Προς το περιεχόμενο

Το Crypto TA USB φρενάρει τα ΧΡ?

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μόλις εγκαθιστώ το Crypto στα ΧΡ το Sisoft Sandra μου δείχνει μια πτώση στο CPU Arithmetic Benchmark της τάξεως του 25%. Η πτώση αυτή δεν είναι μόνο στα χαρτιά αλλά διαπιστώνεται και στην πράξη. Είναι θέμα ρυθμίσεων ή οι drivers(δοκίμασα καμιά δεκαριά εκδόσεις) είναι για κλωτσιές;

Δημοσ.

"genika ta crypto usb me win xp exoun problhma"

Καλό είναι να μη βγαίνουν λανθασμένα συμπεράσματα ειδικά από χρήστες που ΔΕΝ έχουν προσωπική εμπειρία.<p>Εγώ με το δικό μου Crypto Best56k USB πιάνω φοβερές ταχύτητες download που συναγωνίζονται και ISDN. (ταχύτητα συνδεσης σταθερά 56.000bps)

Ούτε έχω κανένα πρόβλημα με τη Usb θύρα και αυτόν τον τρόπο σύνδεσης.<p>Neo γενικά τα Xp prof δεσμεύουν ένα ποσοστό για τον administrator (χρήσιμο σε περίπτωση δικτύων) Για μεμονομένους χρήστες βέβαια δε χρειάζεται και μπορείς να εκμεταλλευτείς όλο το bandwidth με κάποιες απλές ρυθμίσεις που έχουν αναφερθεί και σε παλαιότερο topic στην insomnia.

Βάλε επίσης οπωσδήποτε τους τελευταίους drivers από το site της Crypto και όχι αυτούς των winXP. wink.gif" border="0

Δημοσ.

1. 'Εβαλα τους τελευταίους drivers, μέχρι και αυτούς για τα 2000 που είναι στο site δοκίμασα.

2. Δεν είπα οτι μου κόβουν bandwidth αλλά οτι μου υπολογιστική ισχύ και αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει κατα 99% κακογραμμένοι drivers.

3. Μου αρέσει που όταν είχε πρωτοκυκλοφόρησει το USB πρότυπο έλεγαν οτι δε θα τρώει πόρους απο το σύστημα, που να φανταστούν το ελληνικό δαιμόνιο.

4. Θα το πάω αύριο για αλλαγή θα πληρώσω τη διαφορά και θα πάρω μια PCTV pro.<p>[ 09-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: LL_NEO ]</p>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...