Sartiv Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μαλλον ευκολο , θα σκεφτω καποιο δυσκολο για την επομενη φορα.
SeXBOX Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ε όσοι εκείνα τα χρονια ήμασταν hardcore gamers δεν ξεχνιέται το Beneath a Steel Sky με τίποτα και να μην το έχεις παίξει το έχει κάνει κάποιος άλλος δικός σου! Και από εμένα ένα πανεύκολο! Υ.Γ. Βασικά δεν παίζω για το πόσο δύσκολα είναι αλλά για τα όσα εχω ξεχάσει και έρχονται στην επιφάνεια και κάθε φορά που λέει κάποιος πιο είναι λέω "ναι ρε ***** μου!" και ένα δάκρυ κυλάει
Bagerisu Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Σαν πολυ nolstagia έγινε το νήμα και το μονοπωλούν 5-6 γεροξεκούτιδες Ορίστε, κάτι αρχαίο και από μένα, περιμένω δάκρυ από τον SexBOX
Sartiv Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Aυτο ηταν ευκολο, με προλαβε ο ... αλλος γεροξουστος 1
Bagerisu Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Redneck Rampage Σωστός. Αυτές οι κότες δεν ξεχνιούνται...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Σωστός. Αυτές οι κότες δεν ξεχνιούνται... Εγώ δεν θυμόμουν την κότα, αλλά την φάτσα.
Greygore Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Απο το UI το θυμήθηκα και εγώ, για να πω την αλήθεια Πρέπει να έχω ξαναβάλει απο το συγκεκριμένο, αλλά... ας όψεται πως δεν έχω παίξει πολλά-πολλά πρόσφατα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δεν νομίζω κανένα Atlantis;
Greygore Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δυστυχώς όχι (αν και τώρα που το αναφέρεις, ίσως το ξανακάνω install το απόγευμα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις