεις έχρωμο δεν μπορείς να έχεις και εικόνα στο PC.<P>Ελπίζω να βοήθησα.<P> Sakis <P><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<P>[email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.