Προς το περιεχόμενο

Το απόλυτο MMORPG - Age of Conan

unknowns5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Πολύ το αναβάλουν και το καλοκαίρι ο κόσμος πάει διακοπές και για μπάνιο..δεν παίζει mmorpg.

Μήπως να το αναβάλουν πάλι για Σεπτέμβριο; :P

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Εάν είναι να βγει σαν το Vanguard, ναι καλύτερα! το προτιμώ τον Σεπτέμβριο :)

Φάε την γλώσσα σου! Φτου φτου φτου!

Μην αναφέρεις καν το Ακατανόμαστο-2 (το Ακατανόμαστο-1 τελειώνει σε -ana ;)). :P

Πάντως ναι, από το να βγει incomplete, καλύτερο το delay.

Δημοσ.
Είμαι με την ήρεμη λογική και όχι με το "τέλος του κόσμου". Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω delay σε παιχνίδι, ούτε πολλαπλό delay και αν είχες δει τι παιζόταν τελευταία, τότε θα έβλεπες ότι τo delay ήταν σίγουρο.

Εγώ είμαι ό,τι να 'ναι λοιπόν;

Εγω που ειμαι τυπος "τελος του κοσμου'' !!! ΤΙ ειναι ΑΥΤΑΑ παλι delay!!!!(τωρα το πηρα χαμπαρι).Παω να πεσω απο τον κουλε...δεν υπαρχουν!! τι θα γινει!! ωραια ειχαμε πει στο 1ο delay χαλαλι δεν πειραζει τα παιδια να το δουλεψουν για να μην εχουν προβληματα μετα το release,να βγει μπομπα το παιχνιδακι... αλλα ξανα τα ιδια!! κ ειχα φτιαξει το προγραμμα μου για τον μηνα Μαρτιο μια χαρα...πουσουυ γαμω την ξεφτιλα μου! εχω να καω απο το wow, 1,5 χρονο ακαφτος εχω μεινει! κ ελεγα να τσουρουφλιστω μετα απο τοσο καιρο με αυτο το παιχνιδι...δηλ κ το οπεν beta θα αργησει λογικα...καλο απριλη...πωω...

λολ τρελο παραπονο εκανα παλι :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα έκανα κι εγώ προπαραγγελία αλλά θέλω την Collectors Edition, θα περιμένω λίγο μήπως τη φέρει κάποιο κατάστημα εδώ αλλιώς απ'έξω...

edit: τελικά απ'ότι είδα θα τη φέρει ο Παπασωτηρίου

Δημοσ.

για το aoc εχω μεγαλες προσδοκιες,αν και θα πρεπει να ετοιμαστειτε ολοι να κανετε καποιες σοβαρες υποχωρησεις...θα κυκλοφορησει ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ και σε κονσολα (: Ελπιζω να μη καταληξει τελικα σε action game στυλ fable....ελπιζω

• Moderators
Δημοσ.

1) Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες, γιατί γενικώς τελευταία τα παιχνίδια δεν βγαίνουν και στις καλύτερες φάσεις τους...

2) Ναι, θα βγει και στο 360. Αλλά η έκδοση του εκεί θα βγει μαζί σχεδόν με το πρώτο expansion για PC όπως είπαν.

Δημοσ.

αν καταφερουν να ξεπερασουν τα τεχνικα προβληματα που ανακυπτουν απο πολλα ατομα μαζι σε συγκεκριμενη περιοχη(mass lag σε lineage) ισως τα sieges γινουν ενδειαφεροντα....Ασχετο αλλά περιμενω και την Blizzard να βγαλει το Diablo σε mmo,εκει θα γινει πανικος!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...