Προς το περιεχόμενο

Paides Thelw Thn Gnwmh Sas Gia Ton Sony Vaio Vgn-ar21m

moonsuntrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
PAIDIA TON EXW PARAGGEILEI!!! AKSIZEI??? NA SYNEXISW STHN AGORA H' NA AKYRWSW???

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής:

Intel Core 2 Duo T5600 1.83GHz Dual Core

2MB Level 2 cache

667MHz Front Side Bus (FSB)

Intel 945PM Express Chipset

Τεχνολογία Enhanced Intel SpeedStep

Οθόνη:

17" ευρεία TFT WXGA+, τεχνολογίας X-black και Double Lamp

Ανάλυση 1440 x 900 pixel

Μνήμη:

1024 MB DDR2 PC2-4200 533MHz (2 x 512MB)

Δυνατότητα επέκτασης στα 2048 MB

Σκληρός Δίσκος: 160GB SATA, 4200rpm

Οπτικός Δίσκος: Μονάδα DVD±RW διπλού στρώματος Super Multi

Κάρτα Γραφικών:

NVIDIA® GeForce Go 7600

Αποκλειστική μνήμη βίντεο 128MB

Σύστημα Ήχου:

Συμβατό με το σύστημα ήχου των Windows

Συμβατό με Intel® High Definition Audio

Υποστήριξη Direct Stream Digital (DSD)

Τεχνολογία Sound Reality

Τρισδιάστατος περιβάλλων ήχος

Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και μικρόφωνο

Modem: V92/V.90, K56 flex

Δικτύωση:

10/100 Mbps Ethernet LAN

Ασύρματο LAN 802.11 a/b/g

Πληκτρολόγιο και Συσκευές Κατάδειξης:

Κλασικό πληκτρολόγιο φορητών

Touch Pad

Θύρες Επικοινωνίας:

Θύρες εξόδου ακουστικών και εισόδου μικροφώνου

1 x VGA

1 x IR

1 x HDMI (High Definition Multimedia Interface) με υποστήριξη HDCP

3 x USB 2.0

1 x Optical Digital Out (SPDIF)

1 x A/V Input (Mini Jack)

1 x S-Video Out

1 x IEEE-1394

1 x Express Card 34/54mm

1 x PCMCIA

1 x RJ-11 μόντεμ

1 x RJ-45 Ethernet

1 x Docking Station

1 x DC-in

Τροφοδοσία:

Μπαταρία λιθίου-ιόντος

Χρόνος φόρτισης μπαταρίας: 220 λεπτά

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 85 λεπτά

Προεγκατεστημένο Λογισμικό: Microsoft® Windows® XP Media Center Edition 2005

Χαρακτηριστικά:

Συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών μέσων MS/MS Pro/MS Duo/SD/MMC

Πιστοποιήσεις "Vista Capable" και "Vista Premium Ready"

Ενσωματωμένο TV Tuner (αναλογικό και ψηφιακό DVB-T)

Τεχνολογίες οθόνης X-black και Double Lamp της Sony, για υψηλότερη αντίθεση, εκπληκτική φωτεινότητα και πλουσιότερα χρώματα

Ενσωματωμένη Web-Camera Motion Eye, με δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 640 x 480 και 30Fps

Διαστάσεις (mm): 416 x 33.5 x 299.5

Βάρος (kg): 3.8

Εγγύηση: 1 έτος (Διατίθεται και επέκταση εγγύησης)

Κατά πρώτον λες ότι τον έχεις παραγγείλει... θα έπρεπε να ρωτήσεις πριν κάνεις την παραγγελία ή έστω να κάνεις μια αναζήτηση στην αγορά... αν όμως μπορείς να την ακυρώσεις, κάνε το!!!

ΔΕΝ συμφωνώ με την επιλογή σου για τους λόγους που σου έχω υπογραμμίσει συν την τιμή του που είναι εξωφρενική για τέτοια χαρακτηριστικά!!!

Αν προσθέσεις και το service που γίνεται στο Βέλγιο, αν δεν κάνω λάθος, τότε, μάλλον ψάξε για κάτι καλύτερο...

