Προς το περιεχόμενο

Laptop 800-1000 euro.....

Fairies_Wear_Boots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα καλη χρονια......ενας φιλος μου ενδιαφερεται για laptop με κοστος περιπου 800-1000 ευρω.... ενδιαφερεται απ ο,τι μου ειπε για sony vaio σε αυτην την τιμη αλλα θα ηθελε να μαθει και για αλλες εταιριες και ποια τον συμφερει απο αποψη ποιοτητας....δεν τον θελει για ιδιαιτερη χρηση τον υπολογιστη κυριως για download και ταινιες.....περιμενω αποψεις ευχαριστω πολυ :-)

Δημοσ.

Κι εγώ είχα ακριβώς ίδιες απαιτήσεις και κατέληξα στον Fujitsu Siemens Amilo Pi 1505, με 1000Ε από Multirama, αλλά "πειραγμένο", δηλαδή με Core 2 Duo Intel στα 2 GH επεξεργαστή και 2 ΜΒ RAM, με τη διαφορά από τους υπόλοιπους (που ρίχνει και την τιμή) ότι η κάρτα γραφικών του είναι ενσωματωμένη και με μοιρασμένη μνήμη 128 ΜΒ. (Δεν υπάρχει να τον δεις online)

Κατά τα άλλα, για ταινίες είναι άπαιχτος, τον έχω 10 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένη - κανένα παράπονο. Σου δίνουν και ασφάλεια κλοπής με αντικατάσταση αν στο κλέψουν. Αν ο φίλος σου δεν παίζει παιχνίδια, κατα τη γνώμη μου αυτή είναι η καλύτερη αγορά. Αν τώρα θέλήσει κάρτα στο μέλλον... θα χτυπάει το κεφάλι του :| γιατί νομίζω αυτό δεν αλλάζει.

Δημοσ.

Αυτος εχει φαει κολλημε με τον Sony για λογους καθαρα και μονο design (ελεος..) και τον εχω φαει να κοιταξει και τιποτα αλλο.......και επειδη ειμαι ασχετη απο laptop ειπα μπας και με βοηθησετε.......θα του πω και για το fujitsu ευχαριστω :-)

Δημοσ.

pandws me ta lefta auta diskola tha vrei sxerika isxiro sony.kali h emfanisi,den lew exoun kai kali piotita,alla as kitaxei kai se hp kai Fujitsu.einai pio simferouses epiloges.minxexname kai ta toshiba pou ta theorw kalitera apo sony kai logw timis pleon.sta multirama epeze poli kalo laptopaki tis siemens me 999eurw.prosfora xristougenwn.an exei perisepsei kanena,xlwmo to vlepw,einai poli agora.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...