Προς το περιεχόμενο

Τα εχω μπλεξει με τις χρεωσεις DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι ετοιμος να μπω στον κοσμο του γρηγορου internet, να μου κατεβαινουν οι τραγουδιστριες απο το ταβανι και να πιτσιλαω το γραφειο κανοντας surfing, wow!!

Τα εχω μπλεξει ομως...

Εστω οτι εχω την απλη PSTN γραμμουλα. Απ'οτι εχω καταλαβει, οι δρομοι ειναι δυο.

Ειτε παω στον ΟΤΕ, ζηταω γραμμη DSL (προσβαση που λεει ο ΟΤΕ) πληρωνοντας μηνιαιο παγιο μεσω του λογαριασμου του "τηλεφωνου" και ψαχνω για ανεξαρτητη συνδεση ειτε αγοραζω πακετο γραμμης & συνδεσης απο καποιον παροχο. Σωστα?

Στον πρωτο δρομο λοιπον, παω στον OTE και αγοραζω το Conn-X 1024. Αυτοματα εχω ενα μηνιαιο παγιο περιπου 24Ε μονο για την γραμμη. Στην συνεχεια ξαχνω για ανεξαρτητη συνδεση. Προς το παρον εχω βρει μονο το OnDSL Home, που για συνδεση 1024 ζηταει περιπου 36Ε το μηνα. Κανοντας λοιπον την προσθεση, 1 μηνας DSL 1024 μας κανει 60Ε !

Απ'την αλλη αν παω στην Forthnet, ας πουμε, χωρις να εχω ενεργοποιησει γραμμη DSL μεσω OTE και χωρις να λαμβανω υποψιν τις προσφορες εξοπλισμου ή "πακετων" δωρεαν μηνων, βλεπω οτι μπορω να εχω συνδεση αοριστου χρονου στα 1024 με περιπου 25Ε το μηνα. Στην τιμη αυτη, απ'οτι καταλαβαινει ο φτωχος μυαλος μου, περιλαμβανεται ΚΑΙ το παγιο προσβασης ΚΑΙ η συνδρομη συνδεσης.

Αρα αν υποθεσω οτι, για καποιο μυστηριο λογο, θελω να εχω την "δικη μου" γραμμη DSL κολλημενη στο τηλεφωνο και αγορασω το Conn-X, θα πληρωνω πανω απο τα διπλα λεφτα για το ιδιο πραγμα χωρις λογο!!

Ειναι κατι που δεν εχω καταλαβει? Υπαρχουν "κρυφες χρεωσεις" στους ανεξαρτητους ISP ή απλα ισχυει το προφανες και ο ημικρατικος οργανισμος χρεωνει τα μαλλιοκεφαλα του για να βγουν στην συνταξη γρηγοροτερα οι κουρασμενοι υπαλληλοι του?

Δημοσ.

mallon mperdeytikes me to conn-xpaketo

to opoio perilambanei ta parakatw....

kai grammh kai sindesh.....

apo to site

http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=302&hop=h

τη σύνθεσή του περιλαμβάνει:

check.gif ADSL πρόσβαση

check.gif OnDSL Home Αορίστου

check.gif τέλος ενεργοποίησης ADSL πρόσβασης

check.gif Περιλαμβάνει τον απαραίτητο εξοπλισμό που διαθέτει ο ΟΤΕ

conn-x 1024/ 256 Kbps με OnDSL Home Αορίστου Μηνιαίο Τέλος blank.gif ? 25,9

Oloi oi paroxoi Internet ADSL pleon exoyn paketa poy perilambanoyn kai thn grammh (pagio) kai thn sindromh ADSL (internet)

kai oloi kymenonte sta idia plaisia timwn 18-25 euro....

Des kai tin tellas (tellazisto) me 40 euro exeis 4mb kai aperioristes astikes kliseis

Δημοσ.
Ναι, αλλα εδω τα λεει αλλιως

connxsz2.jpg

Εκτος αν εχουν να ανανεωσουν τις σελιδες τους κανα χρονο...

Logika apo to site poy edwses , ftiaxneis diko soy paketo .... kai oxi tis yparxoyses prosfores ...

den mporei oi alles etairies na poylane adsl 1mbit me 24 euro to mhna kai

o ote na poylaei ta 3plasia!

egw poy exw HOL plirwnw 24 euro to mhna gia 1mbit... kai ta exw ola kai adsl grammh kai sindesh ... opws antistoixa kai h forthnet / vivodi ... klp

Δημοσ.

Eγω παντως μιλησα με Forthnet και εχω το ADSL In a Box Plus.Μου ειπαν πως εχω 5 μηνες δωρο και μετα, θα μου ερχεται ξεχωριστος λογαριασμος Forthnet, εντελως ασχετος απο ΟΤΕ.Μεσα στο κοστος αγορας του box ηταν και τα τελη γραμμης και το τελος ενεργοποιησης.Αρα, θα πληρωνω μονο το παγιο, οπως θα ειναι τοτε...

Ετσι ελπιζω τουλαχιστον!

Δημοσ.
Eγω παντως μιλησα με Forthnet και εχω το ADSL In a Box Plus.Μου ειπαν πως εχω 5 μηνες δωρο και μετα, θα μου ερχεται ξεχωριστος λογαριασμος Forthnet, εντελως ασχετος απο ΟΤΕ.Μεσα στο κοστος αγορας του box ηταν και τα τελη γραμμης και το τελος ενεργοποιησης.Αρα, θα πληρωνω μονο το παγιο, οπως θα ειναι τοτε...

Ετσι ελπιζω τουλαχιστον!

oson afora ayto mia fili moy agorase kai ekeinei to sigkekrimeno paketo me doro 5 mhnes propliromenoys ...kai otan teleiwse to ksananewse gia alloys 4 mhnes me tis nees yparxoyses times polhshs tis forthnet

an ksekiniseis me prosfora (box poy ta perierxei ola 8a sinexiseis ep aoriston;))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...