Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ντάξει, μπαίνω στο θέμα και απαγοητεύομαι να πούμε.Άντε να ξέρω το 20% αυτών που μπαίνουν.Συνεχίστε έτσι...

Βοηθήστε κι εσείς να σωθεί μια υπόληψη! ^_^

• Like 8
Δημοσ.

Καλα, και εγω αντε να ξερω ενα 20-25% ΤΟ ΠΟΛΥ. Ετυχε τωρα και ηξερα το Bermuda Syndrome γιατι το ειχα παιξει οταν βγηκε!

(περιμενω επιβεβαιωση αν και ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο)

Το βρηκα στο myabandonware και δε μπορω να το παιξω με τιποτα :( 

Sexbox,greygore,bagerisu (και οποιον ξεχναω ας με συγχωρεσει), ειναι εγκυκλοπαιδειες τα παλικαρια :D 

• Like 2
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δεν βλέπω screenshot (αλλά έτσι για την πλάκα, μπας και είναι κανένα Jill of the Jungle; :P)

Edit: Απο το πάνελ με ενημερώνουν πως το Jill ήταν MS-DOS game οπότε πάρε το καλό Greygore Fail.

To παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος κάτι με America ήταν αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο.

• Like 1
Δημοσ.

Xaxaxaxa, για καποιο λογο δε μπηκε :P Τωρα διορθωθηκε :D 

Edit: Απο το πάνελ με ενημερώνουν πως το Jill ήταν MS-DOS game οπότε πάρε το καλό Greygore Fail.

To παιχνίδι αν δεν κάνω λάθος κάτι με America ήταν αλλά δεν θυμάμαι τον τίτλο.

Εισαι σωστος κατα το ημισυ (αμερικα ειναι η 2η λεξη απο το ονομα του παιχνιδιου :P )

• Like 1
Δημοσ.

Το "αντίπαλο δέος" του Jill of the Jungle αν δεν κάνω λάθος; Vinyl Goddess of Mars.

(αν και απο animation ήταν άπειρα καλύτερο, προτιμώ Jill to be honest :P)

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός...

Λοιπόν, αυτό το παιχνίδι το είχα παίξει σε demo όταν πρωτοβγήκε. Μέτα από χρόνια που θέλησα να το ξαναπαίξω δεν θυμόμουν τον τίτλο να το ψάξω. Το μόνο που θυμόμουν ήταν η ηρωίδα που μοιάζει σαν αμαζόνα και το ποπουδάκι της βέβαια όταν αναρριχάται :-D

Και με αυτά τα λίγα στοιχεία δεν μπόρεσα ποτέ το να το βρω...

Μέχρι σήμερα όπου ανέφερες το Jill of the Jungle, έτσι για την πλάκα όπως είπες. Σκέφτομαι ''λες να είναι αυτό;'' και αμέσως το γκουγκλάρω. Τζίφος, καμμία σχέση. Κάπου δεξιά όμως, στις προτάσεις του google, πέφτει το μάτι μου στο Vinyl Goddess of Mars και την πληθωρική ηρωίδα στο εξώφυλλο. Αριστερό κλικ και μπίνγκο!!! Ρίγη συγκίνησης!!!

Thanks man, μου έφτιαξες τη μέρα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Άμα σε θέλει, τι να λέμε... :P

Anyway, μια και πιάσαμε τα περί... βινυλίου, ας δούμε λίγο και κάποια παρεμφερή υλικά:

zqLl2Mh.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...