kostelo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Κατεβαζω τωρα για δοκιμη το Ulead DVD Movie Factory 6 Plus. Θα το τσεκαρω και θα ποσταρω το απογευμα εντυπωσεις.
emm_stra Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 ποια ειναι η διαφορα μεταξυ των ulead dvd movie factory και του workshop ??? και τα 2 κανουν dvd authoring μονο????
dhmak Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Το workshop μπορεί να είναι και καλύτερο απο το movie factory αλλα είναι και πολύ πιό δύσχρηστο
kostelo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Τελικα το ulead dvd movie factory plus το 6 κανει τη δουλεια που το θελω αφου δεχεται και avi σαν εισοδο και υποτιτλους και μενου και τα παντα. Το μονο μειονεκτημα (στο δικο μου PC τουλαχιστον) ειναι οτι ειναι απελπιστικα αργο. Εβαλα να κανει 2 ταινιες avi σε ενα dvd με two pass encoding και φουλ ποιοτητα και εκανε 1 ωρα περιπου για να παει στο 1% η προοδος. Πιο γρηγορα κατεβαζω ολοκληρο το dvd (που λεει ο λογος ) παρα να το φτιαξω εγω...
dhmak Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Φίλε το two pass encoding το είχα δοκιμάσει και εγώ στο 5, είναι όπως τα λές, είναι απελπιστικα αργο. Αλλα δέν χρειάζεται να σου πώ την αλήθεια και χωρίς το two pass encoding, το 100% του αποτελέσματος είναι το ίδιο. Εξάλλου και η ίδια η Ulead σάν προεπιλογή το two pass encoding το έχει ανενεργό. Κατα τ' άλλα χωρίς το two pass encoding είναι εντελώς το αντίθετο, εξαιρετικά γρήγορο.
Members gsarig Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Τελικά κατέβασα και το Ulead MovieFactory 6 και το PowerDirector 5. Δεν έχω προλάβει να τα εξετάσω, αλλά με μια πρώτη ματιά είδα τα εξής: - Το MovieFactory είναι πιο εύχρηστο, ενώ μου αναγνώρισε αμέσως και χωρίς κανένα πρόβλημα την Pinnacle PCTV 310i (χωρίς εγώ να κάνω απολύτως τίποτα) - Το PowerDirector φαίνεται πιο πολύπλοκο - δίνει όμως την εντύπωση πως έχει περισσότερες επιλογές. Δεν είδε ωστόσο κανένα κανάλι από την κάρτα τηλεόρασης. Για να πάρετε μια γεύση, παραθέτω μερικές εικόνες (να 'ναι καλά το Fastone Capture για τα γρήγορα screenshots): Ulead MovieFactory 6: Cyberlink PowerDirector 5:
kostelo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Να σαι καλα για τον κοπο σου gsarig. Ενα αλλο προβλημα που ισως εντοπισα στο MovieFactory 6 ειναι οτι αν βαλεις 2 ταινιες σε ενα dvd νομιζω δεν προσαρμοζει μονο του το bitrate καταλληλα ωστε να χωρεσουν σε ενα DVD-5 αλλα θελει χειροκινητα απο τις ρυθμισεις να το φτιαξεις. Αλλιως το μεγεθος ξεφευγει πολυ (10gb+). Ισχυει αυτο? Γιατι δεν εκανα ποτε μια ολοκληρη μετατροπη σε dvd αλλα παταγα cancel επειδη βαριομουν να περιμενω.
tornado Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 ελπιζω να μην ειμαι οφφ τοπικ..... χθες εγραψα μια ταινια απο το cine+ (καλη ποιοτητα) κια θελω να κοψω τα ασχετα (διαφημησεις κλπ)... Με ποιο προγραμμα που να μην ειναι σχετικα βαρυ μπορω να το κανω??? αν ειναι και ευχρηστο ακομα καλυτερα....
Members gsarig Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Members Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Να σαι καλα για τον κοπο σου gsarig. Ενα αλλο προβλημα που ισως εντοπισα στο MovieFactory 6 ειναι οτι αν βαλεις 2 ταινιες σε ενα dvd νομιζω δεν προσαρμοζει μονο του το bitrate καταλληλα ωστε να χωρεσουν σε ενα DVD-5 αλλα θελει χειροκινητα απο τις ρυθμισεις να το φτιαξεις. Αλλιως το μεγεθος ξεφευγει πολυ (10gb+). Ισχυει αυτο? Γιατι δεν εκανα ποτε μια ολοκληρη μετατροπη σε dvd αλλα παταγα cancel επειδη βαριομουν να περιμενω. Να σου πω την αλήθεια αυτό δεν το ξέρω - δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο και δεν το δοκίμασα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.