sakis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2001 Ψάχνω Service Manuals για τηλεοράσεις, περισσότερο για Philips & Telefunken.<P>Ξέρει κανείς από που μπορώ να κατεβάσω τέτοια πράγματα ?<BR>Είναι για ένα φίλο και θέλω να τον εξυπερετήσω.<P>Ευχαριστώ εκ' των προτέρων...<P> Sakis <P><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<P>[email protected]
Anonymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2001 Edo kai kairo perimeno na moy dosoyn enan kodiko apo to site toy SARE (einai o silogos ton adioyxon ilektronikon ths ellados) ki apo oti xero ekei exoyn arketo iliko.<BR>Tha prospathiso na matho ayrio kai an matho kati tha soy apantiso.<P>------------------<BR>Filika Leonidas
abeness Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2001 Κατά αρχήν αυτό το topicέπρεπε να το κάνεις στο hardware και όχι εδώ, βέβαια και εγώ δεν είμαι αναμάρτητος , αλλά απλός μια επισήμανση κάνω.<BR>Δεύτερων μια ιδέα αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφαρμόσιμη είναι να πάει αυτός ο φίλος σου και να ζητήσει από της εταιρίες, ή από διάφορους που κάνουν αυτή την δουλειά , αν και δεν ξέρω κατά πόσο οι δεύτεροι θα είναι συνεργάσιμοι.<BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.