Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι από κάπου θυμάμαι...μήπως είναι το 007 Tomorrow Never Dies?

Ρε που το βρηκες; απο youtube πηρα φωτογραφια για να το δυσκολεψω... Τεσπα, σωστος εισαι!

στν πρωτη πιστα οταν πηγαινα προς το τελος μου ζηταγε ενα κλειδι το οποιο δεν ηταν πουθενα!

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε που το βρηκες; απο youtube πηρα φωτογραφια για να το δυσκολεψω... Τεσπα, σωστος εισαι!

στν πρωτη πιστα οταν πηγαινα προς το τελος μου ζηταγε ενα κλειδι το οποιο δεν ηταν πουθενα!

Αλήθεια πω ρε πως το θυμήθηκα χαχα..Τώρα για το κλειδί δεν θυμάμαι γιατί έχω πάρα πολύ καιρό να το παίξω από την παιδική ηλικία...Αν θέλεις πες και άλλες λεπτομέρειες και ίσως μπορέσω να θυμηθώ αλλιώς υπάρχει και walkthrough!

Για να δούμε θα μπορέσει να πει κάποιος ποιο είναι αυτό; :)

s28329_pc_24.jpg

Δημοσ.

Αλήθεια πω ρε πως το θυμήθηκα χαχα..Τώρα για το κλειδί δεν θυμάμαι γιατί έχω πάρα πολύ καιρό να το παίξω από την παιδική ηλικία...Αν θέλεις πες και άλλες λεπτομέρειες και ίσως μπορέσω να θυμηθώ αλλιώς υπάρχει και walkthrough!

Για να δούμε θα μπορέσει να πει κάποιος ποιο είναι αυτό; :)

s28329_pc_24.jpg

Heroes of annihilated empires!

Δημοσ.

Heroes of annihilated empires!

:shock: Πως το κατάλαβες χαχα...Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο γνωστό και δεν το έπαιζαν..Μπράβο σωστός! :)

Δημοσ.

από τις πρώτες σκηνές του Indy 4 fate of atlantis!

Αυτος εισαι ρε γιγαντα! Σωστος, βαζεις!

Δημοσ.

N64,

καποιο απο τα cruisn'

iσως το world

Πέτυχες την εταιρεία αλλά όχι την πλατφόρμα και το game. Πρόκειται για άλλο series.

Βασικά 2 games του series για το οποίο μιλάμε βγήκαν σε N64 (σύμφωνα με τη wikipedia, εγώ δεν το ήξερα), αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι arcade.

Δημοσ.

Πέτυχες την εταιρεία αλλά όχι την πλατφόρμα και το game. Πρόκειται για άλλο series.

Βασικά 2 games του series για το οποίο μιλάμε βγήκαν σε N64 (σύμφωνα με τη wikipedia, εγώ δεν το ήξερα), αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι arcade.

E, τοτε θα ειναι το San fr. Rush! Δεν θυμαμαι αλλο arcade τηε εποχης που να ηταν και πορτ στο Ν64..

Δημοσ.

κοντα εισαι γκοστ αλλα οχι. Μαζι βγηκαν αλλα το (θεικο) screamer ηταν ετη φωτος καλυτερο. Εδω που τα λεμε ηταν ετη φωτος καλυτερο και απο το ridge racer.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...