Greygore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Σωστός! Δικό σου (Όμορφο παιχνιδάκι το Chime πάντως... χαλαρωτικό, ότι πρέπει για κανένα τεταρτάκι τις καθημερινές.)
Greygore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Αγαπάμε Tim Schafer, για όλα του τα flaws Κάτι λίγο πιο.. obscure (αν και παίζει να είχα βάλει ξανά πιο παλιά) - bonus points αν βρείτε το πλήρες όνομα της συγκεκριμένης έκδοσης
tommybertsen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Journeyman Project θαρρώ, δεν ξέρω ποια έκδοση όμως 1
Greygore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Σωστός, δικό σου (for the record, είναι η επανέκδοση Journeyman Project: Pegasus Prime) 1
tommybertsen Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1999 θαρρώ το παρακάτω. Πολύ γνωστό! https://prnt.sc/ink5uj Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από tommybertsen
Sartiv Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Greygore είπε Psychonauts! Η πλακα ειναι οτι εχει μπει ηδη 2-3 φορες στο παρελθον εδω στο τοπικ, μαλιστα ειχα βαλει μια φορα εγω 1
Greygore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Ε ναι, τα καλά παιχνίδια όμως λογικό είναι πως τα θυμάται παραπάνω κόσμος (π.χ. είμαι σίγουρος πως τουλάχιστον 2-3 παιχνίδια τα'χα βάλει παραπάνω απο μια φορά χωρίς να το θέλω) 1
tommybertsen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να βοηθήσω για το παραπάνω: THQ Nordic, 1999...Αν χρειαστεί περισσότερη βοήθεια, πείτε μου, το θεωρούσα σχετικά εύκολο Προσπαθείς να σώσεις τη γυναίκα σου (και όλες του χωριού) που είναι σκλαβωμένη από έναν κακό μάγο, τον... (name the game ) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από tommybertsen 1
tommybertsen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, μαζί με THQ Nordic ως publisher αλλά από ότι βλέπω στο steam μαζί και στους devs. Βέβαια φαντάζομαι πως απλά συνέβαλλε για την επανέκδοση στο steam, εκτός και αν ήταν από παλιά κάπως αλλιώς. Infogrames αν έγραφα λογικά θα το βρίσκατε αμέσως Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από tommybertsen
Greygore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Το πιο πιθανό είναι πως απλά κρατάνε τα δικαιώματα απο κάποια εξαγορά της THQ ή Infogrames όταν χρεωκόπησαν (θυμάμαι η Infogrames συγκεκριμένα έκανε σε κάποια φάση συγχώνευση με την Atari λίγο μετα που πήρε την κατηφόρα οικονομικά ) Anyway, το Silver είναι αν δεν κάνω λάθος, απλά δεν είχα πρόχειρη screenshot να βάλω χθές 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις