Προς το περιεχόμενο

"Λάθος" λάπτοπ...

augi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες αγόρασα το HP Pavilion dv6181ea από το Πλάισιο και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τα χαρακτηριστικά του και την τιμή του...

Μέχρι που είδα και το Toshiba Satellite A100-906 και με έπιασε μελαγχολία :-(

Με την ίδια τιμή έχει πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών GeForceGo 7600 256MB (αντί GeForceGo 7400 128ΜΒ του HP), επέκταση RAM μέχρι 4GB(αντί 2GB του HP), και έχει και Bluetooth (το ΗΡ δεν έχει)...

Μπορεί κάποιος να μου φτίαξει κάπως την διάθεση λέγοντας μου ότι δεν έκανα την ποιο άκυρη αγορά του 2007? Γιατί πραγματικά, δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου HP laptop όταν με τα ίδια λεφτά η Toshiba δίνει κάτι πάρα πολύ καλύτερο... Τι γκαντεμιά θεέ μου.. Απορώ πώς δεν το πρόσεξα όταν κοίταζα τα μοντέλα... Εντάξει ήξερα ότι Acer με καλύτερα χαρακτηριστικά στην ίδια τιμή θα υπήρχε σίγουρα. Αλλά και όχι και Toshiba... Δεν έχω καν την δικιολογία για διαφορά ποιότητας...

Δημοσ.

Πολλοί θα έχουν διαφορετική γνώμη, αλλά εγώ θεωρώ οτι τα laptop της HP είναι ανάξια αναφοράς...

Εγώ ήμουν ανάμεσα στο Acer Aspire 5684WLMi και το Toshiba Satellite A100-906. Τελικά κατέληξα στο Toshiba Satellite A100-906, γιατί έστω και αν προσφέρει λιγότερα απο ότι η Acer, η ποιότητα και η αξιοπιστία του θεωρώ οτι είναι ανώτερη.

Σίγουρα δεν σου δινω κουράγιο με αυτά που σου λέω, αλλά όλα πηγάζουν απο μία ερώτηση: γιατί HP laptop?

Δημοσ.

Φιλε augi καλωσηλθες και να χαρεις το καινουριο σου laptopακι. Αφου καλως ή κακως το αγορασες μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο απο το πως μπορεις να το χρησιμοποιησεις καλυτερα/περισσοτερο ωστε να πιασουν τοπο τα λεφτα σου. Ετσι και αλλιως, σε τρεις μηνες στα ιδια λεφτα θα βρισκεις καμια δεκαρια μοντελα καλυτερα απο το δικο σου.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον σουπακουπα. Λιώστο μέχρι να βγάλει τα λεφτά του :). Γιατί στη τελική σήμερα παίρνεις κάτι, αύριο με τα ίδια λεφτά έχει βγεί κάτι καλύτερο...

Δημοσ.

Ναι πραγματικά δεν εχει νοημα να το σκεφτεσαι. Γενικα καλό ειναι για ψυχολογικους κυριως λογους μολις παρεις κατι να ξεχνας να τσεκάρεις τιμές γιατι ειναι σιγουρο οτι 2 βδομάδες αργότερα ή κάτι καλυτερο θα βρεις η κατι φθηνοτερο! :)

Δημοσ.

φιλε μου

παρε τον φορητο και πηγαινε στο πλαισιο

πες τους πως δεν εμεινες ευχαριστημενος απο το μοντελο αυτο

και οτι θελεις να το επιστρεψεις

αντι για τα χρηματα σου πισω, πες πως θελεις να παρεις το τοσιμπα.

στη σελιδα τους το εχουν

να εισαι αποφασισμενος, ειναι δικαιωμα σου να κανεις επιστροφη.

απλα πραγματα, ιδιως τωρα που δεν εχουν περασει μερες απο την αγορα..

ενημερωσε μας

Δημοσ.

πηγαινε στο ΠΛΑΙΣΙΟ μαζι με την αποδειξη την ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ πληρη και πες τα παιδια εκει περα οτι εκανα λαθος και θελω το TOSHIBA . Εξαλλου μια μερα το εχεις το πλαισιο λει στις αποδειξεις 20 ημερες δικαιωμα επιστροφης . Παρε το Toshiba και εισαι ΤΖΕΤ . Οχι οτι το ΗΡ ειναι χαλια αλλα ξερω οτι αν το κρατησεις θα λες μια ζωη εκανα μαμακια . Και ας εισαι ευχαριστημενος μαζι του καπου μεσα σου θα σε τρωει . Οποτε χαλαρα πηγαινε ΠΛΑΙΣΙΟ και κανε αλλαγη

Δημοσ.

sou protinw anepifilakta na to kratisis to hp.min akous pou lene oti i toshiba einai kaliteri.einai kali de lew alla einai eksisou kai i hp kai an to kratisis tha to diapistwseis k esi.oso gia service an pathei kati exei an oxi to kalitero ena apo ta kalitera service stin elliniki agora apo prosopiki empeiria.i apofasi einai diki sou alla gnomi mou krata to xwris deuteri skepsi

Δημοσ.

H GeForce Go 7400 einai 128MB dika ths kai 128 apo Ram (se HP Pavillion dv5000).e tha baleis kai esy 4 GB ram?Ti tha ta kaneis?Akoma kai 2 GB gia vista tha eisai arxontas...Ena bluetooth usb oute 18 euro den kanei...opote....

Phra to dv5000 prin apo 1 mhna kai eimai para poly eyxaristhmenos...

Δημοσ.

Πάντως το service της ΗΡ (δεν ξέρω για laptop, μπορώ όμως να μιλήσω για εκτυπωτές και για ψηφιακές φωτ.μηχ) είναι επιεικώς άθλιο !! Δεν επισκευάζουν τις χαλασμένες συσκευές , αλλά τις αντικαθιστούν με άλλες ανακατασκευασμένες τις οποίες και πληρώνεις τον κούκο αηδόνι. Σε επίμονη ερώτηση μου γιατί γίνεται αυτό ,ή βαριεστημένη απάντηση της υπαλλήλου του service ήταν ότι "αυτή είναι η πολιτική της εταιρείας".

Δημοσ.

Η Τοσιμπα εχει ελληνικο σερβις και ειναι το κορυφαιο στην χωρα μας και μαλιστα ενδιαφερονται για το προβλημα σου και δεν σε αγνοουν..

Δημοσ.

kala pws vrethikan tosoi gnwstes gia toshiba akoma aporw.

mia xara agora ekanes file krata to kai eisai tzet.

Mhn psarwnete.Ola mia idea einai mono.

Meta apo kana 6mino tha ligourevesai allo kalitero giati to diko sou tha sernetai mprosta tou.Etsi einai h texnologia.Krata to laptop kai na to xareis einai koryfi. tpt allo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...