mentoras99 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Απο οσα εχω ψαξει, παιζουν δυο επιλογες: απο οργανισμο εργατικης εστιας, και απο εοτ. Φετος νομιζω οτι ο οεε αλλαξε την διαδικασια και απο φετος εκανε κρατησεις για διακοπες του 2007. Στον εοτ μαλλον δεν αλλαξε κατι. Εχω ακουσει και ιστοριες που πανε διακοπες με κουπονια αλλων, αφου και οι ξενοδοχοι τους συμφερει αφου κλεινουν ετσι τα δωματια τους. Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια?
2arkoudi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Εχω παει και οντως συμφερει διοτι αυτα τα λεφτα που θα εδινες για ενα καλο δωματιο σου μενουν. Οι τιμες ειναι συμβολικες απο 1€ την ημερα! Και τα δωματια ειναι μια χαρα!
mentoras99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Για τον κοινωνικό τουρισμο καθε χρονιά, δεν γίνεται ο υπολογισμός με βάση τις αποδοχές-εκκαθαριστικά της περασμένης χρονιας; Αυτό ελεγα σε γνωστο μου, και μου ελεγε, 'τι λες, εδω εχουν ξεκινησει και τα δινουν κι εσυ ακομη περιμενεις την εκκαθαριση απο τη δουλεια σου, και θα τα παρουν ολα κλπ'. Για τον κοινωνικο τουρισμο 2014 του εοτ, δεν πρεπει να δω αν δικαιουμαι με βαση το εκκαθαριστικο-μισθων απο το ετος 2013? Ή μηπως παει με βαση τα εισοδηματα του 2012?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα