Προς το περιεχόμενο

Tellas - Ατελειωτο σουρσιμο σημερα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου φορτώνει όλα τα sites κανονικά, απλά δεν κατεβάζει

Μόλις μίλησα με τον προϊστάμενο του τεχνικού τμήματος, ο οποίος απάντησε σε email που έστειλα και μου είπε ότι το πρόβλημα θα λυθεί γύρω στις 8, ίσως και λίγο αργότερα

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειναι επειδη το προβλημα απ οτι καταλαβα ειναι στη διασυνδεση με server απ το εξωτερικο. Πχ εκτος απο το ftp.ntua.gr, δοκιμαστε και το http://www.sport24.gr/. Μου φορτωνει σφαιρα, ακριβως επειδη ο σερβερ ειναι απο Ελλαδα. Ετσι νομιζω τουλαχιστον.

Edit: Να σαι καλα φιλε wiz@rd21 για την ενημερωση.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά έχει πρόβλημα μόνο το κύκλωμα με το εξωτερικό. Τα εντός ελλάδας είναι όλα κομπλέ. Διάβασα ότι είχαν ένα πρόβλημα με την οπτική ίνα και προς το παρόν έχουν γυρίσει σε εφεδρικό κύκλωμα και γιαυτό το πιτάρισμα! Υπομονή...........

Δημοσ.

Και μολις νεκρωσε εντελως η συνδεση της τελλας εμενα. Αυτη τη στιγμη μιλαω απ το demo της hol. Οταν λεω νεκρωσε, εννοω οτι δεν αναβοσβηνει το εικονιδιο της συνδεσης κατω δεξια, ακομα και στο google. Here we go again...:evil::evil::evil:

Δημοσ.

χεχεχεχε...γιατι εχω την εντυπωση οτι εχει απολυθει πολυς κοσμος σημερα?????καθως επισης οτι αυριο πρωι οι αιτησεις για διακοπη συμβολαιων στην τελλας θα διπλασιαστουν???

Δημοσ.

Και από εδώ τα ίδια. Σούρσιμο μέχρι αηδίας!!!!!!!!!!!!!!! Με 768 σύνδεση κατεβάζει

με 3,1!!!!!!!!!!!! παρακαλώ. Και από ενημέρωση καμία. Ευτυχώς σε 3 μηνάκια τελειώνει το συμβόλαιο και τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
χεχεχεχε...γιατι εχω την εντυπωση οτι εχει απολυθει πολυς κοσμος σημερα?????καθως επισης οτι αυριο πρωι οι αιτησεις για διακοπη συμβολαιων στην τελλας θα διπλασιαστουν???

Μαγος εισαι? :lol: Εγω ηδη ετοιμαζω τα μπογαλακια μου και δρομο αυριο με το πρωτο φως της ημερας. Εληξε και το Δεκεμβρη ο ενας χρονος οποτε ειμαι τζιτζι. Και πληρωνα σα το ζωο 26,60 το μηνα ενω η οτενετ εχει με 20,60 το μηνα.

Δημοσ.
μην βιαστεις ομως γιατι μπορει να πεσεις απ'τη σκυλα(=.......) στη χαρυβδη(=.......)

στις τελιτσες βαλτε εσεις οτι θελετε :):):):)

Βρε λες να το ξανασκεφτω...? Οσον αφορα την επιλογη οχι το αν θα φυγω. Αυτο ειναι δεδομενο πλεον οπως πιστευω το ιδιο θα ισχυει και για πολλους αναξιοπαθουντες συνδρομητες της τελλας μετα το σημερινο. Κι αν δεν ειναι η οτενετ, θα ειναι η forthnet. Οχι παντως hol ή vivodi ή οτιδηποτε αλλο.

Anyway επανηρθε εδω και λιγο παλι η τελλας, τωρα για ποσο θα αντεξει ειναι αλλο καπελο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...