Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Κι επειδή το είχα πει πως αν δω από racing ή κάποιο άλλο που υπάρχουν 20 παρόμοια θα βάλω από ιπτάμενο... :P

vzzzeeeewwww.jpg

Δυστυχώς δεν βρήκα μεγαλύτερες.

Hint: Αγαπημένη πόλη των υπερασπιστών της ελευθερίας. ;)

Δημοσ.

Κι επειδή το είχα πει πως αν δω από racing ή κάποιο άλλο που υπάρχουν 20 παρόμοια θα βάλω από ιπτάμενο... :P

vzzzeeeewwww.jpg

Top Gun
Δημοσ.

κακιασμένε! :P

Τους μάρτυρες εννοείς;;

Δημοσ.

Contra; :P

Edit: Ναι, νομίζω και γω πως ξαναμπήκε αλλά είναι το άτιμο το thread 290+ σελίδες...

Ναι αυτο ειναι. Σορρυ δεν το θυμόμουν.
Δημοσ.

Σωστός :P

@Bigi444444 (ξέχασα κανά "4"?) Συνήθως βάζω ότι βρω στο screenshot folder, μετά την νίλα που έπαθα με το HDD wipe έχω εύκαιρα μόνο παιχνίδια που έπαιξα πρόσφατα (τελευταίους 3~ μήνες) :P.

Edit: To συγκεκριμένο είναι το πρόσφατο HD re-release, το οποίο μπορώ να πω είναι ακόμα ευχάριστο (και κρύβει τα χρόνια του καλά), αν και έχω 2 παράπονα: Δεν χρησιμοποιούν τα "καλά" τραγούδια απο την Future έκδοση (αν και είναι unlockable σε μενού, δεν υπάρχει δυνατότητα in-game χρήσης), επίσης τα controls παραμένουν το ίδιο άθλια με την Dreamcast version (ειδικά με Χ360 controller είναι πόνος τα τελευταία levels)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...