Προς το περιεχόμενο

Κανει συγχρονισμο αλλα δεν μπαινει στο internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ακουστε τι προβλημα υπαρχει.

Αγορασε ενας φιλος μου το HiBOX που μενει ακριβως στον κατω οροφο απο εμενα. Ολα οκ ενεργοποιηθηκε η γραμμη αναψε το λαμπακι της ADSL την Πεμπτη, συγχρονιζει η γραμμη παει να κανει connect με το username του, τιποτα δεν μπιανει στο ιντερνετ (εχει το fritzbox fox router). Κανω disconnect απο το δικο μου ρουτερ το δικο μου account (otenet) και παω στον φιλο μου να δοκιμασω το δικο μου, και δεν μπαινει!

Περνω οπως ειναι τα καλωδια και το ρουτερ ανεβαινω πανω στο σπιτι μου το βαζουμε στην δικη μου πριζα δουλευει το account του (HOL) αλλα και το δικο μου!

Κουφαθηκα. Κατεβαινω κατω περνωντας αυτη τη φορα και το δικο μου ρουτερ. Το βαζω στην πριζα βαζω το δικο μου account και το δικο του μετα και τιποτα δεν μπαινει. Η γραμμη ομως συγχρονιζει!

Τι φταει βρε παιδια; Τι προβλημα μπορει να υπαρχει; Μαλιστα το ρουτερ γραφει ταχυτητα 2048/256.

Να δηλωσουμε βλαβη στο 121 λετε ή στην HOL; Ποσες μερες λετε να παρει;

Δημοσ.

μου εχει τυχει 2 φορες σε 1.5χρονο. δηλωσε βλαβη και εξήγησε τους το σκηνικο με ενα reset στρωνει.

εγω εχω γραμμη απο οτε και πηρα 121 απ ευθειας.

Δημοσ.

Κλασσικη περιπτωση μη εντελως ολοκληρωμενης κατασκευης του κυκλωματος σου...δηλαδη δεν εχει τελιωσει εντελως η ενεργοποιηση της γραμμης σου...Το router/modem του βλεπει το dslam( και γι αυτο συγχρονιζει) αλλα δεν βλεπει απο εκει και περα τους bbras και γι αυτο δεν κανει authenticate...δηλωστε μια βλαβη αλλα λογικα θα το ολοκληρωσουν τις εργασιες και μονοι τους..μου εχει συμβει και μενα

Δημοσ.

Χμμ.. μαλιστα, αρα λαθος / προβλημα καθαρα του ΟΤΕ. Ευχαριστω παιδια. Αυριο καλουμε 121 και θα σας ενημερωσω για τυχον εξελιξεις.

Δημοσ.

legetai sigxronizei kai den pernei ip to provlima.sinithos to ftiaxnei to deutrero komati tou ote pou einai oi routers.apla den se exoun perasei ekei.otan pefteis nomizo se marak dslam to marak erxetai preconfigure.poles foresomos to provlima den einai ekei alla einai stin karta tou dslam opote me ena reset stronei.

Δημοσ.

Πηραμε τηλεφ. στο 121 δηλωσαμε βλαβη και ειπαν θα επικοινωνησουν στο κινητο για να μας πουν νεοτερα. Ελπιζω Δευτερα-Τριτη να ξεδιαλυνει η δουλεια.

Δημοσ.
Πηραμε τηλεφ. στο 121 δηλωσαμε βλαβη και ειπαν θα επικοινωνησουν στο κινητο για να μας πουν νεοτερα. Ελπιζω Δευτερα-Τριτη να ξεδιαλυνει η δουλεια.

Ολα ο.κ απο σημερα το μεσημερι μπαινει κανονικα στο ιντερνετ. Το διορθωσανε το προβλημα γρηγορα μπορω να πω :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...