Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστός! Δικό σου :P

(Όμορφο παιχνιδάκι το Chime πάντως... χαλαρωτικό, ότι πρέπει για κανένα τεταρτάκι τις καθημερινές.)

Δημοσ.

Αγαπάμε Tim Schafer, για όλα του τα flaws :P

Κάτι λίγο πιο.. obscure (αν και παίζει να είχα βάλει ξανά πιο παλιά) - bonus points αν βρείτε το πλήρες όνομα της συγκεκριμένης έκδοσης :P

jojo_adventures.jpg.f141d64e170f3584464409599415e16a.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Greygore είπε

Psychonauts!

Η πλακα ειναι οτι εχει μπει ηδη 2-3 φορες στο παρελθον εδω στο τοπικ, μαλιστα ειχα βαλει μια φορα εγω :P

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι, τα καλά παιχνίδια όμως λογικό είναι πως τα θυμάται παραπάνω κόσμος :P (π.χ. είμαι σίγουρος πως τουλάχιστον 2-3 παιχνίδια τα'χα βάλει παραπάνω απο μια φορά χωρίς να το θέλω)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να βοηθήσω για το παραπάνω:

THQ Nordic, 1999...Αν χρειαστεί περισσότερη βοήθεια, πείτε μου, το θεωρούσα σχετικά εύκολο :P 

Προσπαθείς να σώσεις τη γυναίκα σου (και όλες του χωριού) που είναι σκλαβωμένη από έναν κακό μάγο, τον... (name the game :P ) 

Επεξ/σία από tommybertsen
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, μαζί με THQ Nordic ως publisher αλλά από ότι βλέπω στο steam μαζί και στους devs. Βέβαια φαντάζομαι πως απλά συνέβαλλε για την επανέκδοση στο steam, εκτός και αν ήταν από παλιά κάπως αλλιώς. Infogrames αν έγραφα λογικά θα το βρίσκατε αμέσως :P 

Επεξ/σία από tommybertsen
Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι πως απλά κρατάνε τα δικαιώματα απο κάποια εξαγορά της THQ ή Infogrames όταν χρεωκόπησαν (θυμάμαι η Infogrames συγκεκριμένα έκανε σε κάποια φάση συγχώνευση με την Atari λίγο μετα που πήρε την κατηφόρα οικονομικά :P )

Anyway, το Silver είναι αν δεν κάνω λάθος, απλά δεν είχα πρόχειρη screenshot να βάλω χθές :P 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...