Προς το περιεχόμενο

Αναζητήται Φορτιστής για Gericom

dhmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους, έχω αγοράσει εδώ και κανα χρόνο έναν μεταχειρισμένο Gericom και διστυχώς ο πρώην ιδιοκτήτης του είχε αλλάξει φορτιστή (ούτε φέρει πουθενά την επωνυμία Gericom και δέν είναι και αυτός που υπάρχει στο εγχειρίδιό του) Αυτός ο φορτιστής που έχω τώρα πρέπει να έχει διαροή, γιατί εκτός σπανίον φορών όταν έχω τον Gericom συνδεμένο στον φορτιστή όπως τον ακουμπάω για να τον χειριστό απο το Touchpad παντού υπάρχει ηλεκτρισμός (και καμιά φορά κολλάει το touchpad, τρεμοσβήνει την οθόνη κ.α. κουλά) Φοβάμαι μήπως κάπου παρακάτω αποδειχθεί και καταστροφικός για τον Gericom.

Πρώτον θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, άν δηλαδή οι φόβοι μου είναι αληθινοί και

Δέυτερον και σημαντικότερο απο πού μπορώ να προιμηθευτώ ή έναν γνήσιο φορτιστή Gericom ή έναν αξιόπιστο φορτιστή. (Το μοντέλο του Gericom και του φορτιστή θα τα καταχωρήσω σε λίγο, γιατί δέν έχω μπροστά μου αυτήν την στιγμή τον Gericom.

Σας χιλιοπαρακαλώ περιμένω σύντομα τις σωτήριες (ελπίζω) απαντήσεις σας.

Δημοσ.

το παίρνεις όπως είσαι και πας σε ένα multirama ή πλαίσιο ή κάτι αντίστοιχο και λές "θέλω έναν φορτιστή για αυτό εδώ" και "να το δοκιμάσουμε να δούμε αν δουλεύει?" και κοιτάς να σε χτυπάει το ρεύμα και με τον καινούργιο......εναλλακτικά μπορείς να δεις τα χαρακτηριστικά του φορτιστή (dc output + A output βασικά και κοιτάς να πάρεις κάτι αντίστοιχο....αλλά αν έχεις την δυνατότητα κάνε μια βόλτα από 1 μαγαζί και δεν θα χάσεις)

PS. μεσσολόγγι? ο Λάμπρος το σουβλατζίδικο το έχει ακόμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...