Hellhound_LoveSick Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 re paidia... ti proteinete... AMD ATHLON 1000Mhz i DURON 1200 pios eine pio grigoros?? <p>o AMD XP sta 1700Mhz zestenete pio poly apo tous dyo proigoumenous?<p>prepei na prosekso kati stin topothetisi tous?? Exo akousei oti xoris cooler kegonte sto second.. pos kseroume oti pataei kala to cooler??<p>exo mia karta grafikon TNT tha trexei ta simerina pexnidia me enan apo tous parapano epeksergastes se analysi 800x600 kai 32bit??<p>kati akoma.. AMD MORGAN einai oi duron sta 1.2Ghz?
yositosi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Gia to prwto skelos tsekare to allo topic sto opoio ekanes arxika post tin erwtisi file mou! Gia to thema tis kartas grafikwn nai men to cpu anevazei tin apodosi tis alla oxi toso dramatika!! Auto pou ennow einai oti edw kai kairo i TNT einai "poli ligi" gia gaming file mou!!! Vevaia den ennow oti den tha paizei ta paixnidia... alla min perimeneis kai tipota to ekpliktiko! O kirios logos gi'auto einai oti ta nea games ipostirizoun texnologies pou iparxoun stis Geforce2 kai Geforce3.. enw apousiazoun apo tin karta grafikwn sou!! Epomenws krine monos sou!!! Proswpiki apopsi einai oti oi TNT einai pleon mono gia liseis grafeiou opou to mono pou xreiazetai einai ena MS Office!! Gia to thema twn morgan.. min trwte prologo mias kai oi Duron edw kai kairo stin Asia exoun ton "kwdiko" Morgan. Pantws ap'oti kserw oi 1.2Ghz ekdoseis stin Eurwpi pleon exoun to prosonimio Morgan (den kserw 100%)
Dimmu_Borgir Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Panw katw o Athlon sta 1000 me ton Duron sta 1200 exoun thn idia apodwsh.Giati den skeftesai gia kati megalytero?Enan XP gia paradeigma?O XP sta 1700 legetai 1700+ alla trexei sta 1500 an den kanw lathos.Oso gia thn 8ermokrasia, nai, zestenetai perissotero alla h diafora den einai megalh.Auth th stigmh exw enan Athlon 1.2 kai enan Athlon XP 1900+.Se 100% apodwsh h diafora sthn 8ermokrasia einai 3-4 ba8moi me to idio cooleraki, sugkrkrimena ena fop38.<p>yositosi ==>>Mporeis na mou peis ti cooleraki exeis sto 2000+?Kai ti 8ermokrasies pianeis?Giati exw ena fop38 kai h fasaria pou kanei ustera apo ena shmeio den upoferetai (p.x. to bradu otan kanei DivX kai egw peftw gia upno!) kai skeftomai na to allaksw me kati pou na kanei ligoterh fasaria alla na exei toulaxiston thn idia apodwsh.<p>------------------------ Dimmu Borgir
yositosi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Antexeis na koimitheis to vradi me to Fop38???? Mpravo maga mou... xara sto kouragio sou!! Auti ti stigmi tou exw perasei to WBK38... opote sta idia skata eimai apo thorivo file mou!!! Se default settings i full load thermokrasia den ksepernaei tous 45C enw se overclocked settings pou to exw twra den ksepernaei tous 48C... To thema vevaia einai ti tha ginei me to pou tha piasoun oi kales oi zestes Opote apo twra etoimazomai gia ton thoroughbred file mou!
ex_tep Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Sou xo grapsei kai kati sxetiko me thermokrasies yositosi se allo topic gia tis mobo..Distixos oi AthlonXP pianoun ipsiles thermokrasies oi opies antimetopizonte mono me kali psixtra.Me tin arxiki pou mou dosane eixa thermokrasia full load 60c evala tin Spire kai i thermokrasia mou katevike konta stous 50c alla den ksepernaei pote tous 55c.MO exo 52,5c.Allo provlima einai auto me to thorivo pou kanoun ta anemistirakia o opoios katantaei ores ores aforitos.Oso gia to kalokairi tha pragatopoihso mia arketa epanastatiki ilopoihsh tha valo to aircondition na xtipaei mesa sthn kasa tou PC.Pera apo plaka to skeutomai. An kserei kapoios na protinei psixtra kali as pei kamia idea giati exo psaxei alla tpt
yositosi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2002 Kali i lisi tou aircondition file mou... alla to paizeis korona grammata na patheis esi kamia psiksi!! Poli kalo eipame oti einai eite to Fop38 eite to WBK38 ta opoia kai iparxoun stin elliniki agora... Twra vevaia egw o m@l@k@s efera to Swiftech kai meta siniditoiisa oti den xwraei sto mobo mou . Vevaia auto den me empodise na to mosxopoulisw... Seimiwsi: re paides... to evala to Swiftech se T-Bird 1.4Ghz overclocked sta 1.6Ghz... kai full load temp exw 45C... giati den mou deixnei tous 30C pou mou legate?????? Entaksei..den lew einai 8C katw apo to Fop38.. alla oxi kai 20C katw opws mou legate kapoioi!!!! (to case opou to metrisame itan Antec me poli kali psiksi!!)
nm2001 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 mipos ebales ton anemistira sto swiftec na fisaei anapoda pros ta ourania? den exigitai allios.<p>[ 07-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: nm2001 ] <p>[ 07-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: nm2001 ]</p>
yositosi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Oxi re si.... swsta ton evala!! Den kserw ti diaolo paizei!!
nm2001 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2002 i topothetisei egine opos egrafan oi odigies? ebales artic silver, shim metaksi cooler kai cpu mpike?the screenshot of temp in your mail was the real macoy!
@_zerocool Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 paidia to brhka 8a agorasw ena extra psugeio sta metra tou PC kai 8a to trupisw katalhla etsi wste na pmainoun ta kalwdia kai olo to kouti axaxaxaxaxaxa
yositosi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2002 Re si nm2001... h/s den kserw na vazw??? Asxeto... alla to shim pou kollaei? Katevazei thermokrasies??? Egw apla lew ti edeikse!!! File @_zerocool... enas Agglaras se prolave!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.