thn1ms Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 παιδες θελω να βαλω dsl. απο την περιοχή μου δεν περναει κανενα ιδιοκτητο δικτυο. ειναι καλυτερο να προσφύγω στον οτε η σε αλλο παροχο;με άλλα λογια θα έχει διαφορά η ποιότητα σύνδεσης επeιδη θα ειναι over γραμμης οτε;
doc1000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Eφόσον δεν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο στην περιοχή σου οπλίσου με μεγάλη υπομονή και κουράγιο... Όποιον παροχέα και να διαλέξεις μέσω του μπουκωμένου δικτύου του ΟΤΕ το ίδιο μάτσο χάλια θα είσαι... Δεν μας είπες και σε ποιά περιοχή είσαι. Απλά αν διαλέξεις το connex του ΟΤΕ υποτίθεται ότι θα έχεις γρηγορότερα τη γραμμή σου αφού οι ΟΤΕτζήδες προωθούν πρώτα τα δικά τους πακέτα. Κι αυτό όμως δεν αληθεύει αφού εμένα με πακέτο της forthnet με ενεργοποίησαν σε μια μέρα!
S2Katana Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Οποιον provider και να βαλεις, τα ιδια χαλια θα ειναι!
thn1ms Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 συγνωμη για την καθυστερηση της απαντησης. μενω Αθηνα κεντρο. προσφατα περασαν απο το δρομο μπροστά απο το σπιτι μου καλώδια με οπτικες ινες,δεν ξερω ποιοί.
LNiniogr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 ρωτα να μαθεις. Δεν ειναι και πολλοι οι παροχοι με ιδιωτικο δικτυο... HOL, Vivodi, Tallas, Teledome, Telepassport
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.