Wolfidis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ψάχνω να αγοράσω ένα καλό μονόζυγο από αυτά που πιάνουν απο τοίχο σε τοίχο... Το πρόβλημα είναι ότι ειμαι λίγο βαρύς 105-110 κιλά, ειμαι και 2.0μ περίπου, οπότε.... :? όσα έχω δει είναι το πολύ μεχρι 95 κιλά! Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί Βορεια Προάστια αλλά και Αθήνα που να εχει κάτι που να με σηκώνει? :oops:
^BOOMBOOM Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Εγω εχω εδώ και πολλά χρόνια ένα τέτοιο απλό μονόζυγο, έχει δοκιμαστεί σε μεγαλύτερα βάρη απο αυτά που αναφέρεις χωρίς κανένα πρόβλημα.
ssof Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ψάχνω να αγοράσω ένα καλό μονόζυγο από αυτά που πιάνουν απο τοίχο σε τοίχο... Το πρόβλημα είναι ότι ειμαι λίγο βαρύς 105-110 κιλά, ειμαι και 2.0μ περίπου, οπότε.... :? όσα έχω δει είναι το πολύ μεχρι 95 κιλά! Είναι πολύ επικίνδυνο Σκέψου να τραβήξεις μια σωλήνα με δύναμη για 110 κιλά στο κεφάλι σου..... Yπολόγισε παραπάνω κιλά (από τα 110γιατί κατά την διάρκεια των ασκήσεων εφαρμόζεται μεγαλύτερο βάρος. Προτείνω ιδιοκατασκευή με πολύ καλή στήριξη.
Wolfidis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μαλλον για ιδιοκατασκευή με βλέπω....
Jimmy_BlinD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 το θέμα είναι πως εννοείς απο τοίχο σε τοίχο? σε πόρτα?? γιατί αν η πόρτα έχει "κάσα" και μάλιστα τίποτα της πλάκας...θα δεις την κάσα να <<μπαίνει>>..αυτό στο λέω γιατί την είχα πάθει με το μονόζυγο κ αναγκάστηκα κ το έβγαλα... όταν έκανα...έκανα κ λίγη κούνια και μετά απο κανα μήνα... βγάζω το μονόζυγο να δω σε τι κατάσταση είναι η κάσα και είχε 2 τρύπες σαν να είχες σκάψει μέσα στην κάσα.... πάντως το καλύτερο είναι να αυτοσχεδιάσεις τπτ ... στην αγορά έχω δεί μέχρι 120 κιλά... παγκράτι μου φαίνεται,αν κ δεν θυμάμαι ακριβώς
xpapias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 βγάζω το μονόζυγο να δω σε τι κατάσταση είναι η κάσα και είχε 2 τρύπες σαν να είχες σκάψει μέσα στην κάσα.... Noμίζω πρέπει να δοκιμάσεις πρώτα, να ελέγξεις τη δύναμη σου. ΟΥΓΚ?
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Και το δικό μου έχει κάνει βούλιαγμα στην κάσα αλλά δεν έχει κουνηθεί στο ελάχιστο.
ClouD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Εμένα δεν φαίνεται να έχει κάνει, το βούλιαγμα φαίνεται μόνο όταν το βγάζεις ή και όταν είναι τοποθετημένο; Τραβάω με 83 + κιλά πλέον...
Manos-Sx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Θα πρέπει να φτιάξεις κάποιο αυτοσχέδιο μάλλον.. Σε έναν καγκελα αμα πας ή σιδερα μια χαρα θα εισαι και θα σου έρθει κ φτηνα
thodoris255 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Ελπίζω να σε βοηθήσει http://www.ouaou.gr/eshop/prod_info/303?cat_id=84 Το μαγαζάκι πάντως έχει πολύ γέλιο ως προς αυτά που πουλάει
panagos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Αν είναι καλής ποιότητας δεν παθαίνει τίποτα. Είχα κάνει σε ένα σπίτι με μια κοπέλα κρεμασμένη απο πάνω μου και δεν κατάλαβε τίποτα (το μονόζυγο .. εχμ..)
spirosta Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Σε αθλητικά είδη θα βρεις μονόζυγο καλό... Φυσικά και βούλιαγμα στην κάσα θα γίνει και μάλιστα το δικό μου στο σεισμό κατάφερε και άνοιξε την κάσα και τον τοίχο από επάνω... Αλλά και άτομο 120 κιλά χαλαρά κρατάει... Απλά λίγο προσοχή και όχι ακροβατικά γιατί δεν έχουν χαθεί και λίγοι από αυτούς που γλύστρισαν ενώ ήταν ανάποδα...
shipwrecked Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ποτέ δεν μου πέρασε από το νου ότι ένα μονόζυγο μπορεί να γίνει τόσο επικίνδυνο !
Wolfidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Το μονοζυγο που εχω τώρα είναι made in China για αυτο και δεν το εχω δουλέψει (καλα 2 μέρες το έχω που το έβαλα, αν και το έχω πάρα πολύ καιρό) Το έχω βάλει απο τοίχο σε τοίχο και έχω βάλει και τα ποτυράκια με τρεις βίδες/ουπα το καθένα. αποφρυγω να το κρατ'αω απο στην μέση και βάζω τα χέρια όσο πιο κοντά στον τοιχο.... Απο Δευτέρα θα απευ8ιν8ω σε σειδερά..... για κατι τετοιο ....
Jimmy_BlinD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 αυτό το μονόζυγο με τα αγκιστράκια σας πληροφορώ ότι κάνει βαθούλωμα στην πόρτα διότι αγκιστρώνεται πάνω απο την κάσα..και τράβα τράβα...κάνει βαθούλωμα... οπότε δεν το γλιτώνουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.