Προς το περιεχόμενο

Tellas - Ατελειωτο σουρσιμο σημερα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οπως λενε κι αλλοι υπαρχει προβλημα με το κυκλωμα με το εξωτερικο. Εγω δε την παλεψα στην αναμονη, εχω παρει 5 φορες απ το πρωι. Ηδη ψαχνω τις προσφορες απο αλλες εταιρειες...

Δημοσ.

Εγώ πάντως έμαθα από 1 γνωστό που δουλεύει στην τελλάς ότι τους έχει πέσει κάποιος σέρβερ στην Ιταλία (ο κέντρικός) και τρέχουνε και δεν φτάνουνε...

Δημοσ.

Εκανα register στην hol αλλα δεν ξερω πως θα δημιουργησω συνδεση για να συνδεθω με ΗΟL.Mηπως μπορεις να βοηθησεις φιλε costello?

Δημοσ.

Πας εναρξη-> πινακα ελεγχου->συνδεσεις δικτυου->δεξι κλικ στη συνδεση της τελλας και δημιουργια αντιγραφου (αυτο για να μην πειραξεις την κανονικη σου συνδεση). Μετα στο αντιγραφο διπλο κλικ και δινεις username και password πο δηλωσες στην HOL. Το τηλεφωνο δε το πειραζεις.

Ως ποτε υπομονη μωρη ρουφιανα τελλας.....? :evil: :evil:

Δημοσ.

Τα ίδια και εδώ παιδιά, 2mbit Θεσσαλονίκη τις 2 τελευταίες μέρες παρατηρούσα κάποιες διακυμάνσεις στην ταχύτητα όταν έπαιζα online αλλά όχι τπτ σημαντικό. Σήμερα από το πρωί, κλάφτα χαράλαμπε, όλα σέρνονται και το NTUA μου δείχνει 240 kb/s. Ότι νά ναι δλδ.. Καλά για γραμμή στην τεχνική υποστήριξη δεν το συζητώ καν..

Όταν μάθει κάποιος κάτι σίγουρο ρε παιδιά ας postάρει να ενημερωθούμε τι σκ@τ@ έγινε πάλι!!??!!??

Δημοσ.

επιασα γραμμή επιτέλους. Λέει ότι έχουν πρόβλημα με τον main server στην Ιταλία. Μέχρι τις 6 το απόγευμα θα έχουν λύσει το γαμο πρόβλημα

Δημοσ.

ενα αλλο παιδι απο το adsl.gr του ειπανε οτι μεχρι τις 5 θα εχει λυθει το προβλημα και οτι εχουν ενα πρόβλημα με τη σύνδεση του δικτύου με την WIND!!

αντε να δουμε...

Δημοσ.

Τους εχουν βαλει και τους υπαλληλους και λενε οτι να ναι μου φαινεται. Εγω αν εχει λυθει ως το βραδυ θα ειμαι ευχαριστημενος παντως κι ας εχουν γινει τα νευρα μου τσαταλια ως τωρα...Αλλα δεν το βλεπω σημερα...

Δημοσ.

45 λεπτά αναμονής και απο μένα και καμμία απάντηση. Είναι καιρός τώρα που το τμήμα εξυπηρέτησης παραπέει, το σημερινό είναι παρα μόνο αφορμή.

Δημοσ.

Εχει φτιαξει σε κανεναν? Γιατι εγω ακομα σερνομαι του κερατα. Το ινσομνια το ανοιξα με υπερ-προσπαθεια οπως και το adslgr για να παρακολουθω τα νεα. Τι σκατα ηταν αυτο το σημερινο γμω το φελεκι μου? :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...