Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Το έχω και αυθεντικό το ΧΙΙΙ (με το περίεργο κουτί του) αλλά δεν το τερμάτισα ποτέ. Πρέπει κάποια στιγμή...

Anyways:

Cwx53Iq.png

• Like 1
Δημοσ.

The last Express!! Θυμαμαι το review του pc master!

taatmv.jpg

Συγχωρεστε με για το ... screenshot, αλλα ειμαι 100% για την απαντηση μου, και πρεπει να βγω τωρα :)

Δημοσ.

Rampart! Το έλιωνα Atari με trackball!!! Όποιος το κατέχει σήμερα(συλλέκτης) έχει 1000$ στην τσέπη του αν το πουλήσει μπορεί και παραπάνω αν είναι δημοπρασία.

Δημοσ.

Σωστοτατος!!! Ελιωνα μερες σ'αυτο...

Καποτε το ειχα ... και το εδωσα σε φιλο να το παιξει και εκτοτε :) 

Γενικα εχω δωσει καμποσα παιχνιδια εδω και εκει .. Οπως επισης εχω και καποια ξενων  :ph34r:

Δημοσ.

Σωστοτατος!!! Ελιωνα μερες σ'αυτο...

Καποτε το ειχα ... και το εδωσα σε φιλο να το παιξει και εκτοτε :) 

Γενικα εχω δωσει καμποσα παιχνιδια εδω και εκει .. Οπως επισης εχω και καποια ξενων  :ph34r:

Whyyyyyyyy??? Μόνο το βιβλιαράκι οδηγιών του στο ebay αν βάλεις έχει καμιά 50αρα! Μερικοί πουλάνε και εξώφυλλα μόνο σε τρελές τιμές.

post-58691-0-54040600-1493709603_thumb.png

Δημοσ.

Whyyyyyyyy??? Μόνο το βιβλιαράκι οδηγιών του στο ebay αν βάλεις έχει καμιά 50αρα! Μερικοί πουλάνε και εξώφυλλα μόνο σε τρελές τιμές.

attachicon.gif45HGF4.png

Μια μερα θα κατσω να μαζεψω ολα τα αυθεντικα και θα δω τι παιζει... :)

edit: οσο για το screenshot, no idea! Βλεπω κατι πιτσες και νοτες... 

Δημοσ.

Κι άλλο info, έχει να κάνει με Delivery και θεωρείται και λίγο Sport το είδος του.

Δημοσ.

Κι άλλο info, έχει να κάνει με Delivery και θεωρείται και λίγο Sport το είδος του.

Delivery και πιτσες.. να μαντεψω στη τυχη το ονομα, χωρις να ξερω το game.. Pizzaboy; :P χαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...