Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπραβο για την επιλογη ΓκριζεΓιωργο, φοβερο παιχνιδι. Μακαρι να δουμε το 3 καποτε.

Ειναι το παιχνδι της υπογραφης μου.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, ερχεται το ριμαστερ απο Nightdive Studios και το 3 απο την ιδια (?) νομιζω εταιρεια. Δεν περιμενω πολλα αλλα φευ. Αλλο ενα φραντσαιζ που καταστραφηκε απο την ΕΑ (κρατουσε τα δικαιωματα για χρονια σε ενα δικαστικο κυκαιωνα) . Τεσπα για παμε σε ατι πιο αξιον:

mi me gouglareis!.png

Δημοσ.
12 minutes ago, hexenlord said:

Ναι, ερχεται το ριμαστερ απο Nightdive Studios και το 3 απο την ιδια (?) νομιζω εταιρεια. Δεν περιμενω πολλα αλλα φευ. Αλλο ενα φραντσαιζ που καταστραφηκε απο την ΕΑ (κρατουσε τα δικαιωματα για χρονια σε ενα δικαστικο κυκαιωνα) . Τεσπα για παμε σε ατι πιο αξιον:

mi me gouglareis!.png

blam, machinehead;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hexenlord είπε

μα αμεσως!????!!! Ναι αυτο ειναι!βάζεις αγαπητε

Ενημερωτικα να βαζεις μια εικονα που να μη φαινεται το ονομα του παιχνιδιου οταν κανεις απλως κλικ στο "search google for image".

Το κανω οταν δε αναγνωριζω ενα παιχνιδι - και εννοειται δεν απανταω "σωστα" μετα.

Δημοσ.

μα αφου άλλαξα το ονομα της εικόνας, το εκανα μαλιστα - για ευνόητους λογους- "mi me googlareis!". Εκτος αν εννοείς κατι αλλο.

Δημοσ.
1 hour ago, Sartiv said:

Ενημερωτικα να βαζεις μια εικονα που να μη φαινεται το ονομα του παιχνιδιου οταν κανεις απλως κλικ στο "search google for image".

Το κανω οταν δε αναγνωριζω ενα παιχνιδι - και εννοειται δεν απανταω "σωστα" μετα.

Αν υπονοείς ότι ΕΓΩ googlαρα την εικόνα... και μόνο να το υπονοείς εγώ ΔΕΝ ξανά συμμετέχω στο παιχνίδι. "Μη τον είδατε τον Παναγή"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα μεχρι να τα βρειτε, βαζω εγω. δεν ειναι PC game και βασιζεται σε πασιγνωστο IP.

nONnWgL.jpg

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

Αν υπονοείς ότι ΕΓΩ googlαρα την εικόνα... και μόνο να το υπονοείς εγώ ΔΕΝ ξανά συμμετέχω στο παιχνίδι. "Μη τον είδατε τον Παναγή"

Δεν υπονοεί κανείς κάτι, απλά είναι πολύ συνηθισμένο λάθος με τις εικόνες που το κάνουμε όλοι. Ούτε βάζει κανείς πιπέρι στο στόμα κανενός αν έψαξε στο google, απλά για να γίνει η ζωή μας λίγο πιο δύσκολη υπήρξε μια υπενθύμιση να προσέχουμε. Μην αρπαζόμαστε χωρίς λόγο.

Δημοσ.
16 minutes ago, Tobajara said:

υπήρξε μια υπενθύμιση να προσέχουμε.

Δε θέλω να αρπαχτώ με κανέναν, απλά δεν μου άρεσε η χρονική στιγμή που διάλεξε να κάνει αυτή την "υπενθύμιση". Κι εγώ καμιά φορά googlαρω αν δεν ξέρω κανένα αλλά δεν απαντάω ποτέ, το συγκεκριμένο το έπαιζα σε demo στο ps1. Τέλος πάντων, δεν θέλω κανένας να μου απολογηθεί για τιποτε... απλά εγώ ξενέρωσα και δε θέλω να συνεχίσω στο παιχνίδι και εδώ κλείνει η υπόθεση. Καλύτερα να εστιαστείτε στην συνέχεια παρά να κολλήσετε σε αυτό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SeXBOX είπε

Οχι εσενα βρε, αλλωστε οσοι παρακολουθουν το topic γνωριζουν οτι εισαι παλια σειρα και εχεις παρα πολλες γνωσεις/εμπειριες!!!

Μιλουσα γενικα!!! Πολλοι το κανουν...

Δημοσ.
6 minutes ago, Sartiv said:

Οχι εσενα βρε, αλλωστε οσοι παρακολουθουν το topic γνωριζουν οτι εισαι παλια σειρα και εχεις παρα πολλες γνωσεις/εμπειριες!!!

Μιλουσα γενικα!!! Πολλοι το κανουν...

Ok! Sorry για τον τρόπο που έγραψα αλλά(όχι ότι με δικαιολογεί) είμαι πολύ τσιτωμένος αυτές τις μέρες λόγο προσωπικών θεμάτων και ξεχνιέμαι εδώ. My apologies! 🙏

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...