Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kai gw pantws eimai tis apopseis na perimenoume mexri na einai sigoura merika pragmata..an kai pareigeila ena gia ena filo pou eixe trelathei na to agorasei...se liges meres pou tha to exoume sta xeria mas tha xeroume an uparxei logos gia peretairw anamoni....

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ πάντως θα περιμένω να βγει το επόμενο μοντέλο... Δεν είναι ότι θέλω τόσο πολύ GPS ή κάτι τέτοιο... Θέλω 16GB και ίσως πιο γρήγορη ταχύτητα στο net...

Ετσι κι αλλιώς όλοι εσεις που το παίρνετε και το ξεκλειδώνετε, έχει κανεις σας flatrate internet στο συμβόλαιό του? Χωρις αυτό το iphone χάνει ένα από τα πιο σημντικά προσόντα του και για αυτό ακριβώς το λόγο πουλιέται πάντα με συμβόλαια που περιλαμβάνουν flatrate net...

Ελπίζω αρχες του χρόνου να έχουμε το επόμενο μοντέλο να το τσιμπήσω..

Δημοσ.

Αν και συμφωνώ ότι το mobile browsing είναι η μεγάλη διαφορά (μετά την touchscreen), κάνεις λάθος στο flatrate, data plans είναι με συγκεκρημένο αριθμό σελίδων ανά ημέρα μέχρι τώρα παντού, μεγάλο αλλά όχι flat rate. :)

Δημοσ.
Αν και συμφωνώ ότι το mobile browsing είναι η μεγάλη διαφορά (μετά την touchscreen), κάνεις λάθος στο flatrate, data plans είναι με συγκεκρημένο αριθμό σελίδων ανά ημέρα μέχρι τώρα παντού, μεγάλο αλλά όχι flat rate. :)

Auto me ton kathorismeno arithmo selidon afora mono to EDGE an den kano lathos sosta ?

P.s. Epeidh arxisa kai ego na psaxno to thema agoras iPhone, mporeite na mou peite apo pou ta agorazete ( osoi to agorasate )?? Vrika ena poli respected seller sto Ebay pou poulaei ena 8gb sta 450 dolaria alla thelei alla 50 dolaria gia shipping stin europi ... Einai omos factory sealed ...

Δημοσ.
Vrika ena poli respected seller sto Ebay pou poulaei ena 8gb sta 450 dolaria alla thelei alla 50 dolaria gia shipping stin europi ... Einai omos factory sealed ...

Προσεξε ομως οτι μαλλον πουλαει refurbished (δηλαδη αγορασμενα απο την apple,αλλα οχι ολοκαινουρια, ειναι επισκευασμενα,τα οποια τα πουλαει η apple για 349$ και οχι 399$)

και η εγγυηση ισχυει μαλλον μονο για Αμερικη(ισως επειδη ειναι refurbished)..

Δημοσ.
Προσεξε ομως οτι μαλλον πουλαει refurbished (δηλαδη αγορασμενα απο την apple,αλλα οχι ολοκαινουρια, ειναι επισκευασμενα,τα οποια τα πουλαει η apple για 349$ και οχι 399$)

και η εγγυηση ισχυει μαλλον μονο για Αμερικη(ισως επειδη ειναι refurbished)..

Yep, einai refurbished ... To grafei alla tora to eida ... An einai olokainouria me kaliptei i eggihsh ??

EDIT

Vrika ena factory sealed olokainourio .. "New, never opened" leei sto status .. Tora menei mono na apofasiso an tha to agoraso :P

Δημοσ.

@NIck: Όχι δεν είναι λάθος, μόνο για το EDGE, προφανώς αν μπαίνεις μέσω wifi δεν μπλέκεται εταιρία κινητής. :)

Επίσης να σκεφτείς καλά πριν αγοράσεις, δεν γράφει Ελληνικά και ακόμα και το address book σου πρέπει να το κάνεις greeklish για να περαστεί... Εγώ θα περιμένω να έρθει επίσημα Ελλάδα, για να το έχουν οι Γερμανοί και τα Πλαίσια προς demonstration δεν αργεί πολύ...my 2 cents

Δημοσ.
@NIck: Όχι δεν είναι λάθος, μόνο για το EDGE, προφανώς αν μπαίνεις μέσω wifi δεν μπλέκεται εταιρία κινητής. :)

Yep, sostos ...

