Προς το περιεχόμενο

filtra o8onhs

psychomodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα no1 παγκοσμίως είναι τα Polaroid Gold. wink.gif" border="0

Θα το βρεις σε διάφορες αλυσίδες όπως η microland (που έχει νομίζω καλύτερη τιμή στα συγκεκριμένα φίλτρα) και στο e-motion.

Τιμή --> πρέπει να έχει κανα 50άρι χιλιάδες. cool.gif" border="0

Δημοσ.

egw eixa parei ena polaroid prin 3 xronia

kai htan poio ksekoyrasto gia ta matia mou

Nomizw omos oti prepei na xrisimopoieis gia katharisma mono ayto pou dinetai apo thn polaroid etsi?

An xrisimopoihthei kati allo katastrefetai?

Δημοσ.

Και για όσους φοράνε γυαλιά, υπάρχουν ειδικοί φακοί οι οποίοι εκτός των άλλων απορροφάνε και την ακτινοβολία απο τις οθόνες των υπολογιστών.

Εγώ ένα φίλτρο που είχα πάρει πριν 4 πρπ χρόνια το χα πάρει 15.000.

Πότε ακρίβηναν ρε γαμώτο τόσο πολύ; frown.gif" border="0<p>[ 11-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Triton ]</p>

Δημοσ.

Τα φίλτρα για 15'' είναι φθηνότερα από τα αντίστοιχα για 17'' ή 19''.

Το 19'' Polaroid gold το είχα δει στο e-motion νομίζω γύρω στις 80 χιλιάδες! shocked.gif" border="0 <p>Βέβαια φίλε coilworks μπορείς να πάρεις και το 3M του Πλαισίου που στις 17'' έχει γύρω στις 40 χιλιάδες.

Για ο,τιδήποτε φθηνότερο όμως καλύτερα μην πάρεις καθόλου γιατί θα είναι τζαμάκι και όχι φίλτρο! grin.gif" border="0

Βέβαια για έναν ου θέλει να πάρει νέα οθόνη με φίλτρο, καλύτερα να πάρει μια TFT που δεν βγάζει και καθόλου ακτινοβολίες και είναι πολύ πιο ξεκούραστη απ' τις απλές. Τα ίδια λεφτά πείπου θα δώσει... wink.gif" border="0

Δημοσ.

Koita re atixia, den ijera pos einai toso akriba kai simantika ta filtra mias kai den eixa prob pote ,oute me tin teleutea tcx pou mou kaeike ,parola ta xalia tis.

Tora pou exo mia hitachi 17 me enoxloun ta matia mou meta apo 2-3 ores gia proti fora...

Paroti einai poli kali san othoni mallon exei poli ipsili aktinobolia se sxesi me alles...

Δημοσ.

40-50 xiliades???? shocked.gif" border="0 Re paidia ti einai auta??Poio ftinh k na kanei thn douleia ths den yparxei?Basika opws leei k o blizardBill kourazomai meta apo kana 2 me ponokefalous k den simazeutai-k na skeftei kaneis pws exw balei th philips sta 100 hz refresh..

Δημοσ.

ΣΙΓΟΥΡΑ θα σας βοηθήσει ένα καλό φίλτρο.

Σας το λέω εκ πείρας γιατί ακόμα και στην παλιά μου EIZO 15'' είδα διαφορά. wink.gif" border="0

To 15'' polaroid Gold έχει γύρω στις 25 χιλ., αλλά δυστυχώς στις 17'' και πάνω οι τιμές είναι τσιμπημένες γιατί κανένας δεν αγοράζει πλέον φίλτρο και όλοι το θεωρούν πολυτέλεια.

Εδώ ακόμα και οι άσχετοι πολητές σε αποθαρρύνουν και σου λένε "τί το θες?, δε χρειάζεται!"<p>Δυστυχώς δε λυπούμαστε τα χρήματα για να αγοράζουμε κάθε λίγο και λιγάκι την ακριβότερη κάρτα γραφικών και τον ταχύτερο επεξεργαστή και τα λυπόμαστε για την υγεία μας frown.gif" border="0

Φίλε Blizzard η κούραση των ματιών είναι συνήθως από τα χαμηλά Hz και την υψηλή φωτεινότητα της οθόνης. Δοκίμασε να μειώσεις λίγο το contrast-φωτεινότητα.

Τα αποτελέσματα των ακτινοβολιών (αν και αμφιλεγόμενα από πολλούς) φαίνονται (ενδεχομένως) όπως και με τα κινητά μετά από αρκετά χρόνια.

Αγοράστε ένα καλό φίλτρο και δε θα το μετανιώσετε wink.gif" border="0

Η ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ! smile.gif" border="0

Δημοσ.

Τα φθηνότερα φίλτρα απλά δεν πιάνουν όλο το φάσμα των ακτινοβολιών. wink.gif" border="0 <p>(*)Sorry και για το προηγούμενο ορθογρ. λάθος μου. Πωλητές φυσικά.

Δημοσ.

doc1000-> 100hz refresh k contrast & brightness xamhla k pali kourazomai meta apo kana 1.30..poia apostash apo thn o8wnh einai idiath 3ereis-simfwnw gia thn ygeia gia auto ebala k to topic aloste wink.gif" border="0 alla 50 xiliades gamoto...

Δημοσ.

Εμμμμ συγνωμη, μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση-απορια μου αλλα ακομα υπαρχουν φιλτρα για οθονες?<p>Εχω την εντυπωση πως τα φιλτρα απευθυνονταν σε παλιες οθονες οπως του 286 μου. Σημερα σε τι χρειαζοντε, απο την στιγμη που με τα προτυπα TCO99 κλπ οι ακτινοβολιες υποτιθεται πως ειναι ελαχιστες.<p>Δεν ξερω, αλλα μετα την Sony 15 SFII σε οσες οθονες και να πηρα δεν ενοιωσα την αναγκη για φιλτρο η κατι τετοιο...

Δημοσ.

Εγώ έχω ακούσει πως αυτό που λες είναι παπ**** και πως και πάλι χρειάζονται φίλτρα.Να πω όμως κάτι. Εγώ έχω μια TVM και την έχω στα 75Hz (δεν πάει παραπάνω) και ποτέ δεν μου έχει κουράσει τα μάτια.Η απόσταση που κρατάω είναι 75 εκατοστά (είναι 17 inches ξαναλέω).Τι να πω.

Τα μάτια μου όμως μετά απο ένα τρίωρο αν τα δω στον καθρέφτη έχουν ψιλοκοκκινίσει.Πάντως ακόμα και έτσι σιγουρα θα έπαιρνα ένα φίλτρο γιατί είναι γενικά καλό (φοράω και γυαλιά) αλλά νομίζω πως 50.000 είναι πολλά λεφτά.Τόσο έχει μια 6μηνη σύνδεση isdn 64,ένας cpu διπλάσιας ταχύτητας απο τον δικό μου (500Mhz έχω...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...