jimarass Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 ΠΑιδιά έχω ένα laptop από Κίνα vaio της sony το οποίο έίναι 12 ιντσών, pentium 3 600mhz και πολύ λεπτό. Για να έχει dvdrom πρέπει να συνδεθεί σε ειδική βάση. Το πρόβλημά μου είναι πως το dvdrom της βάσης χάλασε και δεν διαβάζει.Το μόνο που έχω δηλαδή είναι ο σκληρός του δίσκος, usb kai ethernet θήρες. Πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση windows?Γίνεται από δίκτυο με άλλο υπολογιστή? Μπορώ να πάρω usb dvdrw και να κάνω εγκατάσταση από αυτό?Θα το αναγνωρίσει η μητρική του ή επειδή είναι usb θέλει εγκατεστημένο λειτουργικό για να αναγνωριστεί?Μην το αγοράσω τσάμπα.
hexadecimal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Και μεσο δικτυου μπορεις να κανεις εγκατασταση και μεσω ενος Usb drive...Εσυ διαλεγεις
jimarass Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Και μεσο δικτυου μπορεις να κανεις εγκατασταση και μεσω ενος Usb drive...Εσυ διαλεγεις Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Πως γίνεται μέσω δικτύου? Εγώ έχω συνδεδεμένους το λαπτοπ με το pc μέσω switch οπότε βάζω το cd εγκατάστασης του windows στο δικό μου και μετα???NA τονίσω ότι το λειτουργικό είναι windows xp για το λαπτοπ, δηλαδή έχει η sony 4 starting disks τα οποία εγκαθιστούν windows και προγραμματα. Από το λαπτοπ θυμ΄μαι έτρεχε αυτόματα και τα έβαζα και είμουν οκ, αλλά πως θα το κάνω μέσω δικτύου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.