Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επέσα μέσα τότε :P Παραδόξως, Brujah run δεν έχω κάνει ακόμα, μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει Toreador, Ventrue και Malkavians (το καλύτερο replay experience σε RPG, ever), αλλά τουλάχιστον η περιοχή έξω απο το Asylum κάνει "μπάμ".

Πάντως βλέπω προχώρησε το topic, οπότε I guess πάω πάσο :P.

Edit: Γιατί θυμάμαι όμως το Celerity σαν power; Παίζει να είχαν και οι Toreador κάτι αντίστοιχο (αυτό που σου δίνει superhuman speed δεν είναι; ).

Yeap αυτό είναι αλλά δεν έχω παίξει toreador ποτέ μόνο Tremere και brujah. Και το screen ήταν απο heavily moded game οπότε τα effect μπορεί να τα θυμάσαι διαφορετικά.

Δημοσ.

lol

Δίνω hints :D

1. Ο δημιουργός του έχει κάνει ωραία παιχνίδια formula 1

2. Ο τίτλος του παιχνιδιού είναι τραγούδι των Priest

• Like 1
Δημοσ.

Αν και αρχικά μου θύμισε το καταπληκτικό Total Eclipse του Spectrum, προφανώς δεν είναι αυτό. Άντε τώρα να σκεφτώ κάμποσα τραγούδια των JP μπας και μου έρθει :P

Δημοσ.

lol

Δίνω hints :D

1. Ο δημιουργός του έχει κάνει ωραία παιχνίδια formula 1

2. Ο τίτλος του παιχνιδιού είναι τραγούδι των Priest

Temp not the blade all fear the Sentinel.

Λυπαμαι δεν κρατηθηκα!

• Like 1
Δημοσ.

nzeppos είπα να συνεχίσω στο μοτίβο του total eclipse που έβαλε ο konpat. Το Sentinel είναι αρκετά διαφορετικό βέβαια.

Παιχνιδάρα, αξίζει να δείτε έστω το wikipedia page που δίνει αρκετές πληροφορίες :D

Ghost βάζειςςςς!

Δημοσ.

nzeppos είπα να συνεχίσω στο μοτίβο του total eclipse που έβαλε ο konpat. Το Sentinel είναι αρκετά διαφορετικό βέβαια.

Παιχνιδάρα, αξίζει να δείτε έστω το wikipedia page που δίνει αρκετές πληροφορίες :D

Ghost βάζειςςςς!

Ωχ! Δεν το είχα δει καθόλου το Total Eclipse του konpat :P Στραβομάρα.

• Moderators
Δημοσ.

I am disappointed. -_-

Μιας και την θολή περιέργως δεν την βρήκατε (και οκ, τέτοιο σπαθί δεν βλέπεις παντού, αλλά ποιος διαβάζει manga ε; ), ορίστε μια άλλη. Όσοι έχετε δει και μόνο το anime καταλάβατε. :P

ougkougk.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...