kostelo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Παιδια εχω tellas isp και γραμμη του οτε. Σημερα παει κατα διαολου. Για να μπω στο Insomnia παλευα 5 λεπτα οπως και στο adslgr οπου λενε κι αλλοι αυτο το προβλημα σημερα με την τελλας. Ακομα και η αναζητηση στο google κανει κανα 1-2 λεπτα να φορτωσει. Απο pings δε το συζηταω καν. Απο 70-80 που ειχα εχει παει 500+. Τι σκατα εγινε σημερα? Και το ακυρο ειναι οτι στο ftp του ntua κατεβαζω φουλ με 75-80. Αρα με το εξωτερικο παιζει κατι. Πηρα τηλ στο 13800 περιμενα με τις ωρες στην αναμονη και γραμμη δεν εβγαλα (μαμω την υποστηριξη τους μαμω :evil:). Ξερει κανεις κατι? Το χουν κι αλλοι αυτο σημερα? Και κατι αλλο. προσπαθω να τεσταρω την ταχυτητα απο το τεστ της forthnet και μου βγαζει μια μλκια "Server process not running: start web100srv process on remote server" και δε μπορω να ξεκινησω το τεστ. Ολα χαλια σημερα. :evil:
kostelo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Επειδη βαρεθηκα να περιμενω εφτιαξα ενα demo account της ΗΟL και ολα παλι ειναι μια χαρα. Αρα φταιει η τελλας και οχι ο οτε στα σιγουρα πλεον. Το ρωτησα και στο αλλο τοπικ. Ξερει κανεις ποσο διαρκει το demo account αυτο και αν εχει χρονοχρεωση για οσο ειμαι μεσα? Ευχαριστω.
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 δεν την βλεπω να παταει καλα τον τελευταιο καιρο την TELLAS,μου το λεγε ακομα και ατομο που δουλευει μεσα...για το demo account καλυτερη πληροφορηση απ'την ιδια την HOL δεν μπορει να σου δωσει κανεις
kostelo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ΟΚ το βρηκα για το demo λογαριασμο. Εχει συνολικη διαρκεια 5 ωρες και μπορεις να τις καταναλωσεις μεσα σε μια βδομαδα. Οσο για την Τελλας πραγματικα τι να πω. Τις προαλλες που πηρα να διαμαρτυρηθω γιατι δε μπορουσα να συνδεθω και μου βγαζε ενα σφαλμα, μου ειπε ο υπαλληλος οτι μαλλον λεει θα φταιει το Kaspersky που εχω (ακουσον ακουσον!) και για αυτο δε μπαινει. Στην πορεια αποδειχτηκε οτι ειχε κολλησει ο server της τελλας που τσεκαρει τα username/password. Θα παρω παλι τηλεφωνο να περιμενω λιγη ωρα μπας και ειμαι τυχερος και βγαλω γραμμη. Ευτυχως εκλεισα ενα χρονο συμβολαιου το Δεκεμβρη οποτε μπορω να διακοψω οποτε θελω.
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 την καλυτερη θα κανεις....σηκω και φυγε να βρεις την υγεια σου...
kostelo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ηθελα να ξερα σ αυτη τη ρουφιανα τη γραμμη υποστηριξης εναν υπαλληλο εχουν μονο για ολη την Ελλαδα? Περιμενω μιση ωρα στη αναμονη και γραμμη δεν εβγαλα. Συν το γεγονος οτι αυτο το τηλεφωνο δεν ειναι δωρεαν ουτε καν ισο με την αστικη χρεωση αλλα ακριβοτερο και θα πληρωσω και τα μαλλιοκεφαλα μου στο τηλεφωνο τοσες φορες που χω παρει. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ που μου θελουν και zisto και μλκιες. Ζiste το μονοι σας ρε ζωα με τετοια υποστηριξη. Αυριο ετοιμαζω τη διακοπη, μη σου πω και σημερα αν καταφερω να βγαλω γραμμη. (Εντωμεταξυ το google θελει ακομα 2-3 λεπτα να ανοιξει :evil:).
whiteman7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 απελπιστικη κατάσταση σημερα http://www.nuked.gr/modules.php?name=Bandwidth_Meter_DSL κανε τεστ εκεικαι πες μου αποτελέσματα εμένα μου έβγαλε ταχύτητα 10,20κβ με download 1,25κβ Η αναμονή στο τηλέφωνο για την τεχνική υποστήριξη ήταν πάνω απο 45 λεπτά και κανείς δεν απάντησε. Ολα έχουν καικάποια όρια,ποτέ δεν είχα πρόβλημα με Τελλάς εδώ και 3 χρόνια, τώρα όμως μου τη βάρεσε κανονικά.
Nefos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ηρεμήστε ρε παιδιά...Πάρτε το χαλαρά...και εγώ tellas έχω στο σπίτι...θα την τσεκάρω το απόγευμα να δω τι παίζει. Μπορεί να είναι μια προσωρινή βλάβη. Όσο για το τηλεφωνικό service συμφωνώ μαζί σας 1000%...είναι για τα πανηγύρια..
whiteman7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 χαλαρά τοέχει πάρει η Τελλάς εδώ και καιρό,το δούλεμα πάει σύννεφο
ddagr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Επειδη και εγω εχω Forthnet 2048 αλλα σερνεται(με azureus κατεβαζω με 50) θελω να μου πεις φιλε Costello πως πηρες demo adsl για να δοκιμασω και εγω μια αλλη εταιρεια
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 χιλιες φορες εχουμε πει οτι τα torrent και τα p2p δεν ειναι αντιπροσωπευτικα της ταχυτητας που μπορει να πιασει η γραμμη μας.δοκιμασε να κατεβασεις απο καποιον μεγαλο ftp server οπως του NTUA και κανε κι ενα speedtest
ddagr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Τα speed test σε παρα πολα site μου δειχνουν οτι εχω 1.5 με 1.7 το πολυ γραμμη!!!!!!!!!!!!!!Ποτε δεν επιασα πανω απο 1.7.Και το θεμα ειναι οτι δεν βρισκει προβλημα ουτε ο οτε ουτε η forthnet.Επισης εχω μεγαλεσ διακυμανσεις ταχυτητας ολη την ημερα
Vagos_46 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 κι εμανα η τελλας σημερα σερνεται ενω μεχρι χθες βραδυ τουτ και εδερνε!! ή καποια βλαβη ή καποια αναβαθμιση παιζει. ιδωμεν... πηρε κανεις τηλεφωνο να δουμε τι γινεται?
kostelo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 HOL Demo 1024 για οποιον ενδιαφερεται. Ενας φιλος στο adslgr που καταφερε και επιασε γραμμη με τα ζωα του ειπαν οτι εχει ενα προβλημα στους main servers η τελλας το οποιο ομως θα λυθει σε καμια ωρα. Αυτο ωρα 12.15 περιπου. Τωρα 1 ωρα θα ναι, 1 μηνας, 1 χρονος μονο ο Υψιστος ξερει...:evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.