Τέλος, θα έλεγα ότι αυτό που αξίζει, είναι η οθόνη του και το design αλλά αυτοί δεν είναι οι πιο σημαντικοί λόγοι για να το αγοράσεις... γνώμη μου πάντα... ;-)

Δημοσ.

Εγώ δεν θα πω πολλά.εγώ τον συγκεκριμένο τον έχω και τον δουλεύω συνεχώς.Το σταθερό τον έχω καταργήσει.

Κανένα πρόβλημα.Τωρα αν αγοράζεις laptop και τo πρωτο που κοιτάς ειναι το service τότε μάλλον τον πήρες για να σου χαλάσει.

Αρα δεν πήρες καλό μηχάνημα και έχεις αμφιβολίες για την αξιοπιστία του.

Εγώ πάντως το έψαξα πρίν το πάρω.

Μόνη ενσταση τα MEDIA CENTER .

Δημοσ.

kita afton edo...ine 400 evro pio ftinos ke an den se peirazei i othoni pou ine 15.4" tote kalitera na kitakseis ke ta parakato xaraltiristika!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905047

toshiba a100-912

# Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo Processor T7400 (4 MB Cache, 2.16 GHz, 667 MHz FSB, Intel 945PM Express chipset ).

# Οθόνη: 15.4'' Toshiba TruBrite WXGA TFT, με ανάλυση 1,280 x 800.

# Μνήμη: 2x 512MB DDR2 533MHz (επεκτάσιμη στα 4GB).

# Σκληρός Δίσκος: 120GB (sata 5.400 rpm).

# Οπτικός Δίσκος: DVD Super Multi (Double Layer) drive.

# Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.

# Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce Go 7600 έως 256 MB.

# Ενσύρματη επικοινωνία: modem V.90 (V.92 ready), Ethernet LAN.

# Ασύρματη επικοινωνία: Wireless LAN (802.11a/b/g), Bluetooth 2.0 with EDR (Enhanced Data Rate).

# Διασυνδέσεις: 5-in-1 Bridge Media slot (SD Card, Memory Stick, Memory Stick Pro, MultiMedia Card, xD-Picture Card) DC-in, external monitor, external microphone, RJ-11, RJ-45, 4 x USB 2.0, i.LINK (IEEE 1394), headphone, TV-out (s-video).

# Θέσεις επέκτασης: 1x PC Card Type II, 2x memory slots, ExpressCard slot.

# Ήχος: Toshiba Bass Enhanced Sound System με SRS TruSurround XT System και SRS WOW, ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία Harman Kardon.

# Παρεχόμενος εξοπλισμός: AC adapter.

# Διαστάσεις (W x L x H): 360 x 267 x 36.8mm .

# Βάρος: 2,72 Kg.

# Μπαταρία: Λιθίου Ιόντων (Li-Ion) με αυτονομία 2:00 ώρες - τιμή που ανακοινώνει ο κατασκευαστής αλλά ενδέχεται να αλλάζει αναλόγως τη χρήση.

# Λογισμικό: Windows XP Home Dual English/Greek.

to sigekrimeno laptop to agorasa prin ena mina...

thetika:ekpliktika ixeia,den tha exeis ksanadei tetia ixeia se laptop oute kan tha fantazosoun oti iparxoun!

i othoni ine hd to go!!!!(High Definition to go)vale mono High definition video etsi gia na to deis ke tha xazepseis!Pragmatika den katalaveno giati den to diavasa pouthena!?????????

para poli grigori cpu ke ine to mono laptop me 4mb l2 cache!

ke telos adiavroxo pliktrologio!oso k an nomiza oti den ine tipota k oti den prokeite na pathei pote tipota to laptop apo igra...idi exei "piei" to proto ouiskaki tou!

400 evro ftinoteros apo to vaio!!!!!!!!!

arnitika:

megaliteros skliros..de tha tan kano na ipirxe

den exei IrDa

den exei gigabit lan sindesi

Δημοσ.
Εγώ δεν θα πω πολλά.εγώ τον συγκεκριμένο τον έχω και τον δουλεύω συνεχώς.Το σταθερό τον έχω καταργήσει.

