Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Washington Post translates a Rheinische Post article which reveals that the iPhone will be sold through T-Mobile in Germany and launch on November 1st, 2007.

The cost of the phone for the German market is said to be 450 euros (US $612). There has been no confirmation of rumors the European version of the iPhone may incorporate 3G technology.

Πηγή: http://www.macrumors.com/2007/07/03/t-mobile-to-sell-iphone-in-germany-november-1st/

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@Mercyful_Fate

Δεν συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες.

Καταρχάς αν το ίδιο κινητό έβγαινε απο την MSI (τυχαίο παράδειγμα) δεν θα γινόταν τόσος ντόρος. Σίγουρα κάποιοι φανατικά αντι apple-ικοι ψάχνουν όλα τα κουσούρια του (δεν μιλάω για τον φίλο που του απάντησες, προσωπικά πιστέυω ότι σε αυτό το θέμα έχει δίκιο).

Επίσης την ίδια άποψη έχω και για το N95. H φανατικοί των ΝΟΚΙΑ το αποθεώνουν ενώ η αντι-NOKIΑ-κοι το θάβουν. Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε.

Θεωρείς όμως κάποια πράγματα δεδομένα, ότι το iphone είναι φιλικό και εύχρηστο. Επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου για αυτό.

Δημοσ.
Kαμία προσωπική επίθεση, απλώς εκφράζω τον εκνευρισμό μου όταν συγκεκριμένα μέλη του φόρουμ δείχνουν συνεχώς την εμπάθειά τους προς συγκεκριμένη εταιρεία...

Καμμια εμπαθεια!

Μαλιστα οπως εγραψα και πιο πριν μακαρι να μην ειναι πολυ ακριβο για να το παρουμε.

Δεν εδειξα καμμια εμπαθεια για το iPhone,απλα εγραψα για την τιμη του.

Δε μπορουμε να αναφερουμε οτι θα κανει 500 ή 450 ευρω (τιμη με επιδοτηση λογω συμβολαιου)

και να τη συγκρινουμε την τιμη του με την τιμη αλλων κινητων χωρις επιδοτηση.

Αν δεν καταλαβες τι εγραψα και αν ειδες πουθενα εμπαθεια,τι να πω.

Μεχρι και προσωπικη επιθεση εκανες και σου δημιουργηθηκε εκνευρισμος(οπως μονος σου ειπες)

επειδη απλα εκανα μια επισημανση για την τιμη του(που διαφοροι αναφερουν οτι ειναι 450 ευρω και λανθασμενα την συγκρινουν με τα 720(που ειναι χωρις επιδοτηση) του N95 ή οποιουδηποτε αλλου κινητου).

Λες και θα εχεις προσωπικο κερδος απο το iPhone εκανες(προσωπικη επιθεση και εκνευρισμος απλα επειδη εκανα μια πιο σωστη εκτιμηση για την τιμη του)

Σε καμμια περιπτωση δεν το συνεκρινα με το Ν95 (εσυ το εκανες),

απλα μια επισημανση για την τιμη του και την λανθασμενες συγκρισεις που κανουν μερικοι ως προς την τιμη του.

Δε χρειαζεται να εκνευριζομαστε για τετοια πραγματα.

Μακαρι το iPhone να ειναι ευχρηστο οπως λες

(γενικοτερα να ξερεις οτι ολα τα κινητα που εχουν touch screen(οσο καλη και αν ειναι) ειναι εξ ορισμου πιο δυσχρηστα ως προς τη χρηση του ως κινητα,

μονο και μονο επειδη θελεις σχεδον παντα 2 χερια για να τα χρησιμοποιησεις,αντιθετα τα κανονικα κινητα μπορεις να τα ξεκλειδωσεις/γραψεις μηνυμα/καλεσεις εναν αριθμο πολυ ευκολα και με το ενα χερι,

σε αλλες ομως λειτουργιες βοηθαει το touch screen)

και να ειναι και φθηνο και με 3G.

Υ.Γ.1: Στην Wind με ενα κολπο μπορεις (με καρτοκινητο ή συμβολαιο) να εχεις απεριοριστο surfing με ταχυτητες 3G μονο με 3.5 ευρω/μηνα..

Υ.Γ.2: Και η MicroSD ειναι flash memory,μαλιστα απο τις πιο γρηγορες(4+ MB/sec) και μαλλον κανει πιο γρηγορο syncing απο το iPhone(2.5ΜΒ/sec).

Δημοσ.

Αν δεν περιμένουμε να κυκλοφορήσει επίσημα, ότι και να λέμε για την τιμή είναι αέρας κοπανιστός. Ας δούμε πόσο θα κάνει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, και μετά τα ξαναλέμε.

Δημοσ.
Αν δεν περιμένουμε να κυκλοφορήσει επίσημα, ότι και να λέμε για την τιμή είναι αέρας κοπανιστός. Ας δούμε πόσο θα κάνει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, και μετά τα ξαναλέμε.

Ακριβως! Τωρα μονο εκτιμησεις μπορουμε να κανουμε.

Οχι ομως λανθεμενες εκτιμησεις-συγκρισεις που εγιναν πιο πριν τυπου:

"...Το N95 σήμερα με οθόνη μόλις 2,6'' και Symbian έχει 750 ευρώ!!!! Οπότε τα 500-600$ (που θα γίνουν ευρώ όταν θα έρθει στην Ευρώπη) για συσκευή με Mac OS και οθόνη αφής (με δάχτυλο και όχι ειδικό πενάκι) 3,5'' (!!!!) φαίνονται λογικά έως λίγα..."

Αυτες ειναι ακυρες συγκρισεις-εκτιμησεις ,γιατι η μια τιμη εχει επιδοτηση και η αλλη δεν εχει.

Εγω προσωπικα πιστευω-εκτιμω

(και ετσι φαινεται αν ισχυει η φημη για τη Γερμανια και την T-Mobile,αλλα και απο την τιμη του στην Αμερικη)

οτι το iPhone θα ειναι λιγο ακριβοτερο(50-100 ευρω) απο το Nokia N95.

Δημοσ.
Kαμία προσωπική επίθεση....

Τώρα' date=' όσοι θέλουν να έχουν μια μέτρια συσκευή που κάνει λίγο απ'όλα, ε ας πάρουν το N95![/quote']

+1 Ζωγράφισες...

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο... Και για όλους αυτούς που φέρνουν ως μειονέκτημα τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία επειδή είναι touch...αντε στο youtube και δείτε videακια από κανονικούς χρήστες να γράφουν sms ή να κάνουν διάφορα πράγματα... Εμένα μου φαίνεται αρκετά εύχρηστο όταν γράφει το παλικάρι μια σελίδα mail σε 1 λεπτό... Και ναι πράγματι δεν μπορείς να ξέρεις άμα πράγματι θα είναι και για σένα χρήσιμο από τη στιγμή που δν το προσπαθήσεις μόνος, αλλά υπάρχουν οι προυποθέσεις... Βρες μου εσύ videakia με τη ''λειτουργικότητα'' του symbian σε όλα τα άλλα κινητά να δούμε....Και στην τελική για να καταλάβεις ΑΝ θα σε βολεύει το κινητό δεν φτάνει όπως φαντάζεσαι η επίσκεψη σε ένα Γερμανό! Χρειάζεται μια περίοδος εξάσκησης και προσαρμογής όπως σε όλα τα καινούρια πράγματα...

Και σταματήστε επιτέλους το παραμύθι με το παντελώς άχρηστο 3G.. Όταν έρθει στην Ευρώπη θα έχει σίγουρα. Είναι δυνατόν να μην έχει? Θα ικανοποιηθούν οι ματάρες σας...να μη σας την πει και κανένας κολλητός: ''Ρε μαλάκα έσκασες τόσο χρήμα και ούτε 3G δεν έχεις''..

Άντε ας ελπίσουμε η T-Mobile να το βγάλει με μικρό πάγιο και ας ελπίσουμε μέχρι τέλος του χρόνου να έχουμε τη 2nd Generation!

Δημοσ.

Και τι έγινε ρε συ Steve άμα δούμε τα βίντεο; Επειδή εσύ είσαι "apple και ξερό ψωμί" δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι. Που το ξέρεις δηλαδή ότι θα σε βολέψει; 3 Symbian και 1 Win κινητά με touch screen είχα. Κανένα δεν με βόλεψαν, αυτό επειδή είναι Mac θα με βολέψει;

Όσο υποθετικά είναι τα κατά του iphone άλλο τόσο είναι και τα υπέρ.

Δημοσ.

Δεν διαβάζεις μου φαίνεται τι γράφω....

Εμένα μου φαίνεται αρκετά εύχρηστο όταν γράφει το παλικάρι μια σελίδα mail σε 1 λεπτό... Και ναι πράγματι δεν μπορείς να ξέρεις άμα πράγματι θα είναι και για σένα χρήσιμο από τη στιγμή που δν το προσπαθήσεις μόνος, αλλά υπάρχουν οι προυποθέσεις[/b']... Βρες μου εσύ videakia με τη ''λειτουργικότητα'' του symbian σε όλα τα άλλα κινητά να δούμε....Και στην τελική για να καταλάβεις ΑΝ θα σε βολεύει το κινητό δεν φτάνει όπως φαντάζεσαι η επίσκεψη σε ένα Γερμανό! Χρειάζεται μια περίοδος εξάσκησης και προσαρμογής όπως σε όλα τα καινούρια πράγματα...

Από τη μια έχουμε τα 3 Symbian και ενα Win κινητό που δεν σε βόλεψαν από την άλλη το iphone... Για το iphone υπάρχουν άπειρες μαρτυρίες πραγματικών χρηστών ότι βολεύει απίστευτα...Και όχι απλά λόγια...βλέπουμε εικόνα! Για τα κινητά που είχες μπορείς να παραθέσεις κάτι αντίστοιχο? Δεν νομίζω... Οπότε μάλλον δεν θα βόλευαν την πλειοψηφία και δεν θα ήταν και τοσο innovative... Και αφού το καταφέρνουν τόσο Αμερικανοί να τους βολεύει πάρα πολύ, νομίζω πως η πλειονότητα από εμας θα τα καταφέρει αντίστοιχα καλά...

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σημασία να δούμε μαρτυρίες για το αν ήταν βολικά τα κινητά που εννοώ γιατί ότι και να λένε έχω προσωπική άποψη. Έτσι και για το iphone θέλω να έχω προσωπική άποψη.

Εσύ μόνο που άκουσες καλά λόγια και είδες μήλο πίσω υποθέτεις ότι είναι βολικό. Θέλω να είμαι πιο σίγουρος από σένα.

Δημοσ.
... Για το iphone υπάρχουν άπειρες μαρτυρίες πραγματικών χρηστών ότι βολεύει απίστευτα...

Κοιτα τα video πραγματι ειναι πιο πειστικα(αν και πρεπει να το χρησιμοποιησεις ο ιδιος)

Την μαρτυρια των απλων χρηστων εννοειται πως δεν πρεπει να την λαβουμε ακομα σοβαρα υποψη γιατι προκειται για ατομα φανατισμενα:

Δε νομιζω οτι μπορουμε να θεωρησουμε σοβαρα τα ατομα που πηγαν και περιμεναν μερες απο εξω ή περιμεναν τις επομενες μερες σε ουρα πολλων ωρων για να παρουν απλα ενα κινητο(αλλαζοντας πιθανοτατα εταιρεια κινητης τηλεφωνιας πριν καν το δουν live σε χρηση)

Για την ευχρηστια:

Απλα υπαρχουν μερικοι χρηστες την ευχρηστια μπορει να την κρινουν απο το αν θα μπορεις να χρησιμοποιεις το κινητο με ενα χερι.

Δυστυχως ολα σχεδον τα touch screen για να γραψεις ενα μηνυμα/καλεσεις εναν αριθμο/ψαξεις στον καταλογο/ξεκλειδωσεις το κινητο

απαιτουν 2 χερια.

Ενα για να το κρατας και ενα για να το χειριζεσαι ή και τα δυο για να το κρατας και ταυτοχρονα με τους αντιχειρες να το χρησιμοποιεις.

Αυτο ειναι γενικο για το touch screen και οχι για το iPhone.

Αλλα υπαρχουν και πολλοι χρηστες που κατι τετοιο δεν τους ενοχλει και δεν εχουν προβλημα να χρησιμοποιουν 2 χερια για να καλεσουν εναν αριθμο/γραψουν ενα μηνυμα.

Οπως ειπαν και καποιοι αλλοι πιο πριν ,γουστα ειναι αυτα ,μερικους θα τους βολεψει αλλους οχι.

Οπως και το μεγεθος του,καποιοι μπορει να εχουν συνηθησει-θελουν πιο μικρα κινητα,

ενω αλλοι δεν εχουν προβλημα.

Δεν μπορει να τους βολεψει-ικανοποιησει ολους ενα κινητο.

Δημοσ.

1. ΕΙΔΑ και έκρινα πάρα πολύ καλά πράγματα, δεν άκουσα..

2. Ναι το ότι έχει μήλο από πίσω μετράει απίστευτα γιατί εγγυάται κάποια πράγματα για τα οποία ειναι γνωστή η Apple...

3. Φυσικά και θέλω προσωπική άποψη και ενοείται πριν το πάρω θα πάω να το δω... Αυτή τη στιγμή όμως λέω ότι είναι θεικό και ότι καλύτερο υπάρχει και ότι το γουστάρω τρελά από αυτά που έχω δει... Αν μου αλλάξει γνώμη όταν το πιάσω στα χέρια μου δεν ξέρω, αλλά αμφιβάλω... Είδωμεν...

Δημοσ.
Δεν μπορει να τους βολεψει-ικανοποιησει ολους ενα κινητο.

Συμφωνώ 100% μαζί σου. Στο συγκεκριμένο κινητό όμως οι χρήστες mac αντιδρούν αμέσως με το που θα δουν κάτι κακό γραμμένο για το κινητό.

Δημοσ.
Συμφωνώ 100% μαζί σου. Στο συγκεκριμένο κινητό όμως οι χρήστες mac αντιδρούν αμέσως με το που θα δουν κάτι κακό γραμμένο για το κινητό.

Ακριβως!

Καποιοι κατεληξαν να κανουν προσωπικες επιθεσεις απλα επειδη γραφτηκε κατι αληθες για την τιμη του.

Ενω οταν αλλοι συνεκριναν λανθασμενα την τιμη του με αλλα κινητα(που δεν ειχαν επιδοτηση) δεν ειπαν τιποτα.

Το μονο που καποιοι εκαναν ηταν προσωπικες επιθεσεις επειδη γραφτηκε οτι δεν ειναι σωστο να συγκρινουμε τιμες 2 κινητων οταν το ενα ειναι με επιδοτηση

και το αλλο χωρις.

Προφανως δε θελουν την αντικειμενικοτητα..

Δημοσ.
1. ΕΙΔΑ και έκρινα πάρα πολύ καλά πράγματα, δεν άκουσα..

ΒΙΝΤΕΟ είδες

2. Ναι το ότι έχει μήλο από πίσω μετράει απίστευτα γιατί εγγυάται κάποια πράγματα για τα οποία ειναι γνωστή η Apple...

Και επίσης σημαίνει ότι αμέσως πρέπει να το υποστηρίξουμε; Δεν θα το κρίνουμε και λίγο; στο απυρόβλητο είναι λόγω μήλου;

3. Φυσικά και θέλω προσωπική άποψη και ενοείται πριν το πάρω θα πάω να το δω... Αυτή τη στιγμή όμως λέω ότι είναι θεικό και ότι καλύτερο υπάρχει και ότι το γουστάρω τρελά από αυτά που έχω δει... Αν μου αλλάξει γνώμη όταν το πιάσω στα χέρια μου δεν ξέρω, αλλά αμφιβάλω... Είδωμεν...

Κοιτά και εγώ που κρύωσα στην ιδέα του , μόλις το πιάσω στα χέρια μου μπορεί να ξανά αλλάξω γνώμη. Αλλά μέχρι τότε θα είμαι με την απορία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...