Προς το περιεχόμενο

Password ΣΕ Lan

SALIN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτιαξά ένα τοπικό δικτυο σπίτι μου με 2 pc..

To Θέμα είναι πως αφού τα βλέπω κανονικά στις θέσεις δικτύου, μου ζητάει password για να μπορέσω να συνδεθώ είτε με το ένα είτε με το άλλο..

Εγώ δεν έβαλα τίποτα..Που τα βρήκε ?:-?

Τι να κάνω είτε για να το απενεργοποιήσω είτε για να το βρώ?

thanks boys..

Δημοσ.

otan mpaineis sta windows, mipws exeis diaforetikous xristes?

basika, prepei sta 2 pc na ftiakseis xristes, dld na exeis px USER1 sto ena pc, USER2 sto allo, alla na anoikseis k ton antistoixo logariasmo sto allo pc, dld user2 sto prwto k antistrofa

genika, otan pas na mpeis sto allo pc, ta windows prepei na gnwrizoun to xristi, alliws den se afinoyn

Δημοσ.

Με μπέρδεψες τώρα..αλλά θα το κοιτάξω..

Το χα ξανακάνει πάντως, χωρίς να χρειαστεί να φτιάξω τίποτα από users κλπ..

thanks..

Δημοσ.

Αχχ..δεν παίζει...:cry:

Ενώ στην αρχή μου ζητάει password, όταν ενεργοποιώ π.χ τον λογαριασμό guest και στα 2 pc..μου βγάζει κατευθείαν αδύνατη πρόσβαση...

Τι κάνω λάθος plz...:(

Δημοσ.

Και γω έχω το ίδιο πρόβλημα με τον salin. Το περίεργο σε όλη την ιστορία είναι ότι ping, remote desktop κλπ παίζουν κανονικά. Και να κάνεις turn on τους guest users πάλι δε γίνεται τίποτα...

Δημοσ.

παιδιά σε κάθε PC να υπάρχει ένα λογαριασμός με administrator δικαιώματα και να έχει κωδικό όταν κάνει log on και οι χρηστες αυτοί να είναι in use

Δημοσ.

tsekare ta dikaiomata pou exei dosei gia kathe user o apomakrismenos h/y otan paei na sundethei me ton allo den mpenei san admin alla hte san user eite san quest, sto share pou ekanes tsekare ta dikaiomata pou exei to kathe group xriston.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...