Κανένα πρόβλημα.Τωρα αν αγοράζεις laptop και τo πρωτο που κοιτάς ειναι το service τότε μάλλον τον πήρες για να σου χαλάσει.

Αρα δεν πήρες καλό μηχάνημα και έχεις αμφιβολίες για την αξιοπιστία του.

Εγώ πάντως το έψαξα πρίν το πάρω.

Μόνη ενσταση τα MEDIA CENTER .

Δεν τίθεται θέμα, ο καθένας κοιτάζει τις ανάγκες του και επιπλέον την τσέπη του... πάντως, με βάση τις εμπειρίες μου, επειδή δουλεύω με laptop και στη δουλειά και έχουν περάσει τουλάχιστον μια ντουζίνα από τα χέρια μου, θα έλεγα ότι το service και η εγγύηση γενικότερα είναι από κει που πρέπει να αρχίσει κανείς... φαντάσου ότι η Compaq πριν την αναλάβει η ΗΡ μου ζήτησε 500.000 δρχ για αλλαγή οθόνης που παρουσίασε πρόβλημα με καμμένα pixel εντός εγγύησης... ομοίως από multirama σύνθεση σε μία βδομάδα νέκρωσε και τον αντικατέστησαν... στο Amilo 1667 που έχω στο γραφείο, τα παιξε ο σκληρός και μου τον αντικατέστησαν μετά από 2 μήνες!!!

Με λίγα λόγια τα προβλήματα υπάρχουν πάντα και η εγγύηση, όταν έχεις να κάνεις με συνέπεια στο service, είναι λύση...

Δημοσ.

Να δωσεις 2000 ευρω και να παρεις laptop που θα ειναι αργο(λογω του πολυ αργου σκληρου 4200 στροφων)

δεν ειναι και οτι πιο εξυπνο.

Οι μνημες επιπλεον ειναι σχετικα αργες και δεν μπορεις να αναβαθμισεις ευκολα σε 2 GB Ram γιατι ειναι πιασμενα και τα 2 slots.

Τελος αν και εχει αρκετα φωτεινη οθονη, ειναι μετρια λογω της μικρης αναλυσης για 17" (μονο 1440x900 αντι για 1680x1050 ή 1920x1200)

Δεν εχει καν gigabit ethernet, εχει απλο 100αρι.

Προφανως λοιπον προκειται για ενα laptop που η sony εβαλε οτι φθηνοτερο(ισως και μη ποιοτικο) μπορουσε

και το κοστολογησε με μια εξωφρενικη τιμη!

Στη θεση σου θα κοιταγα καποιο απο αυτα τα 2 :

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_9_50&products_id=4058

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_9_50&products_id=4409

Δημοσ.

Loipon Paidia Me Liga Logia Kai Gia Na Mhn Sas Kourazw!!!

Egw Prwton- Thelw Ypologisth Vaio(kai Mhn Me Peite Psonio),mou Aresei To Design Kai Deyteron- Thelw 17ara Othonh!!!

Mporeite Na Mou Vreite Kati Allo Kalytero, Ektos Apo To Ar21s Pou Vgainei Sta 3.099???

Δημοσ.

Τουλαχιστον αν παρεις τον Ar21s, θα εχεις ενα γρηγορο μηχανημα.

Γιατι αν παρεις τον Ar21m και αρκετα λεφτα θα εχεις δωσει και μουφα σχετικα οθονη θα εχεις και αργο μηχανημα,

λογω μνημης,cpu,σκληρου δισκου.

Τουλαχιστον το Ar21s εχει και παρα πολυ καλη οθονη και αρκετη μνημη

και κορυφαιο επεξεργαστη και 2 σκληρους δισκους 5400rpm(και οχι εναν 4200rpm που εχει ο Ar21m,διαφορα η μερα με τη νυχτα)

Τελος μη ξεχνας οτι λογω αναλυσης ο Ar21m δε μπορει να δειξει bluray ταινιες(με ικανοποιητικη ποιοτητα) στην οθονη του παρα μονο σε ακριβη εξωτερικη τηλεοραση.

Αντιθετα ο Ar21s μπορει λογω αναλυσης να δειξει bluray ταινιες στην οθονη του.

Και αυτο γιατι bluray ταινιες = 1080i, δηλαδη αναλυση 1920x1200 για να τις δεις στην σωστη ποιοτητα.

Αρα στον Ar21m ειναι δωρο-αδωρον το bluray.

Δημοσ.

Φίλε moonsuntrip πρώτα μας βάζεις το μαχαίρι στο λαιμό φωτογραφίζοντας το Vaio που σκοπεύεις να πάρεις και μετά μας ζητάς να σου προτείνουμε...

Τί να σου προτείνουμε ρε φίλε όταν την έχεις κάνει την επιλογή σου?

Τώρα αν μας ρωτάς τη γνώμη μας για τη συγκεκριμένη επιλογή τί να σου πούμε όταν κανένας μας δεν έχει δώσει 3χιλιάρικα για να αγοράσει αυτό το laptop?

Σε ρωτάμε γιατί το θες τόσο ακριβό laptop και μας λες "επειδή μου αρέσει το design και η 17αρα οθόνη"...

Λυπάμαι που το λέω αλλα τέτοια ριχή σκέψη μου θυμίζει κακομαθημένο 15χρονο πλουσιόπαιδο που ο Αι Βασίλης του άφησε κάτω απ' το δέντρο μια πιστωτική κάρτα.

Πέρα απ' το κύρηγμα και επειδή είμαι σίγουρος ότι θα το πάρεις τελικά, έχε υπ' όψην σου ότι δεν έχει 3100euro (όσο το έχει το Πλαίσιο) αλλα με μια πρόχειρη έρευνα αγοράς θα έβλεπες ότι μπορείς να γλιτώσεις 343 ολόκληρα euro!

http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=4707

Σίγουρα σε χαρακτηριστικά φαίνεται πολύ μπροστά απ' την εποχή του!

Δημοσ.

1. Για το design, δε λέω, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά... έλεος πια με την καραμέλα της απαράμιλλης ομορφιάς των Vaio. Δηλαδή πού υστερεί ένα FSC ή ένα Toshiba πια;

2. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν είναι το πρώτο ή το εκατοστό laptop που αγοράζεις. Laptop παίρνει κάποιος βάσει των αναγκών του και γνωρίζει από την αρχή ότι σε κάθε περίπτωση έχει δώσει περισσότερα χρήματα για «λιγότερο» μηχάνημα. Anywayz, εάν οι ανάγκες σου περιορίζονται φερ' ειπείν σε dvd, internet και games πού και πού, υπάρχουν το ίδιο αξιόλογες προτάσεις με λιγότερα χρήματα. Εάν οι ανάγκες σου είναι αυξημένες τότε το συγκεκριμένο notebook δε θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις σου τελικά (αναλογικά με τα χρήματα πάντα που κοστίζει).

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για τον AR21m. Τώρα, όσον αφορά την περίπτωση του AR21s, ναι είναι δυνατό μηχάνημα, ναι ανταπεξέρχεται σε μεγάλες απαιτήσεις αλλά αν δεν το χρειάζεσαι τότε δεν υπάρχει λόγος να δώσεις ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΡΑΧΜΕΣ για να το αγοράσεις.

Δημοσ.

File Thanks!!! Diavasa Me Polu Prosoxh Auta Pou Eipes!!! Thewrw Sumantikh Thn Apopsh Sou Peri Tou Ar21s Kai Mallon Ekei Tha Kataliksw!!! Eksallou Pistevw Oti Tha Dwsw 3000 Eurw Alla Tha Exw Ena Mhxanhma Gia Peripou 3 Xronia!!! Sumfwneis???

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω, απλά δεν είμαι το άτομο που θα πλήρωνε παραπάνω χρήματα για να αγοράσει και το brand της Sony, όταν κυκλοφορούν notebooks με ίδια χαρακτηριστικά σε αρκετά χαμηλότερη τιμή.

Ενίσταμαι για τα εξής: α. ένα έτος εγγύηση όταν πολλοί ανταγωνιστές δίνουν δύο, β. τρεις θύρες USB όταν όλα τα 17άρια έχουν τέσσερις και γ. WinXP Media Center Ed. (αν και πασάρεται ως multimedia notebook οπότε δεν έχει νόημα να επεκταθώ).

Τελικά εγώ δεν κατάλαβα για τι χρήση προορίζεται το laptop: Θέλεις απλά ένα πολύ καλό και γρήγορο μηχάνημα; (Απ: πάρε desktop). Θέλεις ένα επαγγελματικό notebook για απαιτητικές εφαρμογές; (Απ: ΟΚ, κάνει κι αυτό αλλά στα χρήματα αυτά να προτιμάς τα Dell). Θέλεις μια overall πρόταση; (Απ: Με μικρότερο κόστος βρίσκεις εφάμιλλα notebooks από FSC, Toshiba κλπ). Θέλεις να «πουλάς μούρη» με το super duper Vaio; (Απ: Χτύπα το! Αν όμως έχεις να κάνεις με περίγυρο μη εξοικειωμένο με notebooks πάρε ένα LG καλύτερα που δεν είναι ακόμη ευρέως γνωστά στην Ελλάδα).

Αυτά από έναν κάτοχο M3438G με ανάλογα specs του σημερινού Sony (PM770, 2GB RAM, 160GB HDD, GeForce 6800 256MB κλπ) που το αγόρασε για επαγγελματική χρήση απαιτητικών εφαρμογών και βγάζει τα -500? λιγότερα από το Sony- χρήματά του με το παραπάνω (εκτός από μια κολλημένη κεφαλή σκληρού αλλά δεν παραπονιέμαι - λαχείο είναι αυτά).

Δημοσ.

3000 λαπτοπ ρε φιλε

Σου περισσεουν τόσα χρηματα?

Με 1500 Ευρω παιρνεις τον Τοσιμπα α100-912 και είσαι αρχοντας

TOSHIBA Satellite A100-912 Intel Core2 Duo T7400(4MB cache, 2,16 GHz, 667MHz FSB), 1024 MB DDR2 RAM, 120 GB 5400rpm, 15.4" Trubrite WXGA (1280x800), NVIDIA GeForce Go 7600, 256 MB DDR2 RAM, 16x PCI Express, DVD Super Multi (Double Layer) drive, Ethernet LAN, V.90 modem (V.92 ready), Wireless LAN (802.11 a/b/g), Bluetooth 2.0 with EDR, 5-in-1 Bridge Media slot (supports SD Card, Memory Stick, Memory Stick Pro, MultiMedia Card, xD-Picture Card),DC-in, external microphone, external monitor, headphone, RJ-11, RJ-45, 4 x USB 2.0, i.LINK (IEEE1394), TV-out (s-video), built-in Harman Kardon stereo speakers, volume dial, lithium-ion 2:00hrs, 1Yr Int Carry In, Win XP Home Dual Eng/Grk, 2,72 kg, Special Features: Multimedia Bar with 6 easy Keys, HD Audio supporting, HD to go-mibile High Definition viewing,spill resistant keyboard

Χαρακτηριστικά :

MONITOR SIZE : 15,4''

CPU : Intel Core2Duo T7400

RAM : 1024 MB DDR2

HDD SIZE : 120 GB

VGA : PCI Ex - GeForce 7600 256MB

DVD/DVD-RW : Dual Double Layer

FAX-MODEM : YES

CARD READER : 5 in 1

LAN : 10/100

WiFi : YES

INFRARED : NO

BLUETOOTH : YES

USB Ports : 4

FIREWIRE : 1

Parallel/Serial : NO

WEB CAM : NO

TV TUNER : NO

OS INSTALLED : Win XP Home Dual Greek/English

ΕΓΓΥΗΣΗ : 1 ΧΡΟΝΟ

Δημοσ.

afto ipa k ego re doom....ma to thema ine oti dinei 3000 evro gia ena laptop pou mporei na to vrei me 1600...den agorazeis aftokinito,spiti,rouxa...laptop agorazeis...sinithos tha to vlepeis mono esi...ke pistepse me tin plevra opou fenete to design den tha tin paratireis kathos tha xanese stin othoni..tora an s aresei an to vlepeis kleisto den ksero...pantos stin teliki esi apofasizeis alla pistevo oti oute anthropos tis sony de tha edine ta lefta gia to mixanima...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...