S2Katana Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Παντως εμενα τωρα τελευταια σερνεται μετα τις 6 το απογευμα...
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 logika th asou erthei logariasmos kapoia stigmi
nautilus7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Το περίεργο όμως είναι ότι δεν μου έχουν στείλει ούτε τον εξοπλισμό ακόμα, αλλά δεν με νοιάζει αφού έχω δικό μου router.
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 afdou exeis to diko sou tote min agxonesai opote kai na erthei.
nautilus7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δίκιο έχεις, απλά επειδή ταλαιπωρήθηκα με τη διακοπή από τη ΗΟL και την καθηστέρηση από τον ΟΤΕ στην νέα ενεργοποίηση της γραμμής (3 βδομάδες χωρίς dsl) έλεγα μην που πουν ξαφνικά ότι δεν έχω πληρώσει και το κόψουν πάλι...
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 genikos epikratei grafiokratia giati otan ine na allaxeis paroxo perimeneis na katargithei i grammi sou kai meta na energopoiithei xana kai ama den exei porta asta na pane.eno tha mporousan leme se mia idaniki ellada apla na allazan ta stoixeia xreosis.
kosmasgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 28/02/2007 22:12:47 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.81Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 461.64kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem 2mbit rules.TI 768 kai p@p@ries
Cripple_Horse Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 βλέπω πολλή απελπισία και θέλω να σας παρηγορήσω θαυμάστε την 1024/256 φόρθνετ μου Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 202.42Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 72.21kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link τουλάχιστο εσείς κατεβάζετε πιο γρήγορα απ'ότι ανεβάζετε, δεν είναι κάτι κι αυτό? περιττό να πω οτι αν κάνεις το τεστ με e-mule ανοιχτό, όπως αναφέρ8ηκε απο κάποιον χρήστη, δεν μπορεί να περιμένεις αξιόπιστα αποτελέσματα. η ταχύτητά σου θα είναι αυτή του τεστ συν αυτής με την οποία κατεβάζει το μουλάρι τη δεδομένη χρονική στιγμή υποθέτω. επίσης, ναι μεν κι εγώ έχω το "λατρεμένο" F200 αλλά το "Other network traffic is congesting the link" το βγάζει όποτε έχω πρόβλημα με την ταχύτητα (δηλαδή κάθε μέρα, όσο αφορά τους τελευταίους μήνες, εκτός απο κάποιες ώρες τα χαράματα, οπου αποκτώ αξιοθαύμαστη 512 ταχύτητα) και όχι μόνιμα. το αστείο είναι οτι μέχρι την ανανέωση μου συνδεόμουν με demo και κατέβαζα με 100kb/s. είναι επειδή τα demo αποσκοπούν στο να δοκιμάσει ο χρήστης την ταχύτητά του. λέτε να υπάρχει κάποια πιθανότητα να μιλήσω στο 121 και να κάνει κάτι? νομίζω οτι θεωρείται βλάβη ξεκάθαρα, αλλα φαντάζομαι οτι το μόνο που θα προκαλέσω τηλεφωνόντας θα είναι να απαντάω σε ηλίθιες ερωτήσεις του στυλ "μήπως έχετε βουτήξει το καλώδιο σας σε συμπυκνωμένο θειικό οξύ?"
cure Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Αυτό εδώ πως σας φαίνεται για Conn-x 768 ? Το μεγαλύτερο που έχω δεί πάντως είναι 50 ΚΒ/sec, παραπάνω δεν πάει. Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 162.83Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 293.83kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem
PETROS13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 μάλλον οι γραμμές θέλουν πάλι αναβάθμιση παντού..και πάλι.......
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 βλέπω πολλή απελπισία και θέλω να σας παρηγορήσωθαυμάστε την 1024/256 φόρθνετ μου Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 202.42Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 72.21kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link τουλάχιστο εσείς κατεβάζετε πιο γρήγορα απ'ότι ανεβάζετε, δεν είναι κάτι κι αυτό? περιττό να πω οτι αν κάνεις το τεστ με e-mule ανοιχτό, όπως αναφέρ8ηκε απο κάποιον χρήστη, δεν μπορεί να περιμένεις αξιόπιστα αποτελέσματα. η ταχύτητά σου θα είναι αυτή του τεστ συν αυτής με την οποία κατεβάζει το μουλάρι τη δεδομένη χρονική στιγμή υποθέτω. επίσης, ναι μεν κι εγώ έχω το "λατρεμένο" F200 αλλά το "Other network traffic is congesting the link" το βγάζει όποτε έχω πρόβλημα με την ταχύτητα (δηλαδή κάθε μέρα, όσο αφορά τους τελευταίους μήνες, εκτός απο κάποιες ώρες τα χαράματα, οπου αποκτώ αξιοθαύμαστη 512 ταχύτητα) και όχι μόνιμα. το αστείο είναι οτι μέχρι την ανανέωση μου συνδεόμουν με demo και κατέβαζα με 100kb/s. είναι επειδή τα demo αποσκοπούν στο να δοκιμάσει ο χρήστης την ταχύτητά του. λέτε να υπάρχει κάποια πιθανότητα να μιλήσω στο 121 και να κάνει κάτι? νομίζω οτι θεωρείται βλάβη ξεκάθαρα, αλλα φαντάζομαι οτι το μόνο που θα προκαλέσω τηλεφωνόντας θα είναι να απαντάω σε ηλίθιες ερωτήσεις του στυλ "μήπως έχετε βουτήξει το καλώδιο σας σε συμπυκνωμένο θειικό οξύ?" dokimase na to diloseis vlavi arkei na ise sigouros oti den einai ap oto pc kai oute apo ton router.
karkalos314 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Toulaxiston exeis kapoia taxitita Gia kapoio logo (ton opoio pleon den thimame) apofasisa prin kati MINES na valo HOL 1024... AKOMA PERIMENO...%$^%$^%$%... THA PERIMENO POLI.....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 analogos poso tha perimeneis.an den iparxoun ports tote .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.