Galis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Εχω ενα crypto f200 και η ταχυτητα του ειναι ελεϊνη!Η συνδεση μου ειναι 1mbit/s αλλα απο sites κατεβαζω 45kb/s το πολυ και απο torrent 30kb/s.Για browsing δεν το συζητω.Η dial-up καλυτερη ηταν.Tweakmaster και cablenut δεν βοηθησαν καθολου.Eχω 2 ερωτησεις.1)Το router USR848004 ειναι καλο που ειναι και σχετικα φθηνο?Εχω βρει και ενα microcom 2636 30 ευρω...Eχω PTSN γραμμη.Με το router το modem δεν χρειαζεται ετσι? 2)Το διαμερισμα μου ειναι στον τριτο οροφο.Αμα το πεταξω απο το παραθυρο τo f200 θα σπασει ετσι?Δεν πιστευω να γλιτωσει?
gtsamour Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Είσαι σίγουρος ότι σου φταίει το modem? Μήπως η γραμμή σου είναι γτπ? Πρίν προβείς σε αγορές δοκίμασε το modem κανενός φίλου σου για να βεβαιωθείς, και μετά αγοράζεις. Εγώ στη δική μου γραμμή έστησα στο pc ενός φίλου το f200 και πήγαινε όσο μου πάει εμένα το Dlink 604t, δηλαδή σε 768 γραμμή, 80kb/s
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 malon fteei i grammi para to modem.an kai modem tha sou lega na allaxeis oti kai na ginei.alla den fteei to modem.tora.protimo zyxel para usr i microcom.kalitera me 40 euro esto speedtouch.an exeis router den thes modem.ama to petaxeis den nomizo na pathei megali zimia .xarise to edomesa opos ekana kai ego me ena pou mou ixan dosei.
africa_twin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 99% δεν φταίει το modem! Τώρα αν θες να το αλλάξεις είναι δικιά σου υπόθεση! Αν ο λόγος που θες να το αλλάξεις είναι η ταχύτητα που αναφέρεις παραπάνω φοβάμαι ότι θα απογοητευτείς με οτιδήποτε κι αν αγοράσεις! Καλώς όρισες στον κόσμο του πΟΤΕ!!!!
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 me apla logia den ise o monos.apira tetoia paradigmata pou distixos ite den linontai ite tha lithoun poli meta.
bandit4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μην απογοητευεσαι!!!το modem ειναι ^&*#%^&...παρολαυτα υπαρχουν τοσα αλλα,που ειναι πιθανοτερο να ευθυνονται για τη χαμηλη ταχυτητα.αν διαβασεις σε μερικα post υπαρχουν καποια tips για να ανεβασεις την ταχυτητα(αν αυτο ειναι εφικτο)π.χ μικροαλλαγες στο line setup του modem.οσον αφορα τα torrents και εκει θα μπορουσες να επεμβεις σε ρυθμισεις οπως περιορισμο στο upload και στις συνδεσεις ανα torrent.βεβαια το πιθανοτερο,μη θελοντας να το παιξω μεσσιας,ειναι αυτα που ειπαν και τα παιδια πιο πριν...οι γραμμες ειναι γτπκ...
BalDwin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Γραμμή φίλε είναι το πρόβλημα,ήμουν κι εγώ στα ίδια με σένα και σίγουρος ότι το παλιοF200 είναι για μπουνιές,αλλά τώρα τελευταία που μου έχει στρώσει η γραμμή,τα πάντα πετάνε(http,torrent κλπ).
Galis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Και με τη γραμμη τι μπορω να κανω?Να τους παρω τηλ.?Θα βγει τιποτα?Μενω στα Γιαννενα.Καλα παντου γτπ ειναι οι γραμμες?
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 a.to f200 ipostirizei mexri 8 mbit download kai 1 mbit upload.b.alazontas sto line setup px to automatic itu g.dmt to mono pou kataferneis ine na sigxronisei pio grigora.ektos an ennoooun allagi sto mtu size.an bgazeis pano apo to 1/3 tis onomastikis me to adsltest.forthnet.gr i blavi klinei akariea kai min perimeneis kati allo.auto exoume ipograpsei oloi mas.genikos gia provlimata taxititon min perimenis pola dioti poli apla gia ton ote den theorite provlima.an thes full speed opos lene pare misthomeni.to xero oti ine koroidia alla this is greece.sto simbolaio den iparxei katotato orio taxititas.
Galis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 outbound test (client to server) . . . . . 212.92Kb/s inbound test (server to client) . . . . . . 312.21kb/s Αυτα μου εβγαλε το test.Ψιλοχαλια ε?
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 gia 768 auto ine to 1/2 opote i vlavi tha paei strafi.an tora den thes na to dexteis pare to 121 dilose to vlavi kai tin epomeni tha exei klisei apo ote.tous perneis til kai sou lene giati eklise.ouden sfalma kata ton elegxo.
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 pali ise sta oria.den xaneis kati na to diloseis vlavi alla sto leo min perimenis pola.
fysikos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 συγνώμη για το offtopic. φιλε poulinos τι ειναι αυτά στην υπογραφή σου????
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 elpizo na boithiso stin apantisi sou http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=142222 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=143383 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161066
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.