Προς το περιεχόμενο

Poia Einai H Gnwmh Sas Gia To Blue - Ray Driver???

moonsuntrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περιμενε κανενα χρονο και θα το παρεις στη μιση τιμη,θα εχει διαδωθει περισσοτερο,οι τιμες απο τα αγραφα θα γινουν 'κανονικες'...κλπ κλπ

προς το παρων περριτη αγορα ειναι κατα τη γνωμη μου εκτος αν το επιθετο σου ειναι βαρδινογιαννης... ή τελος παντων εισαι πολυ hi-techας!!!

Δημοσ.

Μα απλή λογική είναι!

Ξέρω ότι μιλάς για laptop αλλά σκέψου! Τι προτιμάς?

Ένα blu-ray driver που κι εγώ δεν ξέρω τι θα το κάνεις τώρα ή μια 8800GTX + 2xGBRAM?

Δημοσ.
Μα απλή λογική είναι!

Ξέρω ότι μιλάς για laptop αλλά σκέψου! Τι προτιμάς?

Ένα blu-ray driver που κι εγώ δεν ξέρω τι θα το κάνεις τώρα ή μια 8800GTX + 2xGBRAM?

δεν είναι ακριβώς έτσι, έχει οθώνη με υψηλή ανάλυση, τα 2GB RAM τα έχει ήδη, επεξεργαστή Τ7200, είναι ίσως το πιο καλό λαπτοπ της αγωράς, έαν εξαιρέσεις ειδικές κατηγορίες [Quosmio, μερικά high-end Tecra etc.]. Σαφώς η τιμή είναι διπλάσια από ένα καλό λαπτοπ, αλλά λογικά σε καλύπτει για πολλά χρόνια. Τον κοιτάζω και εγώ, αλήθεια είναι ότι θα περιμένω λιγάκι να δώ, μήπως στο άμεσο μέλλον [με την έλευση Vista] θα βάλουνε τον με τον νέο hybrid HDD, μία που εκεί υποφέρει το λαπτοπ και αφού είναι μοντέλο κορυφής, λογικά θα αναμαθμιστεί [στην ίδια τιμή] μέσα σε 2-4 μήνες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...