cyberstorm Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 pao na kano format se ena laptop me sata disko kai sigkekrimena se ena hp laptop kai den vlepei ton skliro kai thelei drivers....se ena allo partition periexei ena image me to onoma recovery to legomeno recovery disk pou exoun sxedon ola ta laptop...pos mporo na to aknop format kai na valo ta windows xp kai na sviso ta alla partition???? mono me eksoteriko usb floppy an fortoso toys drivers gia to disko ???allos tropos???
21century Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Φιλε μου εφοσον βαλεις το recovery dvd για να γινει επανεγκατασταση του λειτουργικου το πρωτο βημα που θα γινει απο την πλευρα του dvd ειναι να εγκατασταθουν οι sata controllers ωστε να αναγνωριστιε κανονικα ο δισκος σου και μετα να προχωρησει η διαδικασια...
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 διαφορετικα εμπλεξες..και πιστεψε με εισαι πολυ τυχερος που εχεις σε ΗP αυτο το προβλημα...γιατι το ειχα συναντησει σ'ενα turbo-X και τραβαγα τα μαλλια μου...εκει δεν εχει hidden partition και τα συναφη....
kirimis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ποιο HP εχεις....? Στο Bios τουλαχιστον τα προσφατα HP που γνωριζω εχουν ενα SATA compatibility mode, υπαρχει επιλογη. Εκει ειναι η λυση που ζητας... Οσον αφορα το recovery partition... εαν εκαψες το backup DVD οταν το πηρες και εισαι σιγουρος πως ειναι ενταξει το αντιγραφο, μπορεις και να το σβησεις. Διαφορετικα δεν θα στο προτεινα...
cyberstorm Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 den me katalavate ...ego thelo na kano format to laptop kai na sviso kai ta recovery pou exei kai to partition kai na peraso windows xp sp2 ....alla otan bootaro me to cd den vriski ton disko.....o diskos einai sata .....mallon mono me ena floppy eksoteriko tha kano doulia....kserei kaneis anything else??? Στο Bios τουλαχιστον τα προσφατα HP που γνωριζω εχουν ενα SATA compatibility mode, υπαρχει επιλογη. Εκει ειναι η λυση που ζητας... sto bios den eida kati tetoio tha do kai tha pastaro...dialdi mporo na kano enable apo to bios to sata compatibilty kai na di to disko kai na me afisi na kalo format???
Krisiun82 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 ΤΕλικα τι εγινε φιλε γιατι με ενδιαφερει και μενα με HP λαπτοπ επισης...
argiris77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 είναι απλό...ψάξε στο νετ για το nlite και δημιούργησε ένα νέο cd xp sp2 ενσωματώνοντας τους sata drivers μέσω του προγράμματος αυτού, για να δούν τα xp τον σκληρό δίσκο.. αν κάνεις μια αναζήτηση εδώ θα δείς πολλά παρόμοια θέματα, το ίδιο είχα κάνει κ εγώ
cooperman Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μπες στο Bios με F10 και πηγαινε καπου που λεει Sata native .... και καντο disabled.Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Αυτό με το sata native όντως παίζει, αλλά ο δίσκος θα δουλεύει σε IDE compatibility κατάσταση. Για να εκμεταλλευτείς πλήρως τον ελεγκτή, η καλύτερη λύση είναι αυτή με το nlite. Βέβαια, είναι και ελαφρώς πιο μπελαλίδικη.
chiba Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Για δείτε εδώ: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=165319
juniorjack Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ακολούθησε το λινκ του φίλου chiba παραπάνω για να κάνεις slipstream τους sata drivers στο δισκάκι των ΧΡ..
chiba Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Επίσης και εδώ: http://www.nogodforme.com/HPDV6500T.htm εγώ αυτούς τους 2 οδηγούς ακολούθησα και όλα δουλεύουν τέλεια με τα XP στον hp dv9710ev που έχω εκτός από το quickplay πού δεν είναι συμβατό με XP αλλά τι να το κάνεις to quickplay αφού υπάρχουν τόσοι άλλοι players....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.