Προς το περιεχόμενο

Acer Matshita UJ-811. Σας παρακαλώ βοήθειααααα

krisos01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τον φορητό της Acer 252LMi_DT είναι δηλαδή της σειράς 250.

Δεν θυμάμαι ακριβώς το πώς τα έχω καταφέρει αλλά το DVD Matshita UJ-811 το οποίο έχω δεν μπορώ να το δω πουθενά .

Δηλ. έχει εξαφανιστεί από το My Computer.

Δεν είμαι και κανένας γκουρού των υπολογιστών γι'αυτό εάν είναι δυτατόν με απλά λόγια, πείτε μου τι πρέπει να κάνω?

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αν και έχω το Recovery CD της Acer δεν μπορώ όπως καταλαβαίνετε να το διαβάσω.

Όταν πηγαίνω στο device Manager μου βγάζει την συσκευή (DVD UJ-811) με θαυμαστικό. Προσπαθώ να αναβαθμίσω τους οδηγούς ακολουθώντας τις προεπιλογές που μου συστήνει ο οδηγός αλλά δεν βρίσκει τίποτα. Τέλος όπως ήδη είπα πιο πριν κατά την προαναφερόμενη διαδικασία δεν έχω την επιλογή του CD ώστε να βάλω το recovery και να κάνω αναβάθμιση από το cd.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

Δημήτρης

Δημοσ.

Καλημέρα,

στο device manager όπου και σου βγάζει το θαυμαστικό στο dvd rom, κάνε δεξί κλικ και uninstall. Μετά κάνε restart για να το ξαναδούν τα windows...

Δημοσ.

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 2 φίλους για την άμεση απάντησή τους στο πρόβλημά μου.

Δυστυχώς επαναφορά συστήματος δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν υπάρχει σημείο επαναφοράς.

Τώρα σε ότι αφορά την απεγκατάσταση και την επανεκκίνηση του Η/Υ το έκανα και αυτό, αλλά δυστυχώς η χαρά μου κράτησε λίγο. Εννοώντας πως βλέποντας κατά την εκκίνηση να γίνετε η εγκατάσταση των οδηγών του DVD χάρηκα γιατί πίστεψα πως το πρόβλημά μου λύθηκε αλλά μάταια.

Ευχαριστώ θερμα για την βοήθειά σας

Δημοσ.

ο kostg είναι στο σωστό μήκος κύμματος....πήγαινε 1 βήμα παραπέρα: από το Device manager βάλε να βλέπεις τισ συσκευές ως προς την σύνδεση τους και μετά απεγκατέστησε τελείως τον Controller στον οποίο είναι συνδεδεμένο το cd rom (συνήθως στα laptop είναι ο 2 αφού στον 1 συνδέεται ο σκληρός) μετά πας για επανεκίνηση και λογικά θα πρέπει να τον δει αυτόματα και μαζί με αυτόν και το Cd rom σου.....ελπίζω να δουλέψει!

Δημοσ.

Φίλε bgeorgalas μόλις δοκίμασα αυτό που μου είπες αλλά πάλι τίποτα.

Και πάλι ευχαριστώ για την προσπάθεια

Δημοσ.

:evil: Αμάν πια αγανάκτησα ο άνθρωπος, ούτε recovery δεν μπορώ να κάνω.:evil:

Αποφάσισα να κάνω Recovery :neutral: . Αλλά και πάλι...... δεν μπορώ να διαβάσω το CD:evil: .

Αν και απο το Bios είναι προεπιλεγμένο το boot απο το cd δέν ξεκινάει το recovery.

Το αναφέρω αυτό διότι νομίζω πως παλαιότερα απλά έβαλα το cd μέσα εκανα επανεκκίνηση τον υπολογιστή και ξεκίνησε η διαδικασία του recovery.

Τέλος θέλω να αναφέρω πως κάθε φορά που βάζω μέσα ένα cd ακούγεται ο θόρυβος οτι γυρίζει το δισκάκι και μετά απο λίγο σταματάει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...