Επίσης να σκεφτείς καλά πριν αγοράσεις, δεν γράφει Ελληνικά και ακόμα και το address book σου πρέπει να το κάνεις greeklish για να περαστεί... Εγώ θα περιμένω να έρθει επίσημα Ελλάδα, για να το έχουν οι Γερμανοί και τα Πλαίσια προς demonstration δεν αργεί πολύ...my 2 cents

Den me enoxlei na min exei ellinika ... Ola mou ta mobiles sta agglika einai, kai ola ta minimata me greeklish ta grafo ... Thelo kai ego na perimeno na erthei Ellada re gmt, alla i alitheia einai oti den exo polles elpides gia to an tha erthei esto kai to 2008 ... O Germanos kai to Plaisio to eferan apo diki tous protovoulia .. Gia na erthei to iPhone Ellada prepei i Apple na kanei simfonia me ena provider tis Elladas kati pou to vlepo poli diskolo gia dio logous :

1. Den yparxei Apple Elladas !!

2. Poios provider apo Cosmote, Vodafone, Wind tha simfonisei na ferei to iPhone, tin stigmi pou providers gigantes opos i o2, T-Mobile kai Orange diskoleutikan arketa ( opos akougotan ) gia na ta vroun me tis apaitiseis tis Apple ..

Etsi, pleon to mono pou me kathisterei apo to na to agoraso, einai to firmware 1.1.1 ... An do oti ola einai kala me ta firmware updates kai den yparxei kanenas fovos na ginei blocked to kinito, tote tha proxoriso kanonika ...

Δημοσ.

Λοιπόοοοοον

Δεδομένα:

α) Το touch το γουστάρω τρελά και κάνει 269 λιρόνια

β) Το iphone θα κάνει 269 λιρόνια

Υπόθεση

γ) Ενδεχομένως να ξεκλειδώνει ΚΑΙ αυτό με software

Αν ισχύει το γ) και συνδέοντας α και β με βλέπω να κάνω ζήλεια στο σκύλο τα Χριστούγεννα....

Θα πρέπει βέβαια να εξακολουθώ να κόβω βόλτες παρέα με το blackberry...

• Super Moderators
Δημοσ.
Apple iPhone 8GB

Τιμή με Φ.Π.Α. 19% : 799,00?

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5576

Α πολύ μεγάλη ευκαιρία! Να τρέξουμε γρήγορα μην τυχόν και μας τα πάρουν όλα!!! :mrgreen::twisted:

2 συσκευές φέρνετε με τόσα από USA και θα έχετε και ρέστα!:-D

Υ.Γ Επίσης ας τους ενημερώσει κάποιος πως το iphone δεν έχει σκληρό δίσκο αλλά μνήμη flash! :P

Δημοσ.

γεια σε ολους!!

1.παραγγειλα και εγω ενα iphone απο ενα

φιλο μου που θα μου το φερει απο Αμερικη.

ηθελα να ρωτησω ο τροπος ξεκλειδωματος

ειναι ευκολος ακουσα οτι σε κανενα 30λεπτο

εισαι ετοιμος.εχω βρει πολλα software αλλα δεν ξερω

πιο κανει την σωστη δουλεια...μπορει καποιος να μου πει εστω

με pm πως να το κανω και απο που.

2.διαβασα οτι αμα το κανεις update μεσο itunes

θα κλειδωσει παλι.αληθευει??

δηλ.αμα το συνδεω με το itunes δεν πιστευω να γινετε

αυτοματα το update και βρεθω και παλι με κλειδωμενο

iphone.

ευχαριστω!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...