Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-snip-

-snip too-

Μάλλον δεν τα εξήγησα σωστά, εννοείται πως δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα να βρίσκει κάποιος εικόνες απο Google, απλά ήθελα να πω πως εμένα προσωπικά μου αρέσει να χρησιμοποιώ δικές μου εικόνες με αφορμή τα λεγόμενα των προηγούμενων (που βλέπω πήγαν προς delete μεριά τα μηνύματα τους :P) Προς Θεού δηλαδή, σιγά μην απαιτούμε απο τον καθένα που απαντά να έχει εγκατεστημένα παιχνίδια των τελευταίων 20 ετών ανά πάσα στιγμή στο PC για αυτό τον σκοπό :P.

Ευχαριστώ @SeXBOX by the way για το ψάξιμο, αλλά το θυμήθηκα τελικά, ονομάζεται Opsys και είναι -τόσο- obscure που ακόμα και στο YouTube υπάρχει μόνο ένα άτομο που έχει ανεβάσει gameplay, και αυτό στα... Πολωνικά :P

Τέλος, σχετικά πρόσφατο platform game με αρκετά συμπαθητικό art style:

C4BA8E1F2AE3F8929412DCD54B5E4FDD27ED7F11

• Like 1
  • Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι κυκλοφόρησε στις αρχές του 2014, και είναι το πρώτο project του studio που το ανέπτυξε.

Δημοσ.

Μάλλον δεν τα εξήγησα σωστά, εννοείται πως δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα να βρίσκει κάποιος εικόνες απο Google, απλά ήθελα να πω πως εμένα προσωπικά μου αρέσει να χρησιμοποιώ δικές μου εικόνες με αφορμή τα λεγόμενα των προηγούμενων (που βλέπω πήγαν προς delete μεριά τα μηνύματα τους :P) Προς Θεού δηλαδή, σιγά μην απαιτούμε απο τον καθένα που απαντά να έχει εγκατεστημένα παιχνίδια των τελευταίων 20 ετών ανά πάσα στιγμή στο PC για αυτό τον σκοπό :P.

Ευχαριστώ @SeXBOX by the way για το ψάξιμο, αλλά το θυμήθηκα τελικά, ονομάζεται Opsys και είναι -τόσο- obscure που ακόμα και στο YouTube υπάρχει μόνο ένα άτομο που έχει ανεβάσει gameplay, και αυτό στα... Πολωνικά :P

Τέλος, σχετικά πρόσφατο platform game με αρκετά συμπαθητικό art style:

C4BA8E1F2AE3F8929412DCD54B5E4FDD27ED7F11

Μηπως ειναι το Freedom Fall ? 

Δημοσ.

Εσπασα το κεφαλι μου! Μιας και επιασες platformer, side scrollers κλπ που ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου ειδη παιχνιδιων :D

Παμε κατι λιγο πιο ευκολο , και πιο γνωστο: 

(αρκει το ονομα, δε μας ενδιαφερει ποιο μερος της σειρας)

post-269452-0-11658600-1491894596_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

To Freedom Fall πάντως είναι αρκετά "τίμιο" παιχνίδι, μικρό και όχι ιδιαίτερα πολύπλοκο, αλλα διασκεδαστικό για τις 3-4 ώρες που κρατά.

• Like 2
Δημοσ.

To Freedom Fall πάντως είναι αρκετά "τίμιο" παιχνίδι, μικρό και όχι ιδιαίτερα πολύπλοκο, αλλα διασκεδαστικό για τις 3-4 ώρες που κρατά.

Θα το τιμήσω. Έτσι τα Θέλω τα plattform games, μικρά και διασκεδαστικά όπως τα παλιά arcade.

Δημοσ.

Θα το τιμήσω. Έτσι τα Θέλω τα plattform games, μικρά και διασκεδαστικά όπως τα παλιά arcade.

Για 0.75€ (kinguin), νομιζω οτι τα αξιζει με το παραπανω! Ειναι λιγο υπερβολικα τα 8.99 στο Steam though...

εδιτ: Δεν υπαρχει τελικα οπως βλεπω. Λολ! G2A μονο. 

• Like 1
Δημοσ.

sBLg34N.jpg

Θα φύγω από τα plattform γιατί δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην ανεβάσω screenshot από αυτό το παιχνίδι. Μεγάλος έρωτας. :-)

Ευκολάκι